• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

benim 3.günüm oldu kızlar şu an hala gece o tarafıma yatamasam da memnunum .iyi ki çektirmişim diyorum

Benimde 3. Gunum ve cok kotuyum cok zor gecti acidan gozlerimden yaslar dokuldu cektirdikten sonra. Ilaclr yan etki yapti 3 gundur oluyorum. Cok zormus daha 3 kere daha yasicam allah yardimcim olsun

çok geçmiş olsun inş tez zamanda iyi olursunuz
Tesekkur ederim:(
Bumorluk ve sislik ne zaman gececek doktor benim yanagimida yarmis dikis var ve cok canimi acitiyor dikislerimi aldirmaya dis cerrahima degil farkli bi dis hekimini aldircam aliyolar mi ve aciyormu

Tesekkur ederim:(
Bumorluk ve sislik ne zaman gececek doktor benim yanagimida yarmis dikis var ve cok canimi acitiyor dikislerimi aldirmaya dis cerrahima degil farkli bi dis hekimini aldircam aliyolar mi ve aciyormu
1 hafta sürüyor şişlik-morluk, dikişlerde ameliyattan 1 hafta sonra alınıyor. Benim de dikişlerimi normal bi diş hekimi aldı. Alınırken çok hafif acıdı tabi bu biraz da doktora bağlı :)

Anladim cnm sagol ben 1 hFta sonra degil 10 gun sonraya aldiricam bu sikinti yartmatirmi acaba dikisler yapisirsa diye korkuyom

Yok birşey olmaz korkma:) ben de pazartesi tekrar gittim dişçime. Dikişleri açtı iki küçük diş parçası çıkarttı ve tekrar dikiş attı. Yanağım yine balon gibi şişti :(
Anladim cnm sagol ben 1 hFta sonra degil 10 gun sonraya aldiricam bu sikinti yartmatirmi acaba dikisler yapisirsa diye korkuyom

Yok birşey olmaz korkma:) ben de pazartesi tekrar gittim dişçime. Dikişleri açtı iki küçük diş parçası çıkarttı ve tekrar dikiş attı. Yanağım yine balon gibi şişti :KK43:
Ayy ciddimisin? Ya benim dikisler acildi esneyince falan kaniyo napcamm

Benim de dikişlerim patladı bugün gittim doktora bi sıkıntı yok dedi. Çok sinirlerim bozuldu 2 aydır ağrı içindeyim , ağzımda kocaman bi yarık var :(((

Ben bugun dikisleri aldirdim coook acidiiii. Agrim acim gitti sukur ama damagim oyuk oyuk koku yapiyo cok gicik oldum. Sana tavsiyem tuzlu suyla gargara yap o kadar ise yariyo ki anlatamam hemde yara cabuk kapaniyo

Dün 20 lik diş ameliyatı oldum diş hekimim cerrahisini çağırdı cerrah çekti ameliyat anında korkulacak bişey yok uyuşturulduğu için doktor da beni çok rahatlattı oda ayrı :) benim yirmilikte kis oluşmuştu hem kisi temizledi hem dişi aldı6 dikiş atıldı Ağrım sızım olmadı taaa ki sabah uyanana kadar yüzüm balon gibi olmuş şişmiş kare surat gibiyim hala öyle Ağrı yok sadece hafif sızlıyor tatlı kaşığıyla çorba içebiliyorum sadece zaten doktorda 3 gün sıvı yiyecekler tüket sonrasında yumuşak gıdalara geç dedi şu şişlik bi inse sürekli buz torbası uyguluyorum ama cık bana mısın demiyor fiyat merak edenler içinde 300 tl klinikten çok memnunum bugüne kadar hiç yanlış uygulama olmadı ben ki dişçi koltuğu dendiği an dizlerim titrerdi alıştırdılar beni hizmetleri anlayışları süper Şişlik ne Zaman iner bilmiyorum bişey yiyemediğim için hafif halsizlik var şiş inince yazarım korkan varsa hiiiiç korkmasın Çekim öncesinde ki ağrıyı çekmek çok daha can yakıyor inanın

Yazılanları dehşetle okudum :KK57: Benim de çekilmeleri gerekiyor birisi yavaş yavaş çıkmaya başladı.. Şu hayatta en çok korktuğum şey bu diş ağrıları, iğneler falan. Üç senedir tel takıyorum bir de onun da ağrısı var.. Teselli için bir şey de bulamadım ay ölcem ya nedir bu bitmeyen çilem :KK42:

Yazılanları dehşetle okudum :KK57: Benim de çekilmeleri gerekiyor birisi yavaş yavaş çıkmaya başladı.. Şu hayatta en çok korktuğum şey bu diş ağrıları, iğneler falan. Üç senedir tel takıyorum bir de onun da ağrısı var.. Teselli için bir şey de bulamadım ay ölcem ya nedir bu bitmeyen çilem :KK42:

korkma :) çekim öncesi ağrıdan duramıyordum şimdi oh kurtuldum ve öyle ağrılı sızılı geçmedi sadece şişti oda normal :)

korkma :) çekim öncesi ağrıdan duramıyordum şimdi oh kurtuldum ve öyle ağrılı sızılı geçmedi sadece şişti oda normal :)
Sizin de gömülümüydü peki ? Benim ikisi çıkmaya başladılar üstte olanlar artık baskı yapıyor :( 15 gün boyunca ağrı oluyormuş yemek yiyemiyormuşuz hep öyle şeyler okudum bir kaç yerde o_O

bende gebelikte başıma iş açacağını bildiğim için çektirdim. sgömülüydü, ürekli şişip ağrıyordu. çok korkuyordum çektirmeye helede gömülü dişi. tek seferde cerrah çekti hiç bişi hissetmedim. ama tabi sonra normal olarak şişlik ve ağrı oluyor. oda geçiyor zamanla. iyiki çektirmişim gerçekten rahatlık nasılsa çıkamıyordu yer yok kaç yıl bekledim çıkmadı. bende artık hadi sana güle güle dedim :)

bende gebelikte başıma iş açacağını bildiğim için çektirdim. sgömülüydü, ürekli şişip ağrıyordu. çok korkuyordum çektirmeye helede gömülü dişi. tek seferde cerrah çekti hiç bişi hissetmedim. ama tabi sonra normal olarak şişlik ve ağrı oluyor. oda geçiyor zamanla. iyiki çektirmişim gerçekten rahatlık nasılsa çıkamıyordu yer yok kaç yıl bekledim çıkmadı. bende artık hadi sana güle güle dedim :)
Evet çok iyi düşünmüşsünüz :) Peki çekim sonrası ağrılar ne boyutta oluyor :)

Back