- 4 Aralık 2012
- 1.910
- 1.103
- 408
- Konu Sahibi Cevrimhici
-
- #1.601
çok geçmiş olsun inş tez zamanda iyi olursunuzBenimde 3. Gunum ve cok kotuyum cok zor gecti acidan gozlerimden yaslar dokuldu cektirdikten sonra. Ilaclr yan etki yapti 3 gundur oluyorum. Cok zormus daha 3 kere daha yasicam allah yardimcim olsun
çekilirken acı , ağrı olmadı bende 4 tane iğne yaptı doktorum sonrasında oluyor ağrıBenimde P.tesi çekim olucak
Diş çekiminde acı yada ağrı oluyor mu
Çapraz yatık ve gömülü
hepimize yardımcı olsun Allah .bende de kaldı 3 taneBenimde 3. Gunum ve cok kotuyum cok zor gecti acidan gozlerimden yaslar dokuldu cektirdikten sonra. Ilaclr yan etki yapti 3 gundur oluyorum. Cok zormus daha 3 kere daha yasicam allah yardimcim olsun
Tesekkur ederimçok geçmiş olsun inş tez zamanda iyi olursunuz
Benimde cok zormushepimize yardımcı olsun Allah .bende de kaldı 3 tane
1 hafta sürüyor şişlik-morluk, dikişlerde ameliyattan 1 hafta sonra alınıyor. Benim de dikişlerimi normal bi diş hekimi aldı. Alınırken çok hafif acıdı tabi bu biraz da doktora bağlı :)Tesekkur ederim
Bumorluk ve sislik ne zaman gececek doktor benim yanagimida yarmis dikis var ve cok canimi acitiyor dikislerimi aldirmaya dis cerrahima degil farkli bi dis hekimini aldircam aliyolar mi ve aciyormu
Anladim cnm sagol ben 1 hFta sonra degil 10 gun sonraya aldiricam bu sikinti yartmatirmi acaba dikisler yapisirsa diye korkuyom
Ayy ciddimisin? Ya benim dikisler acildi esneyince falan kaniyo napcammYok birşey olmaz korkma:) ben de pazartesi tekrar gittim dişçime. Dikişleri açtı iki küçük diş parçası çıkarttı ve tekrar dikiş attı. Yanağım yine balon gibi şişti
Yazılanları dehşetle okudumBenim de çekilmeleri gerekiyor birisi yavaş yavaş çıkmaya başladı.. Şu hayatta en çok korktuğum şey bu diş ağrıları, iğneler falan. Üç senedir tel takıyorum bir de onun da ağrısı var.. Teselli için bir şey de bulamadım ay ölcem ya nedir bu bitmeyen çilem
Sizin de gömülümüydü peki ? Benim ikisi çıkmaya başladılar üstte olanlar artık baskı yapıyorkorkma :) çekim öncesi ağrıdan duramıyordum şimdi oh kurtuldum ve öyle ağrılı sızılı geçmedi sadece şişti oda normal :)
Evet çok iyi düşünmüşsünüz :) Peki çekim sonrası ağrılar ne boyutta oluyor :)bende gebelikte başıma iş açacağını bildiğim için çektirdim. sgömülüydü, ürekli şişip ağrıyordu. çok korkuyordum çektirmeye helede gömülü dişi. tek seferde cerrah çekti hiç bişi hissetmedim. ama tabi sonra normal olarak şişlik ve ağrı oluyor. oda geçiyor zamanla. iyiki çektirmişim gerçekten rahatlık nasılsa çıkamıyordu yer yok kaç yıl bekledim çıkmadı. bende artık hadi sana güle güle dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?