2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Canım yerleşme kanaması kadınların sadece %20sinde görülen bir şey yani 5 kadından 1i yerleşme kanaması yaşıyor. Bende bu transferimde yerleşme kanaması oldu şahsen olmamasını tercih ederdim inanılmaz stres oldum yerleşme mi yoksa düşük mü oluyor anlayamadığım için çok moralim bozuldu

Sifa olsin canim
Benim malsef olmusiz sonucladi bugun kanama oldu muayrnedeydim zaten. Kimyasal gebelik

Canim benim kimyasal gebelik olustu.
Insulin ilgili sikintim yok. Ama tedavi surecinde etkili oldugu icin verdi doktor. Gluten tuketmiyorum 4 ay once doktorum yeme icme aliskanliklarimi dergistirdi. Takviyeler verdi.
Kimyasal bile olsa ilk defa bu durumu yasadim.
4 tup bebrk denemem. Nasip hersey

Merhaba kızlar bugün kan tahlili yaptırdım sonuç çok şükür pozitif hamile olan arkadaşlarım tebrik ederim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım olmayan arkadaşarım en kısa zamanda sağlıkla huzurla mutlu haber alsınlar herşey herkesin gönlünce olsun zor bir yolculuk ve devam ediyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bende olmadı. 5. Haftaya giricem daha bişey olmadı

Bnce yaptırın. Ben tüp bebeğe başlamadan önce yaptırmıştım iyikide yaptırmışım kanımda pıhtılaşma çıktı. İlk düşüğümü o yüzdn oldu die düşünüyorm artık. Büyük ihtimal doğuma kadar oksapar kullanıcam

Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için. Peki testi nerede yaptırdınız hangi bölüme gitmek gerekiyor? Ne kadar surede sonuclaniyor. Hatirlarmisiniz acaba

Kızlar transfer sonrası uyku ve halsizlik oldu mu sizlerde?
Ben kendimi kaldıramıyorum eve geldiğimde 2 saat kadar uyumuşum. Kalktım ve hala uykum var gibi ve bacaklarım ağrıyor. Sizlerde böyle bir etki oldu mu?

Kızlar transfer sonrası uyku ve halsizlik oldu mu sizlerde?
Ben kendimi kaldıramıyorum eve geldiğimde 2 saat kadar uyumuşum. Kalktım ve hala uykum var gibi ve bacaklarım ağrıyor. Sizlerde böyle bir etki oldu mu?
Bendede halsizlik var uzandım öyle uyku hali var yorgun muşum gibi

Bendede halsizlik var uzandım öyle uyku hali var yorgun muşum gibi
Sürekli yatmakta istemiyorum ama aşırı yorgun ve halsizim. Köpeğim var dışarı çıkardım biraz yürüdüm yine de açılmadım. Bi de melatonin kullanıyorum o da sersemleştirdi şuan beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…