- 8 Kasım 2024
- 167
- 182
- 25
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.921
Bidaha olunca öyle yaparım o halde çok teşekkür ederimBen ilk haftalarda gece bağırıyodum canım aciyo diye bi de ilk gebeliğim. Yani normal doktora sordum sıcak havlu koyarsan biraz gevşer demişti
Allah'ın izniyle bişey çıkmaz sen hemen kendini kötüye yorma11 haftadan selamlar kızlar
Bugün kontrolüm vardı ve ikili test yaptırcaktım doktor bakarken bir sıkıntı görmedim ama daha ufak olduğu için bir soru işareti koydum tekrardan istedi ikili testi 20 gün sonra gideceğim umarım herşey yolundadır öyle diyince aklımda bir şüphe kaldı
Buda bebişin fotisi pet net değil ama olsun o bile mutlu ediyor
Oyyy maşallah11 haftadan selamlar kızlar
Bugün kontrolüm vardı ve ikili test yaptırcaktım doktor bakarken bir sıkıntı görmedim ama daha ufak olduğu için bir soru işareti koydum tekrardan istedi ikili testi 20 gün sonra gideceğim umarım herşey yolundadır öyle diyince aklımda bir şüphe kaldı
Buda bebişin fotisi pet net değil ama olsun o bile mutlu ediyor
İnşallah canım hep iyi olsun diye dua ediyorumAllah'ın izniyle bişey çıkmaz sen hemen kendini kötüye yorma
Teşekkür ederim canım evet baya büyümüşOyyy maşallahne çabuk büyüyorlar böyle bende 3 hafta sonra gidicem ne kadar büyümüştür niye merak ediyorum bakalım sende içini ferah tut şüphe etme çok sağlıklı olacak bebişlerimiz inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım
Bana ilk Dr randevusunda elenatal 1 vermişti. Ama folidoce aldım.Kızlar bu arada bu ilacı kullanan varmıdır aramızda bugün doktor folik asit bırakıp buna başlayalım dedi ben diğer gebeliğimde hiç kullanmamıştım size de sormak istedim
Kızlar bu arada bu ilacı kullanan varmıdır aramızda bugün doktor folik asit bırakıp buna başlayalım dedi ben diğer gebeliğimde hiç kullanmamıştım size de sormak istedim
Ben dis tedavisine gittim agrim oldu cok sukur hersey iyi gittiÜst çenemde sondan üçüncü dişim içten çürümüş. Az önce yemek yerken kırıldı yarısı.Gülümserken konuşurken görünen bi yerde. Simsiyah görünüyor. Acı ağrı hissetmiyorum. Ama ne olacak bu diş ?
Aramızda bi diş hekimi vardı, ismini hatırlayamadım.
Merhaba, ben 1 kullandım o bitince 2 ye geçtim bugün 12+0 2 3 gündür içemiyorum tadı midemi bulandırıyor nerd3yse bitmek üzere iken paket kokusu da çok kötü çikolata dan soğudum o dereceKızlar bu arada bu ilacı kullanan varmıdır aramızda bugün doktor folik asit bırakıp buna başlayalım dedi ben diğer gebeliğimde hiç kullanmamıştım size de sormak istedim
Film çekilir mi hamileyken ?Ben dis tedavisine gittim agrim oldu cok sukur hersey iyi gitti
Eczane aç karınla miden kötü oluyorsa tok karınla da içebilirsin dedi ama emin olamadım doktora sormadan tekrar gidemezdim hastaneye deneyelim bakalım nasılmış buMerhaba, ben 1 kullandım o bitince 2 ye geçtim bugün 12+0 2 3 gündür içemiyorum tadı midemi bulandırıyor nerd3yse bitmek üzere iken paket kokusu da çok kötü çikolata dan soğudum o derece
evwt söylemişti folik asit var diye bu sefer bu ilaca geçelim dedi aldım artık kullanalım bu kutuyu sonrası yine bakılır hangisi içinBen kullandım bir kutu bitti, folik asit var içinde zaten ama A vitamini de var, fazla A vitamini iyi değil diye biliyorum o yüzden simdi başka markaya gecegim, daha karar vermedim ne alacağıma
bende hemen hemen iki aydır folidoce kullanıyorum daha bitmemişti zaten buna başlayalım dedi aldım bir kutu kullanayım bakalımBana ilk Dr randevusunda elenatal 1 vermişti. Ama folidoce aldım.
Bende bı tek bende oluyo saniyodum arada kalbim sıkışıyor zor nefes alıyorum bide elektrik çarpması gibi bı sancı oluyo demekki herkeste oliyomusEvet internetten baktım bişey göremedim dedim birkaç kişide de varsa normaldir diye sizlere sordum :))
Geçmiş olsun. Doktora danışmakta fayda var, ilaçsız müdahale edebilirse sorun olmayabilir.Üst çenemde sondan üçüncü dişim içten çürümüş. Az önce yemek yerken kırıldı yarısı.Gülümserken konuşurken görünen bi yerde. Simsiyah görünüyor. Acı ağrı hissetmiyorum. Ama ne olacak bu diş ?
Üst çenemde sondan üçüncü dişim içten çürümüş. Az önce yemek yerken kırıldı yarısı.Gülümserken konuşurken görünen bi yerde. Simsiyah görünüyor. Acı ağrı hissetmiyorum. Ama ne olacak bu diş ?