- 20 Ocak 2015
- 780
- 235
- 33
- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.641
Hepsi birden alınırsa zor olabilir yemek yemeniz zor olur bence ilk sağ damak aldırın soldan yiyin iyileşindr öteki tarafı aldırınDikiş acımıyormuş dediler iltihap oluşmadıysa ama yine de sprey ya da jel isteyebilirsiniz. Benim de ameliyata karar verildi genel anesteziyle 4 diş ama hepsi çıkmış durumda.
Sürem kısıtlı olduğu için böyle olacak maalesef ama açlıktan ölücem sanırımHepsi birden alınırsa zor olabilir yemek yemeniz zor olur bence ilk sağ damak aldırın soldan yiyin iyileşindr öteki tarafı aldırın
geçmiş olsun. allah kolaylık verir elbetSürem kısıtlı olduğu için böyle olacak maalesef ama açlıktan ölücem sanırım
Amin inşallah çok teşekkür ederimgeçmiş olsun. allah kolaylık verir elbet
Merhaba kesinlikle cerrah kendisi çok yakın bir arkadaşım. Herkesi ona yönlendiriyorum. Gömülü çekimlerde çok başarılı hiç acı hissetmiyorsun genelde ufak bir ameliyatla alıyor. Benim 4 adet vardı hepsini o çekti. Tavsiye ederim bi git görüş çok geçmiş olsunMerhaba, gömülü diş için cerrahi müdahale şart olduğu söylendi. Ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?
Ben Ankara tepebaşında aldırmıştım yirmilik dişimi. Doktorun adı yanılmıyorsam Sibel olmalı, morarma ve şişme olmamıştı.4 tane gomuk disim var ankarada olan uyeler hangi hastaneyi hangi doktoru tavsiye edersinizz?
Cok tesekur ederim :) cok acidi mi caniniz?Ben Ankara tepebaşında aldırmıştım yirmilik dişimi. Doktorun adı yanılmıyorsam Sibel olmalı, morarma ve şişme olmamıştı.
Yok aksine hiç acımadı. Herkeste aynı mı olur bilmiyorum ama yine de kendinize stres yapmayın.Ben eve geldikten sonra kuzenime hadi dışarı çıkalım dedim şaşırdı, dişini çektirmedin mi diyeCok tesekur ederim :) cok acidi mi caniniz?
Ne demek...Dikis aldirmak eziyet gibi olurdu eriyen dikis olmasi gercekten cok buyul avantaj ,cok sagolun icimi rahatlattiniz bitutam vefa :)
Bu konuda en çok stres yapanlardan biriydim. En son gittim Dördünü birden çektirip kurtuldum. Narkozla oldu benim. Uyandığımda kuş gibi hafiftim aptal aptal gülüyordum hiçbir şekilde ağrım sızım olmadı ilk gün biraz kanamayla uyumak zor oldu o kadar.Dikis aldirmak eziyet gibi olurdu eriyen dikis olmasi gercekten cok buyul avantaj ,cok sagolun icimi rahatlattiniz bitutam vefa :)
Nasıl cekiyolar uyutuyolar mi uyanık mi oluyosnYok aksine hiç acımadı. Herkeste aynı mı olur bilmiyorum ama yine de kendinize stres yapmayın.Ben eve geldikten sonra kuzenime hadi dışarı çıkalım dedim şaşırdı, dişini çektirmedin mi diyeDiğer yirmilik dişim için gitcem yakın zamanlarda.
Uyanık oluyosun canım..Nasıl cekiyolar uyutuyolar mi uyanık mi oluyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?