Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    17
Bana 11+4te ilk erkeğe benziyor dedi. Sonraki randevumda muhtemelen erkek dedi. 16. Haftada gitmiştim. Kız da olabilir dedi.

Netice-i kelam; ta 22. Haftada detaylı ultrasonda kız old netleşti. O zamana kadar kendini sakladı. Annem de çok kızıyordu. “Uşağın mahremini rahat bırakın” diyordu

Benim bi kızım old halde yine kız istiyorum. Kalbimden geçen o yani. Rabbim hangi cinsiyette olursa olsun, ayıpsız kusursuz sağlıkla kolaylıkla göndersin. Eşimin deyimiyle bunlar “işin magazin boyutu”

Son düzenleme:
Ben de onu aşerdim ilk defa ve tadı aşırı güzel geliyor güç bela bulduk hiç bulantı yapmadı çok mutluyum

Kızlar benim gözler bozuk lens kullanıyorum. Son birkaç gündür felaket gözüm kuruyor lens kendi kendine çıkıyor ve görüş kalitem de çok bozuldu. Gözlüğüm vardı onu takıyorum ama mükemmel göremiyorum hamilelikten bir şey oldu gözlere. Neyse işte. Sabah da şirketten birine kallavi bir mail döşedim ama nasıl hem resmi hem tokatlayıcı şeyler yazıyorum kendimle gurur duydum. Yolladıktan sonra maili açıp baktım, harfler birbirine girmiş bazı kelimeleri yanlış yazmışım harfleri eksik yazmışım. Abooo sonra eşimle mesajlaşmalarımı açtım okudum ay hep aynı eksik hatalı şeyler. Ben bir süredir baya kim vurduya görüyormuşum meğer

Bende bir şey asermistim oğluma hamileyken tam yazın olacak birşey sıcaklarda, hiç unutmam kış günü gece rüyamda görmüşüm heryer kar İstanbul'da o sene guzel kar yağdı eşimi durttum sabah namazına kalkacak bahane oldu ben şey istiyorum diye adam gitti öğleye kadar bulmuş gelmiş nerelerden bulduysa ah yesem ya kokusunu aldım gitti ağzıma koyamadim Allah'tan adamcagiz halimi anliyorda hiç ses etmedi verdiği para ayrı emek ayrı.. anlaşılmaz bir durum bu asermek

Ben de onu aşerdim ilk defa ve tadı aşırı güzel geliyor güç bela bulduk hiç bulantı yapmadı çok mutluyum
Afiyet bal şeker olsun bende yedim şimdi kendime geldim 2 3 gündür aklimdaydi da öyle canım çok istemiyordu gece de rüyamda görünce öyle iştahlı iştahlı yerken canım felaket istedi

Sagolsun kocalarimız ben yedim Allahtan doya doya şimdi

Sagolsun kocalarimız ben yedim Allahtan doya doya şimdi
Nerdee yesem adamda gam yemez canım ya o gelene kadar uyku uyuyamadım, ağzım sulandı durdu, oruçmusum da acayip acıkmış susamış gibi bı his yasiyorum yemek bile yiyemedim, sadece o şey aklımda adam getirdi aglayacaktim.sevincten açtım kokusu bı çarptı bitti o kadar bütün his geçti bazılarını yiyorsun da bazılarında kokusu yetiyor ne bileyim

Sağlık olsun en azından istemen geçmiş seninde

Sayfaya yuklenen fotograflar silinmiyormu
Canım. Admine mesaj at. Ancak o silebilir.
Ahahha
Kusura bakma güldüm ya. Çok tatlısın

Yalnız enişte de seni çok seviyor. Bak hiç belli etmemiş

Kızlar iyi akşamlar
Bugün hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu aslında 2.5 ay önce düşük yapmıştım ve hemen hamile kalmışım bir ay sonra 2 hafta falan lekelenme yaşadığım için ben regli olduğumu sanmıştım hiç şüphelenmedim ve doktora da gitmedim. Baya Bi süre geçipte adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı inanamadım doktora gittim hemen geçekten varmış hatta 10+6 haftalık olmuşuz bile haberim yokmuş kalp atışını da duydum çok şükür. Ama ben bu sürede folik asit kullanmadım bir sorun olur mu acabaa bide 2 hafta leke gelmesi normal mi

Doktor bı problem gormediyse leke oluyor bazen, burda cogumuzda da olmuştur, hemen başlarsın folik asitini de birşey olmaz, ben oğluma hamileyken fark edene kadar kullanmadım sonra çokta düzenli kullanmamıştım kusmaktan hep içip çıkarıyordum bı sıkıntı olmadan kucağına alırsın inşallah, bende yaşadım leke 4.haftadan 8-9a kadar anca temizlendi progestan kullandim, 9.haftada bıraktım tam temiz olduğu için

Bebek istenilen dönemde ya da düşen bebeğe hamileyken kullanmissinizdir, yemeklerden de almışsınızdir, kaninizda folat değeri yeteri kadar vardır bence. Artık ogrendiginize göre Bundan sonra kullanırsınız düzenli olarak

Umutvari ses ver bacım. Nerdesin, ne haldesin?
Kuzucummm bugün öğlen 3 buçukta zorla kendimi yataktan kazıdım. Mide bulantısı vardı ama kusma hiç olmadı çok şükür. Ama tansiyon yine yerlerde malesef yataktan zor kaldırıyorum kendimi tüm gün yatıyorum valla bugün şehir dışından yakın arkadaşım geldi. Yemeğimi yaptı evimi topladı süpürdü sildi şimdi de içerde çay hazırlıyor bana. Valla hep yattım bugün siz naptınızzzzz hiç takip edemedim herkesin her şey yolunda mj

Ahhhh çok çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayıda nasip eylesin inşallah

Merhaba kızlar, ben cinsiyeti 16. haftalara kadar söylemesini istemeyeceğim doktorumdan Yanılma ihtimali yüksek oluyor çünkü. Benim ilk gebeliğimde 12. haftada hemde perinatolog yüksek ihtimal kız demişti. Ama sonradan erkek olduğu anlaşıldı Fetal da yaptırmayacağım büyük ihtimal. Ya nasip artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…