- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.621
dayanılmayacak seviyede değildi açıkçası. 1-2 gün şiddetli oldu ama antibiyotik ve ağrı kesici vermişti dr. onunla idare ettim. sonra hafifledi zaten. tam hatırlamıyroum ama 10 günde tamamen iyileşti sanırım. çekilmeden önce ağrı boynuma ve başıma vuruyordu. ve yanağımı çok ısırıyordum çünkü çok dardı ve şişiyordu. yani o çekim sonrası ağrı gerçekten bunların yanında hafif kaldı diyebilirim :)Evet çok iyi düşünmüşsünüz :) Peki çekim sonrası ağrılar ne boyutta oluyor :)
Benim ağrım yok denebilecek kadar az ama ortodonti tedavisi görüyorum şuan mecbur çekilecek :) O kadarına katalanabilirim sanırımdayanılmayacak seviyede değildi açıkçası. 1-2 gün şiddetli oldu ama antibiyotik ve ağrı kesici vermişti dr. onunla idare ettim. sonra hafifledi zaten. tam hatırlamıyroum ama 10 günde tamamen iyileşti sanırım. çekilmeden önce ağrı boynuma ve başıma vuruyordu. ve yanağımı çok ısırıyordum çünkü çok dardı ve şişiyordu. yani o çekim sonrası ağrı gerçekten bunların yanında hafif kaldı diyebilirim :)
hımm Allah o ağrıyı yaşatmasın arada geliyor tabi ama geldiğinde acayip vuruyordu. teşekkürler bu aradaBenim ağrım yok denebilecek kadar az ama ortodonti tedavisi görüyorum şuan mecbur çekilecek :) O kadarına katalanabilirim sanırımBu arada hamilesiniz sanırım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hem gömülüydü hemde kist vardı 6 dikiş atıldı sadece Çekim den sonraki gün fazla şişti pipetle çorba içebildim ama Ağrı yoktu :) sonra yavaş yavaş şiş inmeye başladı çekimin 3.günü pide yedim o derece iyiydi şehir efsanelerine inanmayın bende çok korkarak gitmiştim okuyup gitmiştim sonra bu mu ya dedim artık dişle ilgili hiç okumuyorum nette dolguya dahil acısıyla ilgili neler var 5 dolgu bir kaplama yaptırdım sızı bile hissetmedim korkmayın :)))Sizin de gömülümüydü peki ? Benim ikisi çıkmaya başladılar üstte olanlar artık baskı yapıyor15 gün boyunca ağrı oluyormuş yemek yiyemiyormuşuz hep öyle şeyler okudum bir kaç yerde
Size de geçmiş olsun :) Çok teşekkür ederim valla rahatladım ne yalan söyliyeyim :) Umarım ben de hafif atlatırımHem gömülüydü hemde kist vardı 6 dikiş atıldı sadece Çekim den sonraki gün fazla şişti pipetle çorba içebildim ama Ağrı yoktu :) sonra yavaş yavaş şiş inmeye başladı çekimin 3.günü pide yedim o derece iyiydi şehir efsanelerine inanmayın bende çok korkarak gitmiştim okuyup gitmiştim sonra bu mu ya dedim artık dişle ilgili hiç okumuyorum nette dolguya dahil acısıyla ilgili neler var 5 dolgu bir kaplama yaptırdım sızı bile hissetmedim korkmayın :)))
Çektirdiniz mi dişiniziSize de geçmiş olsun :) Çok teşekkür ederim valla rahatladım ne yalan söyliyeyim :) Umarım ben de hafif atlatırım
Hayır henüz çektimedim. Şuan biraz çıkma aşamasında ağrım da yok doktorum da acelesinin olmadığını söyledi bekliyoruz bakalım :)Çektirdiniz mi dişinizi
Anladım benim de geçen yemek yerken sızladı geçti ama bebek düşünüyorum inşallah o yüzden bunların hepsinden kurtulmak istiyorum araştırma halindeyimHayır henüz çektimedim. Şuan biraz çıkma aşamasında ağrım da yok doktorum da acelesinin olmadığını söyledi bekliyoruz bakalım :)
O zaman mutlaka aldırın derim ben. Tabi yine bir uzmana görünün ama bebekten önce bu 20lik diş hallolursa sizin için daha iyi olur.Anladım benim de geçen yemek yerken sızladı geçti ama bebek düşünüyorum inşallah o yüzden bunların hepsinden kurtulmak istiyorum araştırma halindeyim
Evet inşallah sedasyon kullanan doktor arıyoruz biraz da maliyeti düşük olan. Çünkü birisi 2500 lira istedi 4 diş içinO zaman mutlaka aldırın derim ben. Tabi yine bir uzmana görünün ama bebekten önce bu 20lik diş hallolursa sizin için daha iyi olur.
Benim sorduğumda da hemen hemen o civardı bir diş için 500 istemişlerdi..Evet inşallah sedasyon kullanan doktor arıyoruz biraz da maliyeti düşük olan. Çünkü birisi 2500 lira istedi 4 diş için
Çok fazla benceBenim sorduğumda da hemen hemen o civardı bir diş için 500 istemişlerdi..
ben 150 tl yaptırdım hemde çok ilgililerBenim sorduğumda da hemen hemen o civardı bir diş için 500 istemişlerdi..
Nerede çektirmiştinizben 150 tl yaptırdım hemde çok ilgililer
Dikiş acımıyormuş dediler iltihap oluşmadıysa ama yine de sprey ya da jel isteyebilirsiniz. Benim de ameliyata karar verildi genel anesteziyle 4 diş ama hepsi çıkmış durumda.20lik dişimi çektirdim 4 gün önce yarıp aldılar hiç bi acı hissetmedim uyuşuklukj geçincede acımadı sadece biraz şişti onunda zararı yok dikişler alıncak 3-4 gün sonra acıyor mu acaba ?
İstanbulda bezmialem hastanesindeNerede çektirmiştiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?