- 21 Ağustos 2015
- 939
- 901
- 103
- Konu Sahibi Cevrimhici
- #1.581
Üniversitede diş hekimliği fakültesinde çene cerrahına çektirdim hemde 4üde gömülüydü ameliyatla alındı.Yan yatmış durumdaydı biraz zor geçti. hayır ne uyuşukluk ne hissizlik nede çene çıkması yaşamadım.Korkmayın gözünüzü korkutmuşlar.Tekrar merhabalar bugun hastaneye gitmeden once ozele gittim fiyat ogrenmek icin rontgeni gosterdim inceleyip geldi altta olan 2 disin riskli dedi sinirlere yakin dedi isciligi var dedi. 800 tl istedi sadece 1 tanesi icin usttekiler bu kadar olmaz kolay cikacak gibi gorunuyor dedi. Bugun dis cerrahina gittim rontgeni gosterdim ve ozel doktorun soylediklerini tekrar ettim oyle bisey gorunmuyor dedi. Tek tek cekecegini soyledi yani 4 kere gitcem haftaya sali gunu gitcem birini cektirmek icin. Oradaki bayanlarla konustum 1 seneye kadar uyusukluk cene cikmasi falan olabiliyomus gozum korktu bi de ozeldeki sinire yakin riskli falan dedi acaba para kopartmak icin mi abartti yoksa gittigim doktormu biseyden anlamiyor anlamadim kafam karisti ins bi sorun cikmaz simdi baska biyerede gidemem randevuyu aldim kan tahlili yaptirdim bi de bebegimle gitmek cok zor oldu yorgunluktan oldum. Moralim bozuldu sende uyusukluk falan var mi hala devlet hastanesinde mi cektirmistin?