-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.321
Masallah cok guzel bir cocuk
Amin insallah canim hepimizin cocuklarina insallahMasallah cok guzel bir cocuk
Allah kardesiyle birlikte saglikli guzel omurler versin
Ben de onu aşerdim ilk defa ve tadı aşırı güzel geliyorHanımlar ilk defa birşey aşerdimama sabahtan beri agzim sulaniyor aklıma geldikce. eşimin işten gelmesini bekledim. mevsimi olmayan bi meyve diyim detay vermiyim, aradim buldum sonunda eşim almaya gitti insallah gelincede ucundan yiyip bırakmam
Afiyet bal şeker olsun bende yedim şimdi kendime geldimBen de onu aşerdim ilk defa ve tadı aşırı güzel geliyorgüç bela bulduk hiç bulantı yapmadı çok mutluyum
Sagolsun kocalarimızBende bir şey asermistim oğluma hamileyken hiç unutmam kış günü gece rüyamda görmüşüm heryer kar İstanbul'da o sene guzel kar yağdı eşimi durttum sabah namazına kalkacak bahane oldu ben şey istiyorum diye adam gitti öğleye kadar bulmuş gelmiş nerelerden bulduysa ah yesem ya kokusunu aldım gitti ağzıma koyamadim Allah'tan adamcagiz halimi anliyorda hiç ses etmedi verdiği para ayrı emek ayrı.. anlaşılmaz bir durum bu asermek
Nerdee yesem adamda gam yemez canım ya o gelene kadar uyku uyuyamadım, ağzım sulandı durdu, oruçmusum da acayip acıkmış susamış gibi bı his yasiyorum yemek bile yiyemedim, sadece o şey aklımda adam getirdi aglayacaktim.sevincten açtım kokusu bı çarptı bitti o kadar bütün his geçtiSagolsun kocalarimızben yedim Allahtan doya doya şimdi
Sağlık olsun en azından istemen geçmiş senindeNerdee yesem adamda gam yemez canım ya o gelene kadar uyku uyuyamadım, ağzım sulandı durdu, oruçmusum da acayip acıkmış susamış gibi bı his yasiyorum yemek bile yiyemedim, sadece o şey aklımda adam getirdi aglayacaktim.sevincten açtım kokusu bı çarptı bitti o kadar bütün his geçtibazılarını yiyorsun da bazılarında kokusu yetiyor ne bileyim
Canım. Admine mesaj at. Ancak o silebilir.Sayfaya yuklenen fotograflar silinmiyormu
AhahhaKızlar benim gözler bozuk lens kullanıyorum. Son birkaç gündür felaket gözüm kuruyor lens kendi kendine çıkıyor ve görüş kalitem de çok bozuldu. Gözlüğüm vardı onu takıyorum ama mükemmel göremiyorum hamilelikten bir şey oldu gözlere. Neyse işte. Sabah da şirketten birine kallavi bir mail döşedim ama nasıl hem resmi hem tokatlayıcı şeyler yazıyorum kendimle gurur duydum. Yolladıktan sonra maili açıp baktım, harfler birbirine girmiş bazı kelimeleri yanlış yazmışım harfleri eksik yazmışım. Abooosonra eşimle mesajlaşmalarımı açtım okudum ay hep aynı eksik hatalı şeyler. Ben bir süredir baya kim vurduya görüyormuşum meğer
AnladımOyle ihtimal falan bisey soylemedi kiz bebek dedi. Uzuldum sanicaklar diye soramadimdaen rahat buraya anlatabiliyorum insanlar yanlis anliyor diye
Doktor bı problem gormediyse leke oluyor bazen, burda cogumuzda da olmuştur, hemen başlarsın folik asitini de birşey olmaz, ben oğluma hamileyken fark edene kadar kullanmadım sonra çokta düzenli kullanmamıştım kusmaktan hep içip çıkarıyordum bı sıkıntı olmadan kucağına alırsın inşallah, bende yaşadım leke 4.haftadan 8-9a kadar anca temizlendi progestan kullandim, 9.haftada bıraktım tam temiz olduğu içinKızlar iyi akşamlar
Bugün hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu aslında2.5 ay önce düşük yapmıştım ve hemen hamile kalmışım bir ay sonra 2 hafta falan lekelenme yaşadığım için ben regli olduğumu sanmıştım hiç şüphelenmedim ve doktora da gitmedim. Baya Bi süre geçipte adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı inanamadım doktora gittim hemen geçekten varmış hatta 10+6 haftalık olmuşuz bile haberim yokmuş kalp atışını da duydum çok şükür. Ama ben bu sürede folik asit kullanmadım bir sorun olur mu acabaa bide 2 hafta leke gelmesi normal mi
Bebek istenilen dönemde ya da düşen bebeğe hamileyken kullanmissinizdir, yemeklerden de almışsınızdir, kaninizda folat değeri yeteri kadar vardır bence. Artık ogrendiginize göre Bundan sonra kullanırsınız düzenli olarakKızlar iyi akşamlar
Bugün hamile olduğumu öğrendim sürpriz oldu aslında2.5 ay önce düşük yapmıştım ve hemen hamile kalmışım bir ay sonra 2 hafta falan lekelenme yaşadığım için ben regli olduğumu sanmıştım hiç şüphelenmedim ve doktora da gitmedim. Baya Bi süre geçipte adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı inanamadım doktora gittim hemen geçekten varmış hatta 10+6 haftalık olmuşuz bile haberim yokmuş kalp atışını da duydum çok şükür. Ama ben bu sürede folik asit kullanmadım bir sorun olur mu acabaa bide 2 hafta leke gelmesi normal mi
Kuzucummm bugün öğlen 3 buçukta zorla kendimi yataktan kazıdım. Mide bulantısı vardı ama kusma hiç olmadı çok şükür. Ama tansiyon yine yerlerde malesef yataktan zor kaldırıyorum kendimi tüm gün yatıyorum valla
Ahhhh çok çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayıda nasip eylesin inşallahKızlar selam dün kontrole gittik çok şükür 3.5 ölçen dr umuz 3.16 ölçtü biraz gerileme var, orada 4.7 çıktıysa ordada gerileme gözükecektir dedi ama bizim için 3 üstü sıkıntı takip edeceğiz dedi. sonucla bir çıksın bakalım dedi
bakalım hayırlısı bekleyeceğiz dua ile artık.
ve ilk cinsiyet açıklamasını yapıyorum
Erkek miş kızlar,
ben dedim ki geçen hafta kız gibi tahmin etmiştiniz hocam dedim erken değil mi dedim
oda dedi ki bu sağ bacak kemiği bu sol bacak kemiği sen ce ortadaki ne olabilir dedi
Adam esnaf göbeğiyle sere serpe uzanmış baksana dedi bende babasına çekmiş o zaman hocam dedim gülüştük biraz moral oldu bize de dün eşiminde doğum günüydü iyi hissetmiş olduk biraz gerileme görünce