Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim. Aslında daha çok yeni ama bu haliylede çok muhteşemler:))))))))
altın'cım selam :)
inşallah seninde herşey istediğin gibi olur,inanıyorum ki güzel olcak çünkü en başta barış beye güveniyosun ister istemez.zorlama yok baskı yok sadece yaptıklarını gösteriyor.
Belirli ölçüleri sana gösteriyor ,fikrini söylüyor ama yine senin istedğin gibi olacaktır.
O sadece dışarıdan objektif bir göz olarak bakıyor.boyuna omuz genişliğine ve bedenine büyük bişey uygun değilse yapmaman daha doğru bence.bana 320 takıldı boyum 175 .
Senin boyun kilon kaç ? 325 ciddi büyük bana göre :))
:))) tatlım senin boyundan sonra ben hiç söylemeyim :)) benim boy 1.67 kilom 47. Zayıf birisiyim. Göğüs altım 72cm, göğsüm şu an 78cm. Ama büyük göğüs hastası biri olaraktan 325 cc altı beni tatmin atmez gibi geliyor. 90cm yi yakalasam süper olacak. Inşallah pişman olmam ya. Doktoru hiç görmeden karar verdim. Inşallah beklentilerime cevap verir.
Altın 86 evet resimlerimi daha önce koymuştum bunlar aynı resimler KK dan yaptırmak isteyenler ve Barış Bey e ameliyat olmak isteyen hanımlar resim görmek için mesaj gönderiyorlar ve maille uğracak vakit bulamıyorum diye tekrar koydum.
Tabiki yeni resimlerimi koyucam bu hafta sonu cumartesi sabahtan gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa fotograf isterim çeker sizinle paylaşırım. Bu arada da yeni yeriyle ilgili görüşürüm bakalım ne durumda?
cnm çok geçmiş olsun ben de olmayı çok isityorum doğumda yaptım zaten küçüklerdi iyice küçüldüler resim gönderebiliyor musun acabaHerkese Selam Bayanlar,
Çok uzun yıllardır küçüklüğü nedeniyle varlığını yada büyüdüğünü düşündüğümde gözlerimin dahiş güldüğünü bildiğim gögüslerime kavuştum. Bu konu ile ilgili sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz.
Hepinizi öpüyorum:)))))))))))))
Evet bir doğru karar daha :)))
Herkese Selam Bayanlar,
Çok uzun yıllardır küçüklüğü nedeniyle varlığını yada büyüdüğünü düşündüğümde gözlerimin dahiş güldüğünü bildiğim gögüslerime kavuştum. Bu konu ile ilgili sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz.
Hepinizi öpüyorum:)))))))))))))
Selam :)
resimlerini gördüm ve çook güzeller göğsünü gere gere gez tatlım çook yakışmış :)
benimkilerden daha iyi bana göre yada komşunun tavuğu misali belki de :)
Mumu sen benden önce oldun ameliyat ,benim 17.gün sanırım.ağrı durumunu anlatabilrimisin,dün sporcu sütyenini çıkardım gece de çıplak yattım ama uyku arasında bi göğsümün alt kenarında ara sıra ciddi ağrı oldu. geçicek diye düşünüyorum sonuçta ama sende halen ağrı oluyo mu ?
sevgiler
Selam :)
resimlerini gördüm ve çook güzeller göğsünü gere gere gez tatlım çook yakışmış :)
benimkilerden daha iyi bana göre yada komşunun tavuğu misali belki de :)
Mumu sen benden önce oldun ameliyat ,benim 17.gün sanırım.ağrı durumunu anlatabilrimisin,dün sporcu sütyenini çıkardım gece de çıplak yattım ama uyku arasında bi göğsümün alt kenarında ara sıra ciddi ağrı oldu. geçicek diye düşünüyorum sonuçta ama sende halen ağrı oluyo mu ?
sevgiler
Ayrıca ben 1 aydan önce normal sütyen takamadım gögüs uçlarım acayip hassastı. Şimdi takıyorum yani ben 21 eylülde ameliyat oldum bir haftadır normal süslü sütyenler dolgusuz :))) Ama gögüs altındaki uyuşukluk hissi var mı merak ediyorum mutlaka yaz olur mu canm
ben kas altından ameliyat oldum,,sadece ilk gün 3-4 saat acı çektim her geçen saat acım azaldı 1 haftada turp gibiydim maşallah,,4.gün dışarı gezmeye cıktım o derece :))
sadece merak ediorum kas altı böyleyse kasüstü,kas zarı altı nasıldır die,,herlde zıplaya zılaya iyleşme süreci geçirmişsinizzdr,,:))
yada kişiden kişiye değişr bi durum bu,,agrı eşiği diolar ya bu en az yöntem kadar önemli bence,,
kasaltı yaptırmak isteyenler çok korkmasınlar aman aman bişey yok risk durumunu iyce araştırın bıçagın altına yattıktan sonrada hangisi daha az acıtır hangisi daha çok acıtır die çok da takılmayın,,bence arada uçurumlar yok,,önemli olan hangsi daha sağlam daha az riskli bi yöntem buna karar vermek lazım,,,,
öpüyorum sizi tecrübelerimden faydalanmak isterseniz burdayım,,ben burdaki arkadaşların terübelerinden az faydalanmadım yanii :))
geçicek olduğunu duymak güzel teşekkür ederim canım :)
benim altlarda veya herhangi biyerde uyuşukluk yok.Göğüs uçlarında da hassasiyet 10 gün e kadar vardı şimdi o da yok ancak sıkarsam biraz acıyor o da regl dönemindeki kadar ..bünyeyle ilgili bişeyde olabilir senin, benim iyileşmem belki de hızlı oluyor .
sorunum; sol göğsüm daha yumuşak sağ daha sert. ama masaja 2 gün oldu başlayalı heralde eşitlenir.Bahsettiğim ağrı da sol göğsümün sol kenarinda aşağıda.
çürük gibi acıyo dokununca, biyere ters şekilde uzanırken acıyla kolumu geri çekiyorum .10-15 sn de geçiyo.tek nokta ağrıdığı içinde korkuyorum geçmicekmiş gibi geliyo.:))
şimdi bunları yazarken kas altı ameliyat olanların hayretle okuyacağını tahmin ediyorum .
bunlarda bişey mi diyolardır :))Ne mutlu ki azıcık acılı bi ameliyat geçirdik kendi adıma çok mutluyum :)
ağrılar konusunda haberleşelim
sevgiler