- 1 Eylül 2014
- 25.906
- 30.321
- 798
- 35
- Konu Sahibi Less-is-More
Ben çektirdim üst damakta olduğu için daha kolay o kadar kanama bile olmadı . Benimki de hiç görünmüyorduAyy hic gorunmuyo ki benimki.. dilime bile degmiyor. Kolay midir emin misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çektirdim üst damakta olduğu için daha kolay o kadar kanama bile olmadı . Benimki de hiç görünmüyorduAyy hic gorunmuyo ki benimki.. dilime bile degmiyor. Kolay midir emin misin?
Biliyorum konunun yeri burası değil ama pozitif yorumlara çok ihtiyacım var lütfen tasimayin hemen. Doğumdan bile bu kadar korkmadim. Bana deneyimlerinizi anlatır mısınız lütfen? O kadar korkulacak bir şey mi?
İnanın o kadar uyusturmasak ağrıdan duramazsiniz. Çünkü o dişi o kemikten söküp çıkarmak kolay degil. Parmağını koparmak gibi yani o da sonuçta bir organ gibi ve de cikariyoruz ordan. O kadar güçlü uyustugundan hastalar hiç bı şey hissetmiyor. Süresi yaklaşık olarak aynı bazı durumlara kullanilan anesteziye göre değişir ama çok bariz bı farklılık olmaz.Ama yaa peki o ökūzölduren anestezilerden mi yapiyorsunuz? Mesela adrenalinli mi tercih ediliyor adrenalinsiz mi.. ne biliyim boyle yutak kulak goz burun uyusmasi nefes alamadigini sanmak cok korkunc bi his :O
Meselaa boyle maddelrin turlerine gore ozellikleri vardir heralde diye dusunuyorum. Cok guclu ama kisa sureli etkili falan bisey var midir? Hepsi ayni midir?
Yapmayın tam cesaretlenmistim.Çıkmış diş hiç sorun değil de gömülü olanlar için aynısını söyleyemem.Gerçekten ameliyat olsam daha iyiydi o kadar diyim.
Umarım iyi bir hekim bulurum da benim de böyle kolay geçer.Endişelenmeyin 4 tane gömülü ve yan dönmüş dis aldırdim çene cerrahına ve devlet hastanesinde. İlk dişi aldırmadan önce kapıda bayılıyordum stresten eşim zorla kendime getirdi.Koltuga oturunca, Ben ne oldugunu anlamadan bitmisti :) bir kac gun çok dikkat ettim. Soğuk sıcak vs. Hic bir sorun olmadı. Antibiyotik de kullandım. İkinciden sonra dikkat etmedim ve biraz enfeksiyon kaptim sanırım. Antibiyotik bitince geçti.biraz zor oldu. Ateş yaptı. Son ikisine de yine dikkat ettim ve hic problem yasamadim. Dördünün çekimi de çok kolay oldu, dolgu daha zor gelmisti bana öyle düşün.
Biliyorum konunun yeri burası değil ama pozitif yorumlara çok ihtiyacım var lütfen tasimayin hemen. Doğumdan bile bu kadar korkmadim. Bana deneyimlerinizi anlatır mısınız lütfen? O kadar korkulacak bir şey mi?
Bence de doktor çok önemli bu konuda. Araştırıp öyle git mutlaka. Benim dişlerim içerde yan dönmüş aşağıdaki sinirlere baskı yapmaya başlamıştı. İnsallah kolayca halledersin.Umarım iyi bir hekim bulurum da benim de böyle kolay geçer.
Himm peki tesekkur ederim aydinlatma icin. Peki gecici/kalici kismi yuz felci vs gibi durumlarin olma olasiligi nedir bu tur cekimlerde? Dis koklerinin yapisi sekli ve sinir uclarinin nerelerde bulundugu vs mi onemli? :/İnanın o kadar uyusturmasak ağrıdan duramazsiniz. Çünkü o dişi o kemikten söküp çıkarmak kolay degil. Parmağını koparmak gibi yani o da sonuçta bir organ gibi ve de cikariyoruz ordan. O kadar güçlü uyustugundan hastalar hiç bı şey hissetmiyor. Süresi yaklaşık olarak aynı bazı durumlara kullanilan anesteziye göre değişir ama çok bariz bı farklılık olmaz.
Aynen öyle dişler bazen sinire yakın veya sinirle temasta oluyorlar. Bu durumda o risk var. Ama düşük bı ihtimal.Himm peki tesekkur ederim aydinlatma icin. Peki gecici/kalici kismi yuz felci vs gibi durumlarin olma olasiligi nedir bu tur cekimlerde? Dis koklerinin yapisi sekli ve sinir uclarinin nerelerde bulundugu vs mi onemli? :/