2025 tüp Bebek düşünenler

Bu arada ben devlette değil özelde tedavi görüyorum, devlette şartları sağlıyorum ama çok meşaketli bir süreç rapor almak için başladım ama pes ettim ve bıraktım

Şehir dışından gelenler de var ama gerçekten yorucu süreç, başladığında 2 3 güne bir kontrole gidiyordum ona göre ilacın dozu artıyor yada değişir bu durumda git gel gerçekten yorucu olurdu

Biz bht clinic Prof Dr Volkan Turan'da tedavi görüyoruz, doktorumuzdan aşırı memnunum, tavsiye ederim bir görüşmeye gitmenizi. Bazı doktorlar bu işe gerçekten ticaret gözüyle bakıyor Volkan Bey asla öyle biri değil. Benim ilaçlar dahil bir tedavim 100 gibi, diğer tedavim 120 gibi tuttu. Ama bizde transfer olmadığı için biraz eksik ödeme yaptık ve iki tedavide de prosedürler farklıydı o yüzden fiyatlar farklı. Bir de biz tanıdık eczacımızdan ilaçları da indirimli aldık biraz, bu ilaçları alırken eczacınızla pazarlık yapın gerçekten bazıları çok güzel indirim yapıyor.

Merhaba ben de volkan turanda tedavi göreceğim. Gittim görüştüm isindim doktora da. Onda başlamak istiyorum. Siz ne aşamadasınız acaba? Ben Regl bekliyorum hala başlayamadım.

Sizin de amh mi sorun? Benim amh çok düşük ve eşimde de sayı azlığı hareket azlığı var. Yani ne ararsanız var

Sizin de amh mi sorun? Benim amh çok düşük ve eşimde de sayı azlığı hareket azlığı var. Yani ne ararsanız var
evet bızde de amh düşüklüğü var, 2 kez tedavi gördük maalesef birinde 2 birinde 1 yumurta toplandı ama yumurtalar kalitesizdi o yüzden transfer aşamasına geçemedik. Eksozom yaptırdık şuan beklıyoruz bıkac ay dogal yolla denıycez mart gıbı tekrar gıdıcez olmazsa, Volkan Bey böyle olmasını önerdi.

Merhaba, yeni gördüm açtığınız konuyu :) İnstagram hesabı açtım ben kendi sürecimizle ilgili her şeyi fiyatları falan oraya yazdım. Sizde takip edin hem süreçten hem fiyatlardan bilginiz olur. İsterseniz tabi kii.. sorularınız olursa oradan da yardımcı olurum size. Sevgiler... hesabım : mandalinaliboyoz

Amh düşüklüğünüz için ne yapıyorsunuz ? Size mutlaka her gün 1 avuç yaban mersini, 1 su bardağı kefir ve 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu ile yapılmış smoothie içmenizi öneririm. Bunu aksatmadan mutlaka 1-2 deneyip tekrar test yaptırın farkı göreceksiniz :)

Amh iniz kaç acaba? Benim 0,02 yaş 32
İşe yarıyor mu gerçekten? Sizde de mi amh dusuklugu vardi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…