- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #13.501
Onun durumu rahim ağzının 34 mm olmasından dolayı riskli değil. Plasenta rahim ağzına yakın konumlanmış.Kızlar okuduğuma göre 1.5-2 cm gibi ölçüler baya kısa kalıyor sanırım. Ne kadar dayanır ki acaba bu ölçülerle?Umutvari 34 mm iken bile tehlikeli görülüyorsa benim o zaman doğumuma bikaç hafta mı kaldı yani?
Ah canım. Beni bile şok etti burada. Çok haklısın.Şimdiye kadar kısalıktan bahsetseydi belki bir çözüm de üretilirdi ya da ona göre ben de normal hayatıma devam etmek yerşne daha dikkatli davranırdım dinlenirdim. Doktoruma güveniyordum ama gerçekten duvara çarptım sanki. O kadar çaresiz hissediyorum ki ne yapacağımı bilmiyorum
Evet kuzu enfeksiyon yüksek çıkmış ama antibiyotikle tedavi edilir. Kuzenimin son haftasına kadar crp değeri 180 küsürlerdeydi hamilelik boyunca antiboyitk kullandı ve gayet sağlıklı bir bebişi var şu anAy canım benm allah bin kere razı olsun içimi az daha ferahlattın ya dmeek ki 4 hafta daha kalabiliyormuş. Çok şükür avantajım şu ki suyum fazlaydı normalden bekledimiz bişeydi ama su patlaması olmadı sızdırıyor şuan olması gereken miktarda suyun dedi perinatolji . Söyledğin gibi öncelik enfeksiyonmuş . Anlayanız vardır belki
Vallahi sizlerden böyle şeyler duymak kendimi iyi hissettiriyor. Dün ne olduğunu anlamadan sezaryene hazr şekilde buldum kendimi neyse ki ertelendi gün bile dursa kar artık suyum sızması geçer mi ondan çok şüpheliyimEvet kuzu enfeksiyon yüksek çıkmış ama antibiyotikle tedavi edilir. Kuzenimin son haftasına kadar crp değeri 180 küsürlerdeydi hamilelik boyunca antiboyitk kullandı ve gayet sağlıklı bir bebişi var şu an
Ay canım benm allah bin kere razı olsun içimi az daha ferahlattın ya dmeek ki 4 hafta daha kalabiliyormuş. Çok şükür avantajım şu ki suyum fazlaydı normalden bekledimiz bişeydi ama su patlaması olmadı sızdırıyor şuan olması gereken miktarda suyun dedi perinatolji . Söyledğin gibi öncelik enfeksiyonmuş . Anlayanız vardır belki
Müsait olursan link at bacım.Bende LCW den aldım pijamalarımı işte emzirme süteni iç
Çamaşırı falan kumaşları o kadar güzelki bir bakıj derim. Hastaneye erken yatışım olunca pijamaları giymeye başladım çok memnun kaldım tekrar alacağım
Kızlar ben bu gecelik ve sabahlığı almıştım kızda şimdi oğlanda da kullanıcam büyük beden arayanlar varsa
Effortt Kadın Ekru Lohusa Gecelik Ve Sabahlık - Fiyatı, Yorumları
Tabii ki atıyorum hep musaitim
Aa evet tam olarak bunu aldım
Ay çok şükür kuzucum bebişimiz sağlıklı. Belki plesentam da aşağıda olmazdı ama çok yoğun bir işim var acaba ondan mı diyorum kendi kendime. Sürekli ayaktayım. Bi de eşim de ben de çok aşırı sosyal insanlarız bizim evimizden misafir eksik olmaz ya da biz sürekli gezmelerdeydik. Artık her şeye bi ara verdik malesefCanım benim bebeğin sağlıklı şükür canını sikma en azından doğum tarihini bilmiş olucaksin bende aslan olur diye korkuyorum hep eşim yengeç uysal bı adam oğlumda onun gibi olsun aslanlar biraz sivri oluyohem yengec kızları süslü sevgi delisi olur sevmelere doyamazsin bıcır bıcır bişey olur inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım aynı zamanda doguracagiz galiba benimde 10 temmuz gosteriyo şuan sende bol bol dinlen kendine çok dikkat et doğuma kadar
Ladyciğim ben de buna dikkat ettim. Artık daha resmi ve riskli dönemlerdeyiz sanırım. Grup konuları bi anda değiştiYalnız dikkat edin. Bugün birden ciddili konulara girdik.
Her geçen gün doğuma yaklaşıyoruz ama bunu bugün daha iyi idrak ettim. Önümüzdeki günlerde de böyle sürprizler olabilir.
Kaçırmışım o kısmını
Ben lavanta kesesi düşündüm ama link falan yok henüz. Ay ne bileyim ya çok zor bir konu bazen de ben niye hediye veriyorum yav diye düşünüp vazgeçiyorumBebek hediyeliği ne düşünüyorsunuz kızlar ya benim kafam karısık mum kolonya fln olabilir kendi yapmak mı sipariş etmek mi güzel model bilenler linklesin
Ben kendim yapacağım hatta çikolata kutusunu yaptırım bileBen de isimli çikolata yaptıracağım da çikolatayı kendim alıp baskı fln uğrassam mı direk hazır mı alsam içine koydukları nasıl bi çikolata fln diye düşündüm
Ben gecelik sabahlik olarak bunlari aldim.
Penti Roses Saten Krem Gecelik - Fiyatı, Yorumları
Penti Roses Saten Krem Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Acikcasi gelince ciceginin buyuklugune biraz bozuldumPenti Roses Saten Krem Sabahlık - Fiyatı, Yorumları
Penti Roses Saten Krem Sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ama neyseki cikartilip takilabiliyormus birde rahat bir gecelik pijama takimi alirim diye dusunuyorum. Bu fotiiilik olur
Evet senin hamilelik baya aktif geciyo bacım birazda dinlen diyo bebiş sana artık evladını kucağına aldığında bol bol gezer misafir agirlarsin hem tek çocuk rahat rahat aktivite yapabilirizAy çok şükür kuzucum bebişimiz sağlıklı. Belki plesentam da aşağıda olmazdı ama çok yoğun bir işim var acaba ondan mı diyorum kendi kendime. Sürekli ayaktayım. Bi de eşim de ben de çok aşırı sosyal insanlarız bizim evimizden misafir eksik olmaz ya da biz sürekli gezmelerdeydik. Artık her şeye bi ara verdik malesefyeter ki güzel kızım sağlıkla gelsin yengeç burcu ile ilgili söylenenler de içimi rahatlattı şu an daha rahatım doktora da yükselenini ayarlatırsak tamamdır
Link nasıl ekleniyor ben beceremedimBu şu an oluyor mu size dar değil mi Şahsen benim karnım girmez ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?