- 29 Ekim 2020
- 1.597
- 3.301
- 32
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.941
Valla hem çok aşırı sinirli hem de çok duygusal biri oldum. Zaten duygusalimdir ama sabahtan beri ağlıyorum düşünün burada guldugume bakmayın gözlerim balon gibi oldu. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama yine de ağlıyorum. Hayır bir şey olacak diye de korkuyorum ama tutamıyorum kendimi. Bu hormonlar mahvetti beni perişan etti. Alınganlik mi dersiniz duygusallık mi sinirlilik mi.. 12 hafta oldum geçmedi gitti.. yaş 32 ikinci hamilelik. İnşallah artık düzelirim zira ağlamaktan bıktımHormonlardan olabilir kesinlikle!! Ben normalde pek bi sevgi doluyumdur ama deccale döndüm resmen, böyle bir tahammülsüzlük böyle bir alınganlık yok! 2. Trimesterde normale dönüyorduk değil mi ya? Ben bana gıcığım, evdekilere yazıkdiğer hamileliklerimden çok çok farklı, ben ben değilim resmen, yaşlı bünye kaldıramadı mı acaba diyorum.
İnşallah bir sıkıntı yoktur kuzum dualarım seninleYa kızlar bi damla açık pembe leke geldi biraz önce. Hafif ağrım da vardı. Doktoruma yazdım bi acile git ultrasonla bakılsın demiş. Acile gidiyoruz şimdi. Dua beklerim
Buyuk ihtimal sorun yoktur. Aynisini yasadim. Hatta sonrasida hep kahverengi devam etti.umarim sizinde oyle olurYa kızlar bi damla açık pembe leke geldi biraz önce. Hafif ağrım da vardı. Doktoruma yazdım bi acile git ultrasonla bakılsın demiş. Acile gidiyoruz şimdi. Dua beklerim
Yakın zamanda alttan ultrason dan bakıldı mi?Ya kızlar bi damla açık pembe leke geldi biraz önce. Hafif ağrım da vardı. Doktoruma yazdım bi acile git ultrasonla bakılsın demiş. Acile gidiyoruz şimdi. Dua beklerim
Hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle hiç korkma eltim şakır şakır kanla 39 haftaları gördüYa kızlar bi damla açık pembe leke geldi biraz önce. Hafif ağrım da vardı. Doktoruma yazdım bi acile git ultrasonla bakılsın demiş. Acile gidiyoruz şimdi. Dua beklerim
Bir şey yoktur inşallah korkma, haber ver bize deYa kızlar bi damla açık pembe leke geldi biraz önce. Hafif ağrım da vardı. Doktoruma yazdım bi acile git ultrasonla bakılsın demiş. Acile gidiyoruz şimdi. Dua beklerim
Bir şey yoktur inşallah korkma, haber ver bize de
Hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle hiç korkma eltim şakır şakır kanla 39 haftaları gördü
Yakın zamanda alttan ultrason dan bakıldı mi?
Geçmiş olsun
İnşallah bir sıkıntı yoktur kuzum dualarım seninleiyi haberlerle gel inşallah
Kızlar çok teşekkür ederim canımsınız. Şimdi gittik. Bebiş çok iyi kanama alanı vs de yok. Kesede de sorun yokmuş. Bebek haftasıyla uyumlu kalbi gayet güzel atıyor dedi. Son bir buçuk aydır vajinal ultrason yapmamıştı kendi doktorum ama bugün acildekiler vajinal baktılar. Bi de spektulumla rahim ağzına baktı ama hiç canım bu kadar yanmamıştı niye böyle yandı anlamadım. Siz hassassınız dedi doktor hanım. Peki dedim. Kendinizi yormayın dedi ayakta çok kalmayın peogestana devam edin bir şey olmaz dedi çok şükürBuyuk ihtimal sorun yoktur. Aynisini yasadim. Hatta sonrasida hep kahverengi devam etti.umarim sizinde oyle oluriyi haberlerinizi bekliyoruz.
Dün gece tarlası yanmış köylü gibi saatlerce ağladımValla hem çok aşırı sinirli hem de çok duygusal biri oldum. Zaten duygusalimdir ama sabahtan beri ağlıyorum düşünün burada guldugume bakmayın gözlerim balon gibi oldu. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama yine de ağlıyorum. Hayır bir şey olacak diye de korkuyorum ama tutamıyorum kendimi. Bu hormonlar mahvetti beni perişan etti. Alınganlik mi dersiniz duygusallık mi sinirlilik mi.. 12 hafta oldum geçmedi gitti.. yaş 32 ikinci hamilelik. İnşallah artık düzelirim zira ağlamaktan bıktım
inşakolay bişey yoktur kuzum olumlu düşün . Kaç haftalıksın bilmiyorum ama yerleşme lekesi olabilirYa kızlar bi damla açık pembe leke geldi biraz önce. Hafif ağrım da vardı. Doktoruma yazdım bi acile git ultrasonla bakılsın demiş. Acile gidiyoruz şimdi. Dua beklerim
Çok şükürKızlar çok teşekkür ederim canımsınız. Şimdi gittik. Bebiş çok iyi kanama alanı vs de yok. Kesede de sorun yokmuş. Bebek haftasıyla uyumlu kalbi gayet güzel atıyor dedi. Son bir buçuk aydır vajinal ultrason yapmamıştı kendi doktorum ama bugün acildekiler vajinal baktılar. Bi de spektulumla rahim ağzına baktı ama hiç canım bu kadar yanmamıştı niye böyle yandı anlamadım. Siz hassassınız dedi doktor hanım. Peki dedim. Kendinizi yormayın dedi ayakta çok kalmayın peogestana devam edin bir şey olmaz dedi çok şükür
Çok şükürKızlar çok teşekkür ederim canımsınız. Şimdi gittik. Bebiş çok iyi kanama alanı vs de yok. Kesede de sorun yokmuş. Bebek haftasıyla uyumlu kalbi gayet güzel atıyor dedi. Son bir buçuk aydır vajinal ultrason yapmamıştı kendi doktorum ama bugün acildekiler vajinal baktılar. Bi de spektulumla rahim ağzına baktı ama hiç canım bu kadar yanmamıştı niye böyle yandı anlamadım. Siz hassassınız dedi doktor hanım. Peki dedim. Kendinizi yormayın dedi ayakta çok kalmayın peogestana devam edin bir şey olmaz dedi çok şükür
Amin inşallah valla yani ağlamaktan bıktım inan kiDün gece tarlası yanmış köylü gibi saatlerce ağladımGelmiş geçmiş gelecek ne varsa. Delirmeden doğursaydık hayırlısıyla
Çok şükür güzel haberlerle gelmene sevindim canım benimKızlar çok teşekkür ederim canımsınız. Şimdi gittik. Bebiş çok iyi kanama alanı vs de yok. Kesede de sorun yokmuş. Bebek haftasıyla uyumlu kalbi gayet güzel atıyor dedi. Son bir buçuk aydır vajinal ultrason yapmamıştı kendi doktorum ama bugün acildekiler vajinal baktılar. Bi de spektulumla rahim ağzına baktı ama hiç canım bu kadar yanmamıştı niye böyle yandı anlamadım. Siz hassassınız dedi doktor hanım. Peki dedim. Kendinizi yormayın dedi ayakta çok kalmayın peogestana devam edin bir şey olmaz dedi çok şükür
Hayır bi de hamile kalmadan önce nerdeyse 3 defa spektulum takıldı bana. Aşılama yaptırdık o zaman da takıp bakmıştı doktorum ama hiç canım yanmamıştı. Bugün belki kendimi kasmışımdır bilmiyorum ama yine de baya acıdı yaniÇok şükür güzel haberlerle gelmene sevindim canım benimher şey yolundaymış ne güzel de bu drlar neden anlamıyorlar ya acımaz mi hiç ne hassaslığı
Drla da alakalı bence ya kuzum. Ben de kendimi çok kasıyorum vajinal bakarlarken falan eyvallah acı eşiğim de düşük ama acıyor yani deli gibi napalım anlamıyorlar da sen hassassin.demis.bi de hey YarabbimHayır bi de hamile kalmadan önce nerdeyse 3 defa spektulum takıldı bana. Aşılama yaptırdık o zaman da takıp bakmıştı doktorum ama hiç canım yanmamıştı. Bugün belki kendimi kasmışımdır bilmiyorum ama yine de baya acıdı yani
Ay evetDrla da alakalı bence ya kuzum. Ben de kendimi çok kasıyorum vajinal bakarlarken falan eyvallah acı eşiğim de düşük ama acıyor yani deli gibi napalım anlamıyorlar da sen hassassin.demis.bi de hey Yarabbim
Progestan rahim ağzını sertleştiriyor o yüzden biraz fazla canın yanmıştır. İyi olmanıza sevindimKızlar çok teşekkür ederim canımsınız. Şimdi gittik. Bebiş çok iyi kanama alanı vs de yok. Kesede de sorun yokmuş. Bebek haftasıyla uyumlu kalbi gayet güzel atıyor dedi. Son bir buçuk aydır vajinal ultrason yapmamıştı kendi doktorum ama bugün acildekiler vajinal baktılar. Bi de spektulumla rahim ağzına baktı ama hiç canım bu kadar yanmamıştı niye böyle yandı anlamadım. Siz hassassınız dedi doktor hanım. Peki dedim. Kendinizi yormayın dedi ayakta çok kalmayın peogestana devam edin bir şey olmaz dedi çok şükür
Aaa olabilir bak hiç bu açıdan düşünmemiştim. Çok mantıklıııProgestan rahim ağzını sertleştiriyor o yüzden biraz fazla canın yanmıştır. İyi olmanıza sevindim