SagolunDaha iki gün önce gittim doktora Beta HCG değerim 4'e yeni düştü yüksek seyrediyordu kontrollerde. Kanamam yaklaşık iki buçuk hafta devam etti. Geçen haftalarda yumurtlama akıntısı gibi bir akıntım oldu. Doktor da regl olman yakındır dedi, rahimde sıkıntı yok şükür. 3 ay verdi. Şuan bir ayı geçti zaten. 3.ayın sonu gibi tekrar düşünürüz sanırım. Sizin de başınız sağ olsun. Çok üzücü bir durum, Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin
O zaman SAT 5 Ocak BAT 6 Şubat, 22 Ocakta aşılama oldumSat son adet tarihin. Bat beklenen adet tarihi.
Evet öyle gözüküyor son adet tarihim 27.12 bugün test yaptım hiçbir şey yok bakalım beklemedeyim siz kan testi verdiniz miYani 30 ocakta test yapacaksın demi. Son adet tarihin ne zamn di canim.
Benimde 26 Aralık. Tahmini yumurtlama 8 9 ocak. Dr demiş. 20 gun sonra diye. Mesela 15 ne yumurtlama oldu. Daha üstünden 10 gün geçmiş oluyor. Ve test için erken. Hayir ben yurt dışindayim burda sistem farklı. 6. Haftadan sonra ultrasona gidicemEvet öyle gözüküyor son adet tarihim 27.12 bugün test yaptım hiçbir şey yok bakalım beklemedeyim siz kan testi verdiniz mi
Geçmiş olsun canım
merhaba canm , yerleşme kanaması falan olabilir mi ki , daha önceden bu kadar erken olduğun olmuş muydu ? Doktorla takip etmek daha iyi Bencede . Bugün sonuçların çıkarsa haber ver mutlakapinkflowers1 canım son durum bildiriyorum beklenen regli 2 Şubat, bu ay dış cektirince ovulasyon takip edemedim. Sonra biz denedik yumurtlama haftasi diye uygulamada gorunen tarihlerde 15,17,18,21,24 ocakta dun de 25 ocak kadin doguma gittim yumurtlama takibi icin ne zaman geleyim yon versin diye umudum yok bu aydan adet olucam diye düşündüm. Doktor muayene etti yumurtalar var dedi pcos var ama, catlama olmus olabilir progesteron ile bakalim dedi. Pazartesi cikicak sonucum sanirim. Bugünde acik kahveye yakın kanamam oldu peceteye silince kasıklarım hafif agrili sabahtan beri, erken mi adet oluyorum stresten acaba, 28-32 gun arasi duzenli olurdu suan 7 gun var.
Sende durumlar nasil?
Aslında 4 gun erken olmustum ama 7 gun olmamisti, daha da gelmedi anlamadim bende. Muayene etti doktor diye mi geldi acaba diye dusundum ertesi gun gelince. Antibiyotik vs kullandim belki ondan erken geliyo olabilir bakalim ne olacak :/merhaba canm , yerleşme kanaması falan olabilir mi ki , daha önceden bu kadar erken olduğun olmuş muydu ? Doktorla takip etmek daha iyi Bencede . Bugün sonuçların çıkarsa haber ver mutlakaDediğin gibi gerçi stresten her şey olabilir . Benimde sağ kasığımda 3,4 gündür bi ağrı var ama çok şiddetti değil ama hissediyorum , birde beyaz bi akıntım var . Enfeksiyon falan olabilir mi diye şüpheleniyorum test siparişi verdim henüz gelmedi , çarşamba perşembe test yapmayı düşünüyorum ona göre kadın doğumdan regl 2 . Günü randevu alıcam hormon testi yaptıracağım . Doktor kontrollü gitmek istiyorum artık bende . Senin yaptırıldığında hormon testi oluyor değil mi ? Sonuçlara göre mi test yaparsın sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?