Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Yumurtada kolin var bu özellikle bebekte beyin gelişimi üzerine önemli etkileri var o yüzden ben organik almaya çalışıyorum yediğim günlerde 2 tane yemeye calısıyorum omega 3 takviye olarak alıyoruz balıkta yiyerek destekleyebiliriz, kırmızı et ,koyu yeşil yapraklı sebzeler , kaliteli bir kaşar peyniri , kefir , avokado , bağışıklık ve mikrobiyata için ev yapımı sirke, turşu ve basit karbonhidratlardan uzak durmak temel olarak bunlar diyelim

Omega 3 olarak ne kullanıyorsunuz

Korkma hiç şey de olmayacak inşallah herşey güzel ilerleyecek inanıyorum bebişin iyi şükür
Stres yapma Rabbim yardımcın olsun bebişin gününde sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar bu ilişki konusunda bir şey duydum ama doğruluğu konusunda pek emin değilim
Geçen aylarda komşum söylemişti bana son haftalarda sık ilişkiye girmek daha iyiymiş doğumu kolaylaştırıyormuş ben ilk defa duydum bunu çokta şaşırdım ama sizlere de söyleyeyim dedim doğruluk payı var mıdır
Böyle bir şeyden emin olmadan yapmak mantıksız geliyor bana

Muz kaşar yumurta avakado beyin gelişimleri icin ceviz havuc ta bebek suyu İcin iyi diyorlar ıspanakta bebişlere kılo aldırıyor hergün yumurta yiyin

Ben duydum. Yapanları da duydum

Ay bnde bir tiksindimm 12. Haftada yumurtadan ağzıma bile alamıyorum ama mecbruum artık nir şekilde yemem gerekiyor çok teşekkür ederim mutlaka hepsini deneyeceğim ne kadar alırsa o kadar kâr bana şuan

Ay bnde bir tiksindimm 12. Haftada yumurtadan ağzıma bile alamıyorum ama mecbruum artık nir şekilde yemem gerekiyor çok teşekkür ederim mutlaka hepsini deneyeceğim ne kadar alırsa o kadar kâr bana
Muz kaşar yumurta avakado beyin gelişimleri icin ceviz havuc ta bebek suyu İcin iyi diyorlar ıspanakta bebişlere kılo aldırıyor hergün yumurta yiyin
çok teşekkür ederim deneyeceğim mutlakaa

Aynı konusmalari eşimde de bana yaptı ilk zamanlar yasaklamıştı Dr sonra yasak kalktı mide bulantısından gözüm bişey görmüyordu sonra karnım büyüdü karnım büyüyünce de artık farklı gözle bakiyo diye düşünüyorum kadından çok anne gibi görünüyorum herhalde erkeklerde suçluluk duygusu doguyo çok yaklaşmaktan cekiniyolar bebeğe bişey olur korkusuyla sanırım bende saldım artık arada yaklaşırsa okeyim yoksa bende hiç yanaşmıyorum Instagram'da bı video görmüştüm abi sicahtir diyen çocuk yeni video çekmiş abi ben kendim derdindeyim diyo benimkide öyle
Benim eltim son aylarda sık sık olduğundan erken doğum yapmış videolarda da çok gördüm 40. Haftada gelmeyen bebek için sürekli ilişki önermiş dr

Yumurta bende yiyemiyorum yumurta ya eş değer avakado haftada 2-3 kez tüketmeye calısın

Bacım benim karnım biliyosunuz ki aniden büyüdü. Ondan beridir eşim aynı şeyi söylüyor ve sarılırken bile hassas davranıyor... Öyle diyim sen anla

Doğru kızlar özellikle korunmasız olması gerkeiyor, spermin rahim ağzını kaslari yumuşatıp gevşetme özelliği var ve orgazmla birlikte kasılma rahmi tetikliyor, tabii o noktaya o ağırlıkla gelebilen varsa bravo, benim yapabileceğim işler degil

Kızlar selam resmen kalçamın olduğu yer özellikle sağ tarafım çok ağrıyor. Ne yapmam gerekiyor magnezyum mu ? Yürürken arada topallıyorum neredeyse ya

Kızlar selam resmen kalçamın olduğu yer özellikle sağ tarafım çok ağrıyor. Ne yapmam gerekiyor magnezyum mu ? Yürürken arada topallıyorum neredeyse ya
Aynenn, çözüm bulamadım belimde tam sanki takılıyor kemikler işini yapamiyor acayip birşey, sekerek falan gidiyorum ani hareket yaparsam, randevumda konuşacağım

sizde duymuşsanız görmüşseniz doğrudur o zaman
Ben emin olmadan yapmak istemedim son haftalarda zamanı gelirse deneyebilirim ama sizler gibi o raddede becerebilip yapabilir miyim ondan emin değilim

Evet canım doğru duydum. Hatta bizzat yaşadım ilkinde yasak dememisti Dr bize. Biz 37. Haftada yaptık en son sabahına nişanım geldi açılma başladı. Ben akıllı o kadar uyaracagini bilsem daha hassas davranirdim tabi eşim de. Ama şöyle ki benim 37+0 da alttan muayene yaptı Dr açılma yok dedi nst de hiç sancı yoktu en ufak doğum belirtisi yoktu. 37+3 de nişanım geldi+5 de bebek geldi Dr da o öyle geldi diye muhtemelen 32 den sonra yasak dedi bu gebeliğimde. Önceki bilgiler var çünkü elinde. İlişki tetikledi yani. Ama ben tetikleyecegini bilsem yapmazdım.

Valla benim 11. hafta kanama olunca ilişki yasak dendi, o günden beri bir şey olmadı şimdi de ağırlaştım ve sıcak artık ben istemiyorum epey zaman oldu. Kıymetini bilin yaşadıklarınızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…