- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #12.961
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin içinŞampuan ve bebek bakım ürünlerinde İncia,ecowell var aklımda temiz içerik olarak. Deterjan olarakta ebebeğin kendi ürünleri güzelmiş. Naturalive di sanırım oganik bi marka varmış onuda övdüler. İndirimde gördükçe alıp denenebilir.
Benim de hem kaburgalarımın altı hem belim çok ağrıyor. Bir de gece ağrıdan uyuyamadım çatı kemiği mi aşağıda ağrım oldu çok yorgun ve uykusuzum bugün. Yürüyüş yaparken yordum mu ondan mı oluyor emin değilim ama sırt üstü yatınca kalkamıyorum bel ağrısındanGünaydın bu gün iç organlarımın ağrısına uyandım denilebilir. Böyle bi şey yaşayan var mı kaburgamın altları resmen ağrıyor.
Gittim tansiyonum falan normal çıktı burnum kanadiktan sonra başım ağrıdı falan dedim eğer böyle 2 3 mendil kirletecek kadar gelirse gel dedi benim ayda 2 kere falan kaniyo müdahale etmiyorum kız böyle oturuyorum burnumdan yürüyor gidiyo benimBurun ve diş eti kanamam var uzun haftalardır. Bir videoda normal olduğunu duymuştum o yüzden üstüne düşmedim. Ama böyle sıvı şeklinde değil pıhtı gibi kabuk bağlıyor ben müdahale edince akıyor biraz.
Yok canım sizde bir sorun kadın negatif erkek pozitif olunca oluyorBilmiyorum kiikimiz de pozitif aslında olmuyor diye biliyorum
Ben yine sebepsiz bi şeyden ağlama krizine girdim çıktım kanımı verdim geldim sabah tam uyuyamadım kaburga ağrım vardı çok hemde. Bu hamilelik biraz yordu beni.Benim de hem kaburgalarımın altı hem belim çok ağrıyor. Bir de gece ağrıdan uyuyamadım çatı kemiği mi aşağıda ağrım oldu çok yorgun ve uykusuzum bugün. Yürüyüş yaparken yordum mu ondan mı oluyor emin değilim ama sırt üstü yatınca kalkamıyorum bel ağrısından
Negatif ise olman gerekiyor haberin olsun.Araştırıyorum olmadı getirt3cegim ya da burdan bulmaya çalışacağım. 26.haftama girmedim henüz bulmaya ve olmaya çalışacağım teşekkür ederim kızlar. Herhangi bir kanamam falan olmadı şuana kadar.
Yemin ederim bizde de durum aynı şuan beni sadece bir anne olarak görüyormuş ve daha fazlası onu vicdanen rahatsız edermişbenim ki gibi aynı aynı yatakta uyumuyoruz desem yeridir çünkü karnıma çarparmış dönerken
2-3 mendil kirletecek şekilde dediyse o bana da fazla geldi. Rutin kontrolünde bunu dile getir bence kontrole çok varsa öne çekersen için rahat olur. Ama öyle acillik bir şey olduğunu da sanmıyorum.Gittim tansiyonum falan normal çıktı burnum kanadiktan sonra başım ağrıdı falan dedim eğer böyle 2 3 mendil kirletecek kadar gelirse gel dedi benim ayda 2 kere falan kaniyo müdahale etmiyorum kız böyle oturuyorum burnumdan yürüyor gidiyo benim
Canım kaç beden giyiyorsun? Link paylaşabilir misin ben beden bulamıyorum yaKızlar dagi de emzirme sütyeni tamamen pamuklu balensiz baya rahat ama göğüs uçları baya belli oluyor kapsız olduğu için emin olamadım ya fiyatta iyiydi 800 e 2 adet alınıyor
Selam yaptırdınız mi testi ne çıktı acaba?Bizim var ben bugün hatta gidip onun testini yaptıracağım bebeğin kanıyla belim kanim arasında uyuşmazlık var mı diye
Ayy harbiden benim eşimde aynısını söylüyor bende kendimi kötü hissediyorum sanırım 9 yıldır çoluk çocuk olmadığı için alismis bı hayatımız vardı şimdi oda tedirgin sürekli bende bişey diyemiyorum sanırım kendimi daha çok kadın gibi değilde anne gibi hissediyorum çocuk doğunca toparlayacagim inşallahYemin ederim bizde de durum aynı şuan beni sadece bir anne olarak görüyormuş ve daha fazlası onu vicdanen rahatsız edermiş
Aiiyyyy harika görünüyor29+0 dan herkese selamlar
Evdeki tartıya çıkmama kararı aldım. En son 69,7 ile kapattım tartı meselesini
Saldım artık bundan sonra zaten ne yaparsam yapayım ödem geçmiyor asla2 hafta sonra neler olduğunu öğrenirim doktordan
Yaaa teşekkür ederim sizde öyle gözüküyorsunuzAiiyyyy harika görünüyor
29+0 dan herkese selamlar
Evdeki tartıya çıkmama kararı aldım. En son 69,7 ile kapattım tartı meselesini
Saldım artık bundan sonra zaten ne yaparsam yapayım ödem geçmiyor asla2 hafta sonra neler olduğunu öğrenirim doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?