MUMU02 öncelikle geçmiş olsun ve yeni göğüslerin hayırlı uğurlu olsun a.s.
ben de bir süredir barış çakırı araştırıyorum. ona ameliyat olan birkaç kişi ile görüşüyorum şu sıralar. deneyimlerini paylaşıyorlar sağolsunlar. ayrıca barış çakıra ameliyat olan ne kadar çok kişi ile görüşsem benim için o kadar iyi. bu sebeple senin mesajı görünce inanılmaz sevindim :1hug:
gülücükler içinde bir başlık attığına göre ameliyatın iyi geçmiş ve sonucundan memenun olmalısın :)))
barış çakırın ağrısız sızısız ameliyatlar gerçekleştirdiğini duydum doğru mu? bu benim için çok önemli. çünkü bazı kişilerin yorumlarını okuyunca vazgeçmiştim ameliyattan. bu forumda barış çakıra ameliyat olan bikaç arkadaş sayesinde yine bir umut ışığı doğdu benim için. ameliyatından, ameliyat sonrasından ve şu anki sonuçlarından bahsedersen çoooooooooooooooooooook mutlu olurum :dance:
Çok Teşekkür ederim Altın86 darısı hayırlısıysa başına inşallah,
Barış Çakır Genç dinamik sempatik bir estetik cerrah, Bende internetten araştırırken KK sayesinde kendisinin ismine ulaştım randevu aldım gittim görüştüm Temmuz ayıydı ameliyat tarihimi 21 eylül e aldım. Uzunca bir zaman napıyorum iyimi kötü mü ya başıma birşey gelirse diye çok kötü senaryolarda kurmuştum. Neyse oralar çok stresli benim için neyse ameliyat olduktan sonrası içinse gerçekçi olmakta fayda var
birincisi herkesin ağrı eşiği farklı sitede insanlar yorum yapmışlar. yok manikür den farksızdı, ertesi gün sofra hazırladım falan diye yok öyle sıfır ağrılı bir ameliyat değil bu
4 gün tek başına yattığın yada oturduğun yerden diyelim çünkü dümdüz yatmak bir süre hayal gerginlik hissi ve operasyon süresi böyle, 4 günden sonra yavaş yavaş daha iyi olmaya başlıyorsun bugün benim 6.günüm işe başladım masa başı bir işim var eğer dosya falan taşımam gerekseydi iş başı yapamazdım. Fakat ağrılar kontrol edilemez insana ölüyorum dedirten ağrılar değil benim bünyem için ki ben ağrı eşiği çok düşük bir insanım. Bir konuya daha dikkat etmeni isterim ameliyat sonrası bir psikolojik sıkıntı süreci yaşanıyor bunun için kendini çok iyi hazırlamanı öneririm.
He onun dışında memnunmusun pişmanmısın deydi mi dersen Hayatım keşke şimdiye kadar yaptırsaymışım ağrıyada sıkıntıyada deydi ki hala ben yeni gögüslerime tam olarak kavuşamadım ameliyat sonrası sütyen var onun üzerinde küçük bir sıvı birikmesi olduğu için sargım var. Cumartesi sabah doktorumla randevum var. Resim çekilecek durumları olursa öncesi ve sonrası diye isteyen herkese göndericem zaten.
Bu konu ile ilgili ne sormak istersen rahatlıkla sorabilirsin çekinme.
Geçmiş olsun Mumu2'cim Darısı isteyen herkesin başına.
Barış bey yuvarlak protezi pek tercih etmiyor galiba acaba kaszarı altına yuvarlak olmuyor mu? Bi de Altın86 gibi ben de büyüklük konusunu merak ediyorum. Kaszarı altına en fazla n kaç cc konabiliyor? Önce-Sonra fotoların çekilince rica edebilirim ben de.
Büyüklük konusunda doktoruna ne isteiğini anlatman lazım o sana fikir verirben de şimdi ölçtüm de doğru muölçtüm bilmiyorum. cup dediğin ne bilmiyorum da :) göğüs altım 72, göğsüm 78 cm(( yok denecek kadar az. bir de ben 1.67 boyunda ve 48 kiloyum. ama yaptırırsam küçük yaptırmak istemiyorum. yaptırdığıma değsin ama demi ama bu yöntemde çok büyük göğüsler elde edilemiyor diye bir söylenti duydum. ne kadar doğru bilmiyorum ama küçük bulursam üzülürüm. gerçi şimdiki halinin yanında en küçük silikonu bile koysa çok fark edecek :))
inşallah bi cesaretimi toplasam her şey daha kolay benim için . ağrılarla inim inim inlemek istemiyorum
( kas zarı altında kas ağrısı olmayacak ama kesi yapılan yer acımıyor mu yaaa. insanın eli bile kesilse acır. derin bi kesi yani. serum takıyorlar mı ameliyattan sonra? ben elimin üzerine serum taktıramıyorum. acayip takıntılıyım bu konuda. düşününce bile fena oluyorum ((
geçmiş olsun canım atlatmışsın.bu kas zarı altı yöntemini barış çakırdan başka uygulayan yok mu?keşke istanbulda yaşasaydım dedirtiyor yani
geçmiş olsun canım atlatmışsın.bu kas zarı altı yöntemini barış çakırdan başka uygulayan yok mu?keşke istanbulda yaşasaydım dedirtiyor yani
mumu02 sen 6. gün işe başlamışsın ama işim masa başı diyorsun. ben öğretmenim ve sürekli bir koşturmaca. sürekli ayaktayım. kollarımı kaldırarak tahtaya yazı yazmak ve yüksek sesle ders anlatmak zorundayım. acaba ben kaç gün sonra işe dönebilirim? uzun sürerse diye yaz tatilini bekliyorum. muhtemelen de öyle olacak. öne almak istersem tarihi, kısa sürede işe dönebilir miyim sence?
mumu02 sen 6. gün işe başlamışsın ama işim masa başı diyorsun. ben öğretmenim ve sürekli bir koşturmaca. sürekli ayaktayım. kollarımı kaldırarak tahtaya yazı yazmak ve yüksek sesle ders anlatmak zorundayım. acaba ben kaç gün sonra işe dönebilirim? uzun sürerse diye yaz tatilini bekliyorum. muhtemelen de öyle olacak. öne almak istersem tarihi, kısa sürede işe dönebilir miyim sence?
valla ben diyarbakırdan gideceğim barış beye düşün. ama önce birkaç resim görmek istiyorum tabi. kesin kararımı o zaman vereceğim. birkaç resim buldum internetten hoşuma giden. onlar belki bi fikir verir doktora ne istediğim konusunda.
MUMUcum slm.. seni gıyabında tanıyorum aslında Oralettenama sen beni tanımazsın ya ben de allah izin verir de bi aksilik çıkmazsa haftaya barış çakır ın sihirli ellerinden çıkmış olucam şu dakikalr itibarıyla -da 7. gün kollarımı kaldıramıyorum diyorsun ... nasıl ya.... ben hemen 6 .gün işe başlıycam. okul ortamı filan ki eşim de yanımda olmıycak 15 gün yok olucak pztden sonra. ben sence yemek filan okula arabayla gitme gelme okulda hadi tahtaya yazı yazmadım diyelim atlatamam mı dersin. ben oraletten 6.7. gün işe başladım her şey normaldi, saçını filan daha hastanedeyken toplamış ya hani,onları bildiğim için çok şaşırdım ve korktum şimdi............. üfffffffffff üfffffffff üfffffffffffffffffffffffbilmiyorumkismile
ıkı haftada kendıne gelırsın..15 tatılınde okullar kapanır kapanmaz yaptırırsan bır sıkıntı olmaz..ben 2. haftadan sonra rahattım..bursadamı olmayı dusunuyosun??
Resimler konusunda benden sana bir fikir kendi gögüs yapın neyse onun büyüğü olacak dolayısıyla o gördüğün resimlerin öncesini ve sonrasını birlikte düşün herkesin gögüs kafesi meme şekli farklı :))