selam arkadaşlaar:))
19 ekim de Sevgili Barış Çakır a meme büyütme ameliyatı oldum.
bugün 12 gün oldu herşey mükemmel sorularınız varsa seve seve yanıtlayabilirim.
gecmıs olsun nisanben :)
en zor kısımları atlatmıssın...normal hayatına gerı dondun mu ben en cok bunu merak edıyorummm ve neler hıssedıyosun :)
çok teşekkür ederim :)
salı günü ameliyat oldum odama çıktım.Narkozun etkisi ve ağrı kesicilerle hastanede kaldığım gece ve ertesi gün bişey anlamadım.
Çarşamba eve gittiğim gece ve bir sonraki perşembe gecesi uyuma halinde 2 kez sıkıntı yaşadım gece ağrı kesici aldım .malum bandajlarla sarılı olup sırtüstü yatmak zorunda olunca nasıl hareket edeceğini bilemiyosun.ama katlanılmayacak bir ağrı değildi.
Cuma sabahıda bandajları ve drenleri çıkarmak için uça uça hastaneye gittim.
Sevgili Barış Çakır her zamanki bana güven veren pozitif hali ve mucize elleriyle bantlarımı çıkardı ve sonunda bende sporcu sütyenimi giydim.
eve gidip arabamı aldım ve normal hayatıma başlamış oldum :))))
bir ameliyat olup 4.gün araba kullandığıma inanamıyorum.
pazartesi de işbaşı yaptım :))
nisanben geçmiş olsun barış beye ameliyat olmayı ben de düşünüyorum rica etsem resim koyabilir misin
çok teşekkür ederim :) Barış beye ameliyat olmaya karar verdiysen çok sevindim çünki etrafımdaki herkese öneriyorum çok doğru bi seçim. benim öncesi fotoğraflarım Barış beyde var.henüz yeni fotoğrafları çekmedik.Görüşmeye gittiğinde zaten benim de dahil sana bir sürü fotoğraf gösterecektir.sana da şimdiden hayırlı olsun diyorum:)
çok teşekkür ederim :) Barış beye ameliyat olmaya karar verdiysen çok sevindim çünki etrafımdaki herkese öneriyorum çok doğru bi seçim. benim öncesi fotoğraflarım Barış beyde var.henüz yeni fotoğrafları çekmedik.Görüşmeye gittiğinde zaten benim de dahil sana bir sürü fotoğraf gösterecektir.sana da şimdiden hayırlı olsun diyorum:)
nisanben geçmiş olsun barış beye ameliyat olmayı ben de düşünüyorum rica etsem resim koyabilir misin
tatlım çok çok geçmiş olsun. ben de bu forumda senin gibi barış beye ameliyat olup memnun kalanların yazdıklarını okuyunca barış beye ameliyat olmaya karar verdim. inşallah şubata gün alırım da ben de sizin gibi güzel göğüslü kadınlar kervanına katılırım. herkes barış beyin diğerlerine nazaran daha ağrısız ameliyatlar yaptığını söylüyor. zaten beni cesaretlendiren de bu oldu. yoksa ben çok korkuyordum. peki sonuçlarından memnun musun. ben 325cc altında istemiyorum ama, barış bey hastalarının beklentilerine cevap veriyor mu. okuyoruz burada, kimi doktor küçük göğüsler yapmaktan yana ve bu konuda muzdarip olan çok kişi var. ameliyattan 1-2 gün önce doktoru görecek olduğumdan bu konuda çok endişeliyim. ya istediğim büyüklüğü önermezse( ameliyattan 2 gün önce doktorla anlaşamazsam diye çok korkuyorum.
Evet bir doğru karar daha :)))