Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Evet evden gelip alıyorlar bende de öyle oldu. Çok fazla kafana takma hayırlısı ile güzel haberler almaya odaklan. Başka bir yere baksan onunda yorumu kötü olabilir iyi yada kötü bir çok şeyle karşılaşıyoruz internette. Sen kendi sonucuna odaklan Allah’ın izni ile güzel haberler alırsın

Cehalet mutluluk
Tamam canım öyle yapayım. Ne kadarda bir bakılıyor genelde TSH’a biliyor musun? Benim bir daha ki randevum 10 Ocak’ta
Hemşirem 1-1.5 ayda bir sağlık ocağında kan tahlili yaptır. Dr randevuna onunla git dedi. Mantıklı

Kızlar iyi akşamlar. Dün kontrole gittik bebiş büyümüş çok şükür 9+3 haftası ile uyumlu 2.5 cm olmuş. Demirim düşüktü 12. haftada başlayacaktık ama haftaya çarşamba başla dedi. Balık yiyemediğim içinde omega3 takviyesi verdi. Folik asit ve d vitamini ile birlikte toplam dört takviye vermiş oldu. En son 2,5 hafta önce gitmiştim bu süreçtede 1,5 kg vermişim çok şükür. Her gün yürüyüş, bol protein bol sebze devam et dedi. Bir sonraki randevuyu 30 Aralık olarak ayarladı o güne fetal DNA testi yaparız dedi. Ama hangi firma ve fiyat bilgisi almadım. Yarın arayıp bilgi alacağım inşallah buradan da yazarım yine. İnşallah hayırlı sağlıklı huzurlu hamilelikler geçiririz. Canı veren sağlığını da verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…