• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 ÜÇÜZ ANNELERİ

suphankardeleni

bir bedende dört kişiyiz 🩵🩷🩵
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
3
Merhabalar. İki yıllık bir tedavi süreci sonrası üçüz bebeklerime hamile olduğumu öğrendim. Şuan 18+4 günlük bir kız, iki erkek bebek bekliyoruz. Önceki dönemlerde burada üçüz anneleri süreçlerini çok güzel paylaşmışlar, umarım ben de süreci paylaşabileceğim başka yoldaş bulabilirim. 🩵🩷🩵

Yaa ne guzel. Baslığı okuyunca ben bile heyecanlandım. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🥹 her şey gönlünce olsun ❤️

Merhabalar. İki yıllık bir tedavi süreci sonrası üçüz bebeklerime hamile olduğumu öğrendim. Şuan 18+4 günlük bir kız, iki erkek bebek bekliyoruz. Önceki dönemlerde burada üçüz anneleri süreçlerini çok güzel paylaşmışlar, umarım ben de süreci paylaşabileceğim başka yoldaş bulabilirim. 🩵🩷🩵
Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inilmez

Rabbim sağlıkla kucagınıza aldırsın inşallah

Back