2025 Şubat Mart gebelik topici 👼

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sagolun amin insallah Allahım saglikli uzun ömürlü evlatlarımızı dogurup büyütmeyi nasip etsin bir an evvel..
Benim hic beta takibim yapilmamisti ama verdiğim kanda sifirlandigi netlesti. Anca düşüyormuş deger zaten. Benim kanamam epey sürdü nerdeyse 4 gün fln oldu kesileli. Ara kanamalar seklinde olup durdu. En sonda regl oldum zaten 7 dolu gün regl oldum ped dayanmayacak sekilde. En son acillik oldum. Hormonlar anca toparlandigi icin normalmis korkma dedi. Benimde 2 ayim kanamalarla gecti zaten. Bu ilk korunmasiz denemelerim. Bakalim insallah Allahım nasip eder kaybettigim bebegimin acısını biraz olsun dindirecek en güzel mucizem cabucak gelir insallah

Evet öyle gözüküyor son adet tarihim 27.12 bugün test yaptım hiçbir şey yok bakalım beklemedeyim siz kan testi verdiniz mi
Benimde 26 Aralık. Tahmini yumurtlama 8 9 ocak. Dr demiş. 20 gun sonra diye. Mesela 15 ne yumurtlama oldu. Daha üstünden 10 gün geçmiş oluyor. Ve test için erken. Hayir ben yurt dışindayim burda sistem farklı. 6. Haftadan sonra ultrasona gidicem

Geçmiş olsun canım
pinkflowers1 canım son durum bildiriyorum beklenen regli 2 Şubat, bu ay dış cektirince ovulasyon takip edemedim. Sonra biz denedik yumurtlama haftasi diye uygulamada gorunen tarihlerde 15,17,18,21,24 ocakta dun de 25 ocak kadin doguma gittim yumurtlama takibi icin ne zaman geleyim yon versin diye umudum yok bu aydan adet olucam diye düşündüm. Doktor muayene etti yumurtalar var dedi pcos var ama, catlama olmus olabilir progesteron ile bakalim dedi. Pazartesi cikicak sonucum sanirim. Bugünde acik kahveye yakın kanamam oldu peceteye silince kasıklarım hafif agrili sabahtan beri, erken mi adet oluyorum stresten acaba, 28-32 gun arasi duzenli olurdu suan 7 gun var.
Sende durumlar nasil?

22 ocak sat beni de ekleyin kızlar haftaya çalışmalara başlayacağım 2.gebelik olacak bir oğlum var 5 yaşında sağlıklı olsun önemli değil ama ins bir de kızım olur o da bu ay olur :)

merhaba canm , yerleşme kanaması falan olabilir mi ki , daha önceden bu kadar erken olduğun olmuş muydu ? Doktorla takip etmek daha iyi Bencede . Bugün sonuçların çıkarsa haber ver mutlaka Dediğin gibi gerçi stresten her şey olabilir . Benimde sağ kasığımda 3,4 gündür bi ağrı var ama çok şiddetti değil ama hissediyorum , birde beyaz bi akıntım var . Enfeksiyon falan olabilir mi diye şüpheleniyorum test siparişi verdim henüz gelmedi , çarşamba perşembe test yapmayı düşünüyorum ona göre kadın doğumdan regl 2 . Günü randevu alıcam hormon testi yaptıracağım . Doktor kontrollü gitmek istiyorum artık bende . Senin yaptırıldığında hormon testi oluyor değil mi ? Sonuçlara göre mi test yaparsın sende?

Aslında 4 gun erken olmustum ama 7 gun olmamisti, daha da gelmedi anlamadim bende. Muayene etti doktor diye mi geldi acaba diye dusundum ertesi gun gelince. Antibiyotik vs kullandim belki ondan erken geliyo olabilir bakalim ne olacak :/
Beyaz akinti enfeksiyon olmaz genelde bildigim kokulu yesil veya sari oluyor enfeksiyon, regliye yakin beyaz seffaf akıntı gelebilir belki bebek tutmustur o zamanda akinti geliyo diyenler vardi burda agri da var. Benimki progesteron yumurtlama oluyo mu olmuyo mu testiymis 21. Gun yapılırmış ben 24 tr yaptırdım. Ama regl 2. Gunu hormon bakiliyo fsh, prolaltin vs ben eskiden baktirmistim. Benim sonucuma gore doktor ne dicek bakalim, bana 2-3 ay daha dene dedi olmazsa gel dedi, tum takviyelei kesti vitisfera resveratrol verdi bunu ic dedi folik asidi bile kesti anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…