21.09.2010 Barış Çakır!a Gögüs Büyütme :))))))

Benim ağrılarım drenler çıkana kadar vardı. Ben dikiş acısı sanmıştım ama asıl acıyı drenler yapıyormuş. Ben Bursadan hususi Barış Bey için İstanbulda ameliyat oldum. Bende aylarca araştırmıştım ve tesadüfen gazetede Barış Bey'in röportajına rastlamıştım. Tenise gelince valla bende ilk korktum oynarken açıkcası. Ama kimse bilmiyordu mecburi maç vardı :) Hiçbirşeyde olmadı. Benim birde göğüs alt çizgimin yerini değiştirmişti Barış Bey. Böylece sarkıklığı gizlemiş oldu hafif silikonlada büyüttü. Ameliyattan önce 200-220 cc de karar kılmıştık ama sana iyi olmadı dedi. İlk önce üzülmüştüm ama şimdi çok memnunum. Dikiş izleri ilk günlere göre silikleşti ama hala var. Sütyenin kat izi gibi duruyor. Bikiniden de gözüküyor ama kimse silikonmu demedi daha çok göğüs çizgisi gibi duruyor. Ben scarex krem kullanmıştım 3 ay şimdi onuda bıraktım. Birde ben geceleri bandaj takıyordum göğüs çizgimin yeri değiştirildiği için. Birde ilk günler sanki içimde taş varmış gibiydi sanki biri göğüslerimden aşağı çekiyordu beni :) Oturup kalkarken alttan destek yapıyordum. Şimdi üzerlerine bile rahatca yatıyorum. Önceleri üzerlerine yatmaya da korkuyodum sanki düzleşcekmiş gibi geliyordu bana. Üzerine yatmak bile masaj oluyormuş şimdi istediğim gibi yatıyorum. Son olarak aynaya bakınca keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum

Demekki genelde aynı şeyleri yaşıyoruz ameliyat sonrası bende öyle hep düşüceklermiş gibi tutuyorum benim gerginlik devam ediyor yarın kontrolüm var herhalde masaj önerir diye düşünüyorum
cuk cuk su sesi gelmişti 4.gün birkaçgün devam etti barış bey bunun için özel bir bandaj taktırdı su sesi geçti fakat o gögsüm biraz dah fazla şiş zamanla inecek ama inanın değer çok güzeller daha bebekler benim nazarımda alışıp onları unutana kadar bebek memişler:)))))))))))

Çok acayip bende hiç öyle su sesi falan yoktu ama taş gibiydiler sanki içlerine kaya konmuştu :) İlk bandajlar çıkmıştı nasıl sevinmiştim görünce. Ben küçülmesinden korkuyordum Barış Bey'e ne kadarı benim bunların demiştim hepsi demişti. Gerçekten doğruymuş. Boyut hala aynı sadece artık füze gibi değil gayet doğal ve daha yumuşaklar. Sizinkilerde günden güne daha iyi olacaklar. Masaja başlarsınız sanırım kontrolden sonra. Gün geçtikce daha da mutlu olacaksınız :)

Evet bugün kontrolden sonra masajı gösterdi ama daha 15 gün olmadığı için 3 gün sonra başlıycam:))
Su sesi gibi olan şeyler geçti fakat iki gögsümdede alt taraflar hala çok gergin ve uyuşma hissi gibi bir şey oda geçecek dedi :)) inşallah en kısa zamanda :))) artık şu sütyen ve tekli bandajdan kurtulmak istiyorum:)))

Ama çok mutluyummmmmmmmm Herşey çok güzel olacak

Verdiğin bilgiler için Teşekkür OCEAN908

selam arkadaşlaar:))
19 ekim de Sevgili Barış Çakır a meme büyütme ameliyatı oldum.
bugün 12 gün oldu herşey mükemmel sorularınız varsa seve seve yanıtlayabilirim.

selam arkadaşlaar:))
19 ekim de Sevgili Barış Çakır a meme büyütme ameliyatı oldum.
bugün 12 gün oldu herşey mükemmel sorularınız varsa seve seve yanıtlayabilirim.

gecmıs olsun nisanben :)
en zor kısımları atlatmıssın...normal hayatına gerı dondun mu ben en cok bunu merak edıyorummm ve neler hıssedıyosun :)

gecmıs olsun nisanben :)
en zor kısımları atlatmıssın...normal hayatına gerı dondun mu ben en cok bunu merak edıyorummm ve neler hıssedıyosun :)

çok teşekkür ederim :)
salı günü ameliyat oldum odama çıktım.Narkozun etkisi ve ağrı kesicilerle hastanede kaldığım gece ve ertesi gün bişey anlamadım.
Çarşamba eve gittiğim gece ve bir sonraki perşembe gecesi uyuma halinde 2 kez sıkıntı yaşadım gece ağrı kesici aldım .malum bandajlarla sarılı olup sırtüstü yatmak zorunda olunca nasıl hareket edeceğini bilemiyosun.ama katlanılmayacak bir ağrı değildi.
Cuma sabahıda bandajları ve drenleri çıkarmak için uça uça hastaneye gittim.
Sevgili Barış Çakır her zamanki bana güven veren pozitif hali ve mucize elleriyle bantlarımı çıkardı ve sonunda bende sporcu sütyenimi giydim.
eve gidip arabamı aldım ve normal hayatıma başlamış oldum :))))
bir ameliyat olup 4.gün araba kullandığıma inanamıyorum.
pazartesi de işbaşı yaptım :))

çok teşekkür ederim :)
salı günü ameliyat oldum odama çıktım.Narkozun etkisi ve ağrı kesicilerle hastanede kaldığım gece ve ertesi gün bişey anlamadım.
Çarşamba eve gittiğim gece ve bir sonraki perşembe gecesi uyuma halinde 2 kez sıkıntı yaşadım gece ağrı kesici aldım .malum bandajlarla sarılı olup sırtüstü yatmak zorunda olunca nasıl hareket edeceğini bilemiyosun.ama katlanılmayacak bir ağrı değildi.
Cuma sabahıda bandajları ve drenleri çıkarmak için uça uça hastaneye gittim.
Sevgili Barış Çakır her zamanki bana güven veren pozitif hali ve mucize elleriyle bantlarımı çıkardı ve sonunda bende sporcu sütyenimi giydim.
eve gidip arabamı aldım ve normal hayatıma başlamış oldum :))))
bir ameliyat olup 4.gün araba kullandığıma inanamıyorum.
pazartesi de işbaşı yaptım :))

bunları duyunca cok da korkulacak bırsey olmadıgını anlamak guzel bısey gercekten :)
bı yanım bosver o kadar acıya deger mı dıye soruyor bır yanım da olsun bıtsın bıran once dıyor.tekrardan cok cok gecmıs olsun gule gule kullan :)

nisanben geçmiş olsun barış beye ameliyat olmayı ben de düşünüyorum rica etsem resim koyabilir misin

şu anda memnun değilsen bu kadar acıya değer diyebiliyo insan, hatta keşke daha önce yaptırsaymışım diyorum.çünkü gerçekten çok güzel oldular :))) bana 320 takıldı yavaş yavaş şeklini alıyo ama 280 de iyi olurdu diye düşünüyorum.

nisanben geçmiş olsun barış beye ameliyat olmayı ben de düşünüyorum rica etsem resim koyabilir misin

çok teşekkür ederim :) Barış beye ameliyat olmaya karar verdiysen çok sevindim çünki etrafımdaki herkese öneriyorum çok doğru bi seçim. benim öncesi fotoğraflarım Barış beyde var.henüz yeni fotoğrafları çekmedik.Görüşmeye gittiğinde zaten benim de dahil sana bir sürü fotoğraf gösterecektir.sana da şimdiden hayırlı olsun diyorum:)

çok teşekkür ederim :) Barış beye ameliyat olmaya karar verdiysen çok sevindim çünki etrafımdaki herkese öneriyorum çok doğru bi seçim. benim öncesi fotoğraflarım Barış beyde var.henüz yeni fotoğrafları çekmedik.Görüşmeye gittiğinde zaten benim de dahil sana bir sürü fotoğraf gösterecektir.sana da şimdiden hayırlı olsun diyorum:)

Evet bir doğru karar daha :)))

tatlım çok çok geçmiş olsun. ben de bu forumda senin gibi barış beye ameliyat olup memnun kalanların yazdıklarını okuyunca barış beye ameliyat olmaya karar verdim. inşallah şubata gün alırım da ben de sizin gibi güzel göğüslü kadınlar kervanına katılırım. herkes barış beyin diğerlerine nazaran daha ağrısız ameliyatlar yaptığını söylüyor. zaten beni cesaretlendiren de bu oldu. yoksa ben çok korkuyordum. peki sonuçlarından memnun musun. ben 325cc altında istemiyorum ama, barış bey hastalarının beklentilerine cevap veriyor mu. okuyoruz burada, kimi doktor küçük göğüsler yapmaktan yana ve bu konuda muzdarip olan çok kişi var. ameliyattan 1-2 gün önce doktoru görecek olduğumdan bu konuda çok endişeliyim. ya istediğim büyüklüğü önermezse :KK43:( ameliyattan 2 gün önce doktorla anlaşamazsam diye çok korkuyorum.

ameliyat öncesi fotoğraflarım çekildi fakat henüz sonrası fotoğraflarım çekilmedi.sanırım 2 hafta sonra falan çekecektir.çekildiği zaman koyacağım.gerçi görüşmeye gittiğin zaman,sana onlarca fotoğraf ve kamera göstericektir..Ben de böyle ikna oldum zaten
sana da şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı olsun diliyorum :))

tatlım çok çok geçmiş olsun. ben de bu forumda senin gibi barış beye ameliyat olup memnun kalanların yazdıklarını okuyunca barış beye ameliyat olmaya karar verdim. inşallah şubata gün alırım da ben de sizin gibi güzel göğüslü kadınlar kervanına katılırım. herkes barış beyin diğerlerine nazaran daha ağrısız ameliyatlar yaptığını söylüyor. zaten beni cesaretlendiren de bu oldu. yoksa ben çok korkuyordum. peki sonuçlarından memnun musun. ben 325cc altında istemiyorum ama, barış bey hastalarının beklentilerine cevap veriyor mu. okuyoruz burada, kimi doktor küçük göğüsler yapmaktan yana ve bu konuda muzdarip olan çok kişi var. ameliyattan 1-2 gün önce doktoru görecek olduğumdan bu konuda çok endişeliyim. ya istediğim büyüklüğü önermezse :KK43:( ameliyattan 2 gün önce doktorla anlaşamazsam diye çok korkuyorum.

Altın'cım selam :)
inşallah seninde herşey istediğin gibi olur,inanıyorum ki güzel olcak çünkü en başta Barış beye güveniyosun ister istemez.Zorlama yok baskı yok sadece yaptıklarını gösteriyor.
belirli ölçüleri sana gösteriyor ,fikrini söylüyor ama yine senin istedğin gibi olacaktır.
o sadece dışarıdan objektif bir göz olarak bakıyor.boyuna omuz genişliğine ve bedenine büyük bişey uygun değilse yapmaman daha doğru bence.bana 320 takıldı boyum 175 .
senin boyun kilon kaç ? 325 ciddi büyük bana göre :))

Rica ederim canım ne demek ben ve diğer arkadaşlar sadece yaşadıklarımızı anlattık ben ne bir eksik ne bir fazla anlattım. İnşallah ömür boyu hepimiz sağlıklı ve mutlu oluruz yeni halimizle:)))

X