Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Kızlar tsh 3.25 cıkmıs ilk tremwster için yüksek değil mi sizin kaç çıktı
Canım benim 3.68 çıkmıştı. Eutrox mu ne bir ilaç verdi doktor günde 25 mg kullandım. 3 hafta sonra 2.73'e düştü endişe etme ilaçla kontrol altına alınıyor. Hala kullanıyorum yine Pazartesi kan vereceğim daha da düşmüştür benim.

merhaba bizimde yarın 12. haftamız oluyor yarın dr 'a gidicez hem testler için görüşücez hem cinsiyetine bakarız demişti.
ankarada olanlar nipt testlerini nerede yaptırdılar acaba

Hamileyken hurma yenmez demişti doktorum. Bence bir araştırın.
O hurma o hurma değil Medine hurması çok az yenir doğum yaklaşınca çok yenir doğumu kolaylastirsin diye, benim dediğim Trabzon hurması lifli kabızlık için çok iyi ve folik asitin doğal hali gebelikte çok sağlıklı yeniyor, tabii kusana kadar yemiyorsan günde Bir tane iki tane

Merhaba, ben de daha detaylı öğrendim bugün, zaten Ankara'ya gönderiliyor kan ama araya özel hastane girince fiyat farkediyor mu diye merak etmiştim etmiyormuş sadece hastanelerin önerdiği firmaların fiyat farkları olabilir. Ben kendi firmami kendim seçtim. Allah hepimize güzel sonuçlar aldirsin inşallah

Ben bugün kabızlık için duphalac içicem doktor yazmıştı ama dozunu yazmamış eczacı da bişey demedi nasıl kullanılır acaba

Ben bugün kabızlık için duphalac içicem doktor yazmıştı ama dozunu yazmamış eczacı da bişey demedi nasıl kullanılır acaba
O içindeki kapakla bı kapak iciliyorda ben korkup tam doldurmadan içtim ne olur ne olmaz diye, oğluma vermişti yarım kapak doktor sonra ben kendi doktoruma kabizlikla baş edemediğim zaman sordum duphalac tavsiye etti var dedim, bı kapak iç dedi de, iki kere falan içmiştim sık içmedim, tam dolu değilde doluya yakın kapak içtim, sabah akşam, aç tok fark etmiyor

Teşekkür ederim bana da 5. Haftada vermişti korkumdan kullanamadım şimdi 10 haftalığım böyle de olmuyor daha büyük zarar en azından bir kere deneyeceğim

Fetal dna yaptirdim gecen hafta ama sonuc cikmadi henuz. Doktor ultrason kontrolunde soyledi. Durus acisi guzeldi cihaz kalitesi onemliymis birde zayiflik bu konuda cok ise yariyormus 40 kiloyum direkt bebek net gozukuyor

Ben de aynı şeyi merak ediyorum, ne çabuk öğrendiniz

Bilgilerinizi beni etiketleyerek paylaşabilirseniz ekleyebilirim

Beni de listeye ekleyiinn lütfen bat 5 ekim şu an 11 haftalık olduk ben erkek hissediyorum ya çin takviminde de öyle yazıyor 23 yaşındayım izmirde yaşıyorum. Bebişin kesesini 4+5 gördüm karın ultrasonla beta hcg yüksek gelmişti 3807 idi. Bebişin kalp atışını da 6+2 de duydum çok şükür hamileliğime 48 kiloyla başladım bakalım sonunda ne kadar olucam neredeyse 3 aylık olacak ama hala aynı kilodayım. Ama Bebişim sağlıklı gelişiyor çok şükür

Amin. Önemli olun bebeklerin sağlıklı olması, inşallah hepimiz için güzel ilerler tüm süreçler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…