- 29 Ekim 2020
- 2.103
- 5.116
- 108
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #13.801
Benim normalde benlerim vardır öyle et beni değil normal ben ama azdır. Ama boynumda birden fazlalaştı bende anlamamıştım. Demek o da hamileliktenmis ladyim..Kızlar size ne diyicem. Tenim beyaz, vücudumda da böyle ben, sivilce vb şeyler pek yoktur.
Ama 2-3 ay önce koltuk altımda 2-3 tane böyle ben gibi bi şey çıktı. Anlamadım
Bir süredir fark ediyorum boynumda da minicik et benleri çıktı. Netten girip baktım. Hamilelikte hormonların sebep old bi şeymiş.
Gebelikte Oluşan Deri Değişiklikleri, Prof. Dr. Muammer Seyhan Dermatoloji Kliniği - Dermatolog, Cilt Hastalıkları Ankara - Dermatoloji Uzmanı
Gebelikte Oluşan Deri Değişiklikleri, sayfası. Gebelikte Oluşan Deri Değişiklikleri, Prof. Dr. Muammer Seyhan Dermatoloji Kliniği - Dermatolog, Cilt Hastalıkları Ankara - Dermatoloji Uzmanıwww.drmuammerseyhan.com
Kızlar deprem olmuş duyan var mı? Az önce Eskişehir'de de hissettim 5 dk önce. O nerde oldu bilmiyorum. Yarım saat önce kadar da İstanbul'da olmuş.
Evet ladyim tam oturduğum ana denk geldi benim oylelikle hissettim bende. Çocuk da korktu ne olduğunu anlamadı 6.2 imiş. Geçmiş olsun çok hepimize..Avm deyim. Yürürken anlamadım. İnsanlar ellerinde ürünlerle mağazadan avm den dışarı çıktı. Çocuklar ağlıyor. Saniyeler içinde kapıya yığıldı herkes yüzlerce kişi
Kuzum geçmiş olsun ben Eskişehir'de.bile iyi hissettim seni anliyorum korkunu anlıyorum. Çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Rabbim. Umarım hiç bir sıkıntı olmamıştır.İstanbul’da olan arkadaşlar umarım iyisinizdir Çok sallandık aşırı korktum tutamadım kendimi ağladım resmen sokakta ev çok salladı dışarıya attım kendimi direk
Kandilli de de var ilk deprem yarım saat öncesinde yine Silivri'de olmus o 4 sonraki hissettiğimiz 6.2 onunda merkez üstü Silivri, bizim burada hissettiğimiz 4.8 o yüzden öyle karışık bilgiler yayılıyorKandilli 4, yabancı kaynaklar 6.2 diyor.
Eşim şiddetliydi dedi. Birinci katta oturuyoruz. Akvaryumdaki sular bi o cama bi bu yana vurdu. Anlık da değildi sürdü diyor
Rabbim beterinden saklasın. Ama ağlayan dehsetle kaçan çok vardı. Herkes arabasına bindi resmen kaçtı.
İlki 4 civarı 12.13 de kandilli en son onu gosteriyordu. Yine aynı yerde ikincisi 12.49 da 6.2 imiş lady. Eskişehirde bile ben bu kadar şiddetli hissettiysem kesinlikle 6 civarıydı zaten. Aklıma ilk gebeliğim geldi. O zaman da İzmir depremi olmuştu 6 küsür civarı ve o zaman da deli gibi sallanmisti Eskişehir bile. Allah beterinden korusun zararsiz ziyansiz geçip gitmiştir inşallahKandilli 4, yabancı kaynaklar 6.2 diyor.
Eşim şiddetliydi dedi. Birinci katta oturuyoruz. Akvaryumdaki sular bi o cama bi bu yana vurdu. Anlık da değildi sürdü diyor
Rabbim beterinden saklasın. Ama ağlayan dehsetle kaçan çok vardı. Herkes arabasına bindi resmen kaçtı.
Eşime hangi ismi düşünüyorsun aklında bir isim var mı diye sorduğumda Gökçe dedi. İnanmazsınız ama benim aklımdaki isim de Gökçe'ydiÇok içimize sindi ismi, adıyla yaşasın güzel günler görsün inşallah canım Gökçe'm İsim arayışında olan varsa fikir olsun kızlar
Grupta 3 Gökçe olduk desenizeKız bizim de gökçe, sevdiğim isimleri listeliyordum, eşim gözünü açtı geçen sabah rüyamda kız bebek seviyordum gokce adı çok beğendim bu adı dedi bende sevdim, listemde ilk ucteydi kaldı öyle
Zaten bi 40 saniye sürseydi çok kötü sonuçlar olurdu Sende kendine dikkat et canımİstanbuldaki Arkadaşlar herkes iyi mi ? Devamı gelebilirmiş evlerinizde durmayın nolur. Biz de Ankaradan yola çıkmıştık düğün için. Zaten doktorum çok zor izin vermişti yolculuk için. Sakarya’ya kadar geldik. Evinde kalacağımız arkadaş aradı sakın gelmeyin çok kötü durumdayız dedi. Evlerindeki tüm eşyaları devrilmiş. Bu gece dışarda sabahlayacağız dedi. Eşim de geri dönelim dedi. Şimdi geri Ankara’ya dönüyoruz. Nolur dikkat edin kendinize
Bende doğumumdan sonra oldu bu et benleri, bu hamileliğimde birkaç tane daha çıkmış hiç hoşlanmıyorum lazer yaptırırım emzirme süreci bitinceBir süredir fark ediyorum boynumda da minicik et benleri çıktı. Netten girip baktım. Hamilelikte hormonların sebep old bi şeymiş.
Gebelikte Oluşan Deri Değişiklikleri, Prof. Dr. Muammer Seyhan Dermatoloji Kliniği - Dermatolog, Cilt Hastalıkları Ankara - Dermatoloji Uzmanı
Gebelikte Oluşan Deri Değişiklikleri, sayfası. Gebelikte Oluşan Deri Değişiklikleri, Prof. Dr. Muammer Seyhan Dermatoloji Kliniği - Dermatolog, Cilt Hastalıkları Ankara - Dermatoloji Uzmanıwww.drmuammerseyhan.com
Canım en azından iyi yolda haber almışsın dönmekle en iyisini yapiyorsun. Diğer arkadaşlardan da ses gelse rahatlayacagim bende bir nebze. Burası bile çok sallandı. Devamı bekleniyormus evet. İnşallah hiç kimsenin burnu kanamadan geçer giderİstanbuldaki Arkadaşlar herkes iyi mi ? Devamı gelebilirmiş evlerinizde durmayın nolur. Biz de Ankaradan yola çıkmıştık düğün için. Zaten doktorum çok zor izin vermişti yolculuk için. Sakarya’ya kadar geldik. Evinde kalacağımız arkadaş aradı sakın gelmeyin çok kötü durumdayız dedi. Evlerindeki tüm eşyaları devrilmiş. Bu gece dışarda sabahlayacağız dedi. Eşim de geri dönelim dedi. Şimdi geri Ankara’ya dönüyoruz. Nolur dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?