• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20'lik ve gömük Dişlerle ilgili paylaşım alanı

Dikiş acımıyormuş dediler iltihap oluşmadıysa ama yine de sprey ya da jel isteyebilirsiniz. Benim de ameliyata karar verildi genel anesteziyle 4 diş ama hepsi çıkmış durumda.
Hepsi birden alınırsa zor olabilir yemek yemeniz zor olur bence ilk sağ damak aldırın soldan yiyin iyileşindr öteki tarafı aldırın

İyi bir cerrah soranlara tavsiyem, deneyimlerimi anlatayım. Yenibosnada oturuyorum evimin oralarda bulunan bir diş hekimine müracat ettim kendisinin yapamayacağını ama tanıdığı cerrah olduğunu iletti. ilgili cerrah o muayehaneye gelip belirli bir günde çekecekmiş. yani yeri yurdu belli değil. ücret sorduğumuzda ise tek diş için 300-400 tl gibi bir fiyat belirtti. tabikide kabul etmedim. uzun araştırmalar sonunda çapa diş fakültesinde tanıdık çıktı ve uzun zamanlar beklemeden orada hallettik. nasıl oldu derseniz 20liklerimin hepsi sorunlu değildi. sadece bir tanesi sorunluydu ama diğerlerini de çektirirseniz iyi olur dediler malum hamilelikte vs dişler sorun cıkarıyormuş. biz de dinledik dişçiyi. en sona sinire yakın olan dişi çekelim dedik. ilk 2 diş tabiki de çok zor geçti öle dişe dikiş falan atıyolar kötü yani :( ama en sonu aman allahım yok böyle bir acı :( çektirmesi bir sorun,çektirdikten sonrası diş ağrısı bir süre geçmedi malum sinire yakın. hatta ömür boyu dudağınızı hissedemeyebilirsiniz falan dediler. yok yani çektirdim ama pişman mıyım bilmiyorum ağrısı hemen geçen cinsten değil. kulağa ağrı falan da yapıyor,ateş falan cabası. zor kısacası. bu arada 2 küsür milyarlık işi bedavaya hallettik. sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.En Büyük TÜRKİYE

4 tane gömülü 20'lik dişlerimi Aydın Üniversitesi Diş Fakültesi Hastanesinde ameliyatla aldırdım.
Öncelikle doktorun çene cerrahı olması çok önemli.
Ben Bahçelievler Şubesinde ameliyat oldum.
Fiyat konusunda da diğer yerlere göre çok uygun.
Bazı kurumlara özel %50 indirimde yapıyorlar.
Biraz pazarlık yaparsanız gayet uygun bi fiyat veriyorlar.
Ben pişman olmadım kesinlikle.
Sadece yaz dönemi olduğu için ameliayat sonrası olan bölgeyi soğuk tutmam zor oldu.

Merhaba, gömülü diş için cerrahi müdahale şart olduğu söylendi. Ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mı acaba? :KK17:

benim dişi çekmek için doktorum 15 dk da hallederiz demişti ama 45 dk sürdü benim dişin dibi düz inmiyomuş o yüzden dişimi ikiye kesip almıştı ama buna rağmen ağrım olmadı

Merhaba, gömülü diş için cerrahi müdahale şart olduğu söylendi. Ankara'da önerebileceğiniz bir yer var mı acaba? :KK17:
Merhaba kesinlikle cerrah kendisi çok yakın bir arkadaşım. Herkesi ona yönlendiriyorum. Gömülü çekimlerde çok başarılı hiç acı hissetmiyorsun genelde ufak bir ameliyatla alıyor. Benim 4 adet vardı hepsini o çekti. Tavsiye ederim bi git görüş çok geçmiş olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanımlar, şuan diş teli kullanıyorum ve köpek dişlerim gömülü olduğu için tel takılırken çekildi şuan boş, 4 aydır gömülü olan dişlerime yer açılması için tel kullanıyorum yer açıldı fakat dişler gelmiyor doktorum cerrahi işlem uygulayacağız dişi açıp ucuna braket takıp kapatacağız dedi aranızda bu işlemi yaşayan varsa yardımcı olabilir mi sorularım olacak şimdiden çok teşekkür ediyorum

Cok tesekur ederim :) cok acidi mi caniniz?
Yok aksine hiç acımadı. Herkeste aynı mı olur bilmiyorum ama yine de kendinize stres yapmayın.Ben eve geldikten sonra kuzenime hadi dışarı çıkalım dedim şaşırdı, dişini çektirmedin mi diye:KK9:Diğer yirmilik dişim için gitcem yakın zamanlarda.

Dikis aldirmak eziyet gibi olurdu eriyen dikis olmasi gercekten cok buyul avantaj ,cok sagolun icimi rahatlattiniz bitutam vefa :)

Dikis aldirmak eziyet gibi olurdu eriyen dikis olmasi gercekten cok buyul avantaj ,cok sagolun icimi rahatlattiniz bitutam vefa :)
Bu konuda en çok stres yapanlardan biriydim. En son gittim Dördünü birden çektirip kurtuldum. Narkozla oldu benim. Uyandığımda kuş gibi hafiftim aptal aptal gülüyordum hiçbir şekilde ağrım sızım olmadı ilk gün biraz kanamayla uyumak zor oldu o kadar.
Ben Ankarada çektiremediğim için bilemiycem ama kesinlikle çene cerrahına çektir derim. 20 lik diş için çene cerrahını herkes tavsiye ediyor

Yok aksine hiç acımadı. Herkeste aynı mı olur bilmiyorum ama yine de kendinize stres yapmayın.Ben eve geldikten sonra kuzenime hadi dışarı çıkalım dedim şaşırdı, dişini çektirmedin mi diye:KK9:Diğer yirmilik dişim için gitcem yakın zamanlarda.
Nasıl cekiyolar uyutuyolar mi uyanık mi oluyosn

Back