- 24 Temmuz 2024
- 972
- 1.826
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #13.261
ÜzülmeeeeZaten biraz önce deli gibi tatlı yedim ben iflah olmamama bugün canımı sıkan bir şey olmuştu akşama kadar ağladım. Ve bebişim hiç hareket etmiyordu. Tatlıdan sonra çok hareket etmeye başladı. İyi ki yemişim ohhhh
Ay bugün duygusal miyiz neyiz bende akşama kadar hatta yarım saat öncesine kadar durup dinlenip her şeye ağladım. Afiyet olsun şekerim. Bende tatlı yedim az önce benim kız kuduruyorZaten biraz önce deli gibi tatlı yedim ben iflah olmamama bugün canımı sıkan bir şey olmuştu akşama kadar ağladım. Ve bebişim hiç hareket etmiyordu. Tatlıdan sonra çok hareket etmeye başladı. İyi ki yemişim ohhhh
Dolunay mı var retro mu var n’oluyo n’oluyoAy bugün duygusal miyiz neyiz bende akşama kadar hatta yarım saat öncesine kadar durup dinlenip her şeye ağladım. Afiyet olsun şekerim. Bende tatlı yedim az önce benim kız kuduruyor
Hic birşey sürmeye başlamayan ben pekiGüreş müsabakasına hazır sayılırım, totomu, bacaklarımı göbüşümü yagladim rahatça uyuyabilirim.artik, bakalım bu işin sonu nereye varacak
Benim de hep yemek var ama bize kadar meselaBörek hamilelikte gelenlere cıkarıp koydum hep iyi oldu sarmaya hiç uğraşmadım, annem sulu köfte yapıp koymustu o da hemen hızlı yemek için çok pratik oldu yine yapcam inşallah ve kavurma düşünüyorum ya hem pratik hem lezzetli emzirirken de besleyici olur
Filenin donmuş bazı ürünleri güzel oluyor yuvalama sı, lahmacun u da iyi falafel köfte de iyiydi deneyebilirsinnBenim de hep yemek var ama bize kadar mesela
Karnıyarık, sarma, sulu köfte, içli köfte yapıp koymuştum misafire de alıveririm artık börek bunları biz yeriz
Aaa yuvalamayı denemedim, pideleri de çok pratik ve lezzetli deFilenin donmuş bazı ürünleri güzel oluyor yuvalama sı, lahmacun u da iyi falafel köfte de iyiydi deneyebilirsinn
Oh misssAaa yuvalamayı denemedim, pideleri de çok pratik ve lezzetli detamam işte buzluk sorunu da çözüldü
Evet ister çorba gibi yoğurtlu yap ister orjinal ben beğendimAaa yuvalamayı denemedim, pideleri de çok pratik ve lezzetli detamam işte buzluk sorunu da çözüldü
Aa bende yanlış yapıyormuşum direkt yorumla yapıyordumHahahaha ben de yanlış yapıyormuşumalıntı kısmına hiç tıklamıyorum direkt yorumlar kısmına tıklayıp öyle yapıyorum ama ilk üye olduğumda bilmediğimden sürekli alıntıya tıklamışım. 2 sene öncesinin alıntıları duruyor
Ay ne bileyim ne oluyor kuzum bugün biraz sinirli+duygusalım. Hadi bana bakma. Nedir bu kayinvalidelerin gelinden istedikleri anlamadım üzmekten ne anlıyorlarDolunay mı var retro mu var n’oluyo n’oluyobeni yine kayınvalide yordu malesef. Eşim çok anlayışlı olduğu için de hiç bi şey söylemiyorum sessiz sessiz oturmak da moralimi bozuyor devamlı ağlıyorum. Bebişim de etkilendi sanırım. Onu hemen tatlıyla ödüllendirdim annesinin güzel kızı beni üzdüklerinde sessiz kalırım ama seni üzmelerine izin vermem gel tatlı yiyelim boşver
Ben börek ve kurabiye düşünüyorum da bir yanım kurabiyeye olumsuz bakıyor pişen ürünü buzlukta sevmediğimden dolayı..Benim yemeik sebzem falan varda ben de misafirlik ya da yemek canım çekmez, kaç gün dışardan yenir diye söyle börek dolma minvalinde birşeyler yapacağım, şimdi biber ayikaldim suya yaprak koyacağım sabah kalkınca bunları sarıp dolduracagim,
Böreklik yufka aldım onu halledicem peynirli ve ıspanaklı
Dere otlu lorlu minik poğaça yapicam
Başka ne konulur bilmiyorum börek falan koyuyorum dondurucuya da kek tatlı kurabiye tarzını hep anlık yapardim, yapısı bozulmayan çıkarıp pişirilen tarif varsa bildiğiniz alırım yani tarif
Pişmeyen kurabiye buldum ben strece sarıp buzluğa atılıyor, çıkarıp yarım saat durdurulup dilimlenip pişiriliyor, bı bakayım da atarım sana daBen börek ve kurabiye düşünüyorum da bir yanım kurabiyeye olumsuz bakıyor pişen ürünü buzlukta sevmediğimden dolayı..
Evet bak böyle olabilirPişmeyen kurabiye buldum ben strece sarıp buzluğa atılıyor, çıkarıp yarım saat durdurulup dilimlenip pişiriliyor, bı bakayım da atarım sana da
Yaa bu ne güzel tablo böyleEki Görüntüle 3579536 Sanki şimdiden her yeri kokusu sardı
Gebeligimin ilk haftalarında progestani 2 içiyordum sabah ve akşam icmende bı sakınca olmaz bence ama ilacı hangi gün aldığını biliyorsan o tarihten say bende unutunca öyle yapıyorum çünküKızlar ben progestan içip içmediğimi hatırlamıyorum ya şaka gibi.
Multivitamin içtim diğerini içtim mi bilmiyorum.
Geçen eczacı bana çarşambaya kadar var görünüyor demişti progestan için
Son tablette de 5 tane var
Çıkamadım işin içinden
Benim hafıza yerlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?