Benim ağrılarım drenler çıkana kadar vardı. Ben dikiş acısı sanmıştım ama asıl acıyı drenler yapıyormuş. Ben Bursadan hususi Barış Bey için İstanbulda ameliyat oldum. Bende aylarca araştırmıştım ve tesadüfen gazetede Barış Bey'in röportajına rastlamıştım. Tenise gelince valla bende ilk korktum oynarken açıkcası. Ama kimse bilmiyordu mecburi maç vardı :) Hiçbirşeyde olmadı. Benim birde göğüs alt çizgimin yerini değiştirmişti Barış Bey. Böylece sarkıklığı gizlemiş oldu hafif silikonlada büyüttü. Ameliyattan önce 200-220 cc de karar kılmıştık ama sana iyi olmadı dedi. İlk önce üzülmüştüm ama şimdi çok memnunum. Dikiş izleri ilk günlere göre silikleşti ama hala var. Sütyenin kat izi gibi duruyor. Bikiniden de gözüküyor ama kimse silikonmu demedi daha çok göğüs çizgisi gibi duruyor. Ben scarex krem kullanmıştım 3 ay şimdi onuda bıraktım. Birde ben geceleri bandaj takıyordum göğüs çizgimin yeri değiştirildiği için. Birde ilk günler sanki içimde taş varmış gibiydi sanki biri göğüslerimden aşağı çekiyordu beni :) Oturup kalkarken alttan destek yapıyordum. Şimdi üzerlerine bile rahatca yatıyorum. Önceleri üzerlerine yatmaya da korkuyodum sanki düzleşcekmiş gibi geliyordu bana. Üzerine yatmak bile masaj oluyormuş şimdi istediğim gibi yatıyorum. Son olarak aynaya bakınca keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum