- 22 Mayıs 2023
- 1.998
- 3.862
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #13.361
Bu korseden kuzenim verdi. Son ay kullanmış. Ben çok minyon olduğum için göbeğim büyük olma da henüz bir tık büyük geliyor bana. Eşim dün konseyi taktı arkadan da iğneyle tutturdu iyice gerdirdi. Gerçekten göbeği havada tutma konusunda iyi. Bir tık olsun rahatlatıyor bence. Göbeğime tam oturduğunda daha ayrıntılı yorum yapabilirimAh o bel ağrısını yaşayan bilir. Ben de bir süredir uğraşıyorum ve maceramı özetlemiştim belki faydalı olur aşağıya iliştirdim. Bir de sonradan internette hamile bel korsesi diye bir şey gördüm henüz almadım ama yorumlarda iyi geldiği yazıyordu. Belki o tarz bir şey de olabilir. Doktor bana çok oturur veya uzanır vaziyette kalma dedi. Ben de yürürken daha çok ağrıdığını söyledim. O yine de kalkıp ne kadar yürüyebiliyorsan yürü sonra yine oturursun, dedi.
Rotantix Hamile Korsesi Bel Destekli Korsesi Hamile Kemerli Destek Korsesi Bedensiz Doğum Gebelik Korse - Fiyatı, Yorumları
Rotantix Hamile Korsesi Bel Destekli Korsesi Hamile Kemerli Destek Korsesi Bedensiz Doğum Gebelik Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı' Popüler Konu - 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı
Yazdığın çok iyi oldu ben de epey minyon tipliyim bana da olmayabilir öyleyseBu korseden kuzenim verdi. Son ay kullanmış. Ben çok minyon olduğum için göbeğim büyük olma da henüz bir tık büyük geliyor bana. Eşim dün konseyi taktı arkadan da iğneyle tutturdu iyice gerdirdi. Gerçekten göbeği havada tutma konusunda iyi. Bir tık olsun rahatlatıyor bence. Göbeğime tam oturduğunda daha ayrıntılı yorum yapabilirim
Göbeği taşımakta zorlananlar için bence çok idealYazdığın çok iyi oldu ben de epey minyon tipliyim bana da olmayabilir öyleyseAma işe yaradığını bilmek güzel hiç yoktan ilerleyen zamanlarda denerim Çözümsüz olmaktan iyidir.
Yavrumun ne halası var ne teyzesi ne de amcası sadece bir tane dayısı var oda tuncelideBizde getiren de çok oldu arkadaşım ben indirimlerden topladım halası babaannesi aldı bi anda birikti
Bi tane olsun, tam olsun, yeter.Yavrumun ne halası var ne teyzesi ne de amcası sadece bir tane dayısı var oda tuncelidebabaannenin ilk ve tek torunu ama gram umrunda değil
Yaa ne güzel söz benim de en yakın dostum annemBi tane olsun, tam olsun, yeter.
Bizde hala, amca, dayı, teyze hepsi var.
Gel gör ki, ben beş kardeşim, sadece kız kardeşimle görüşüyorum. Bi de en küçük erkek kardeşimle konuşmuyorum ama tamamen de silmiş değilim
Doğum yaparken bi can dostum var, o gelecek refakatime. Geçen bana su resmî attı.
Ağlattı.İyi dostlar iyi ki var.
Eki Görüntüle 3579872
Aklımız almıyor. Ama herkes hissedemiyor işte. Anneciğin olsun, başkasına ihtiyaç da olmazYaa ne güzel söz benim de en yakın dostum annemKimseden bi beklentim yok aslında ama ne bileyim babaanne olarak ilgi alaka beklerdim kayınvalidemden sonuçta tek torunu ve daha önce 3 bebeğimi kaybettim en azından bi sözle bile olsa düşünülmek isterdim amaan neyse
Yavrum senin doğum, bir sürpriz olmazsa temmuz sonu gibi görünüyor.Kızlar şimdi Allah nasip ederse bebişlerimiz 3-6 aylık dönemlerinde kış ayında olacaklar. 3-6 aylık için çok kıyafet alınmalı mı ? Benim yenidoğan ve 0-3 aylıkları aldım. 3-6 aylık daha fazla al denildi. 4-5 parça da 3-6 aylık aldım ama hepsi ayaklı tulum tarzında. 3-6 aylık bebek için tulum mu daha iyi olur alt üst takım şeklinde mi alınmalı. Önerileriniz nedir siz neler yaptınız
Ne kadar da birbirinin aynı modeliAklımız almıyor. Ama herkes hissedemiyor işte. Anneciğin olsun, başkasına ihtiyaç da olmaz
Benim Kv öğrenince dilinin ucuyla zor tebrik etti. Bugün sor. Kaç aylık old bilmez, hangi ay doğacağını bilmez.
Ama doğum zamanı damlar evime. Böyle baş rol gibi dolanır ortalarda. Keşke hiç gelmese.
Böyle şeyler o kadar kişiselki. Kusan bi bebekse çok kıyafet gerekir mesela değilse günde 1 takım yada tulum idare eder. Pijama takımı alabilirsin 2 tane geceleri giydirmek için. Zıbın olmazsa olmaz kısalı uzunlu 7-8 tane olmalı. Dışarı çıkarken giyeceği hırka tarzı yada polar tulum/takım gibi şeyler alınabilir. Onun dışında ayaklı olmayan alt ve tulumlar daha uzun süre kullanılıyor. 3-4 tane alt üst takım 2 tanede tulum iş görür bence. Ayaklara panduf/kalın çorap alabilirsin özellikle dışarda üşümesin diye. Belki bi ayakkabı görünümlü patik olabilir dışarda ayakları üşümesin. Evde kurutma makinesi varsa bu kadar yeterli olur gibi geldi bana. 2 numaramda temmuz doğumlu ortalama bu kadar kıyafet yetti diye hatırlıyorum. Onu baz alarak yazdım.Kızlar şimdi Allah nasip ederse bebişlerimiz 3-6 aylık dönemlerinde kış ayında olacaklar. 3-6 aylık için çok kıyafet alınmalı mı ? Benim yenidoğan ve 0-3 aylıkları aldım. 3-6 aylık daha fazla al denildi. 4-5 parça da 3-6 aylık aldım ama hepsi ayaklı tulum tarzında. 3-6 aylık bebek için tulum mu daha iyi olur alt üst takım şeklinde mi alınmalı. Önerileriniz nedir siz neler yaptınız
Aa aynıyız, bizde de sadece dayı var ve yurtdışında yaşıyorYavrumun ne halası var ne teyzesi ne de amcası sadece bir tane dayısı var oda tuncelidebabaannenin ilk ve tek torunu ama gram umrunda değil
Ahahha aynı yaaaa!!!!Ne kadar da birbirinin aynı modelievime damlasa yine iyi 9 ay yanımda olmuş gibi hastaneye damlayacak kendi geldiği yetmiyor kocasını da sürükler
Eline sağlık. Ben günlük yemeğimi zor yaptım bugün. Şimdiden yarının yemeğini düşünüp üşeniyorum bi deÇok yoruldum çok ama baya doldurdum dondurucuya birşeyler şükür
Korse direkt gebelik için almamıştım eşime çok onceden beli ağrıyor diye almıştım, bikac gün önce belim ağrıyor korsem nerde dedi, unutmuşum ne olduğunu, çıkardı dolabından kaptım hemen, cidden acayip rahatlatiyormus ya iyi destekliyor
Bikac gün önce olsa useniyordum da, biraz canım sıkkın, uğraş olsun isteği mıdır nedir, oyalanacak iş buldum kendime diyelim, bikac gün oyalaar beniEline sağlık. Ben günlük yemeğimi zor yaptım bugün. Şimdiden yarının yemeğini düşünüp üşeniyorum bi de
Ben doktora sormadım denedim yarım saat falan durdurdum sonra da o pozisyondan belim ağrıdı çıkardım, normal ağrım olursa yine takıyorum yarım saat kırk dk sonra yine çıkarıyorum rahatlatiyor birazBenim bir yakınım medikal işletiyor. Burdan görüp ona söyledim banada gebe korsesi temin edermisin diye. Doktoruna bir danış önce bebek hareketlerini kısıtladığı için bazı doktorlar önermiyor dedikontrolümede daha 10 gün var. Sizler doktora danıştınızmı gebelik korsesi için?
Ah inan tavsiye etmiyorum bacım . Dün bir gaflete düşüp waffle yedim ve 5 saat geçti yine de düşmedi şekerim üstüne çarpıntım oldu . Ölüyorum sandım aman dikkat et . Yeme yersen de hafif şeyler yeKızlar nasılsınız.sekeri olanlar tatlı yiyiyor musunuz bir haftadır diyet yapıyorum canım çikolata tatlı istiyor ama yiyemiyorum ağlamak istiyorum şuanbeni teselli edin ne yapmam lazım
Acık konuşmak gerekse benim canım öyle çok şeker çekmiyor ama tatlı arayınca gün kurusu, kuru kayısı yiyorum. O da sayıylaKızlar nasılsınız.sekeri olanlar tatlı yiyiyor musunuz bir haftadır diyet yapıyorum canım çikolata tatlı istiyor ama yiyemiyorum ağlamak istiyorum şuanbeni teselli edin ne yapmam lazım
Uyyyy!Ah inan tavsiye etmiyorum bacım . Dün bir gaflete düşüp waffle yedim ve 5 saat geçti yine de düşmedi şekerim üstüne çarpıntım oldu . Ölüyorum sandım aman dikkat et . Yeme yersen de hafif şeyler ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?