- 6 Şubat 2025
- 116
- 100
- 18
- 28
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.501
Canım yerleşme kanaması kadınların sadece %20sinde görülen bir şey yani 5 kadından 1i yerleşme kanaması yaşıyor. Bende bu transferimde yerleşme kanaması oldu şahsen olmamasını tercih ederdim inanılmaz stres oldum yerleşme mi yoksa düşük mü oluyor anlayamadığım için çok moralim bozulduKızlar merhaba öncelikle pozitif olan herkesi gönülden kutluyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bekleyen isteyen herkese Rabbim emeklerinin karşılığını bir an önce versin inşallahkızlar pozitif olanlara özellikle bir sorum olacak, yerleşme kanaması herkeste oluyor mu ?olmaz ise olumsuz olarak düşünmeli miyiz bu konu aklımı çok kurcalıyor.
Ay insallahhh arkadaşımİnşallah senden de güzel haberleri bekliyorum canım ben de cuma günü kan vereceğim
Sifa olsin canimBen de glifor kullanıyorum transfer öncesi hazırlıkta başladım. Yarım doz sabah yarım doz akşam. Tama dönemiyorum öldürüyor beni
Glifor kilo vermemde de baya yardımcı oldu.
Gliforum bir etkisi daha var tutunmaya yardımcı olduğu yazıyor. Tüp bebek tedavisinde glifor diye aramıştım.
Selamlar canım glifor kullanıyorum demişsin insülin direncin var sanırım bende de var ama doktorum kullanmamı önermedi testten sonra bakacağız dedi ama havuç şekerlidir yapısı gereği suyu daha da şekerli olur bu anlamda doktoruna danışarak tüketmeni tavsiye
Selamlar canım glifor kullanıyorum demişsin insülin direncin var sanırım bende de var ama doktorum kullanmamı önermedi testten sonra bakacağız dedi ama havuç şekerlidir yapısı gereği suyu daha da şekerli olur bu anlamda doktoruna danışarak tüketmeni tavsiye ederim
Bende bugün transfer oldum umarım güzel sonuçlar alırız 8 martta test yapıcamBende bugün transfer oldum inşallah hepimiz için süreç pozitif sonuçlanır
Aynı gün test günümüz bende bugün transfer oldukminşallah24 Şubat'ta transfer oldum yani bugünyaş 42 çift embriyo 5gun 4BB 4BC sonuç 8 Mart umarım herkes için en hayırlısı olur
Bende olmadı. 5. Haftaya giricem daha bişey olmadıKızlar merhaba öncelikle pozitif olan herkesi gönülden kutluyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bekleyen isteyen herkese Rabbim emeklerinin karşılığını bir an önce versin inşallahkızlar pozitif olanlara özellikle bir sorum olacak, yerleşme kanaması herkeste oluyor mu ?olmaz ise olumsuz olarak düşünmeli miyiz bu konu aklımı çok kurcalıyor.
Bnce yaptırın. Ben tüp bebeğe başlamadan önce yaptırmıştım iyikide yaptırmışım kanımda pıhtılaşma çıktı. İlk düşüğümü o yüzdn oldu die düşünüyorm artık. Büyük ihtimal doğuma kadar oksapar kullanıcamSelam kızlar benim bir sorum olacak sizlere. Bugün kese görmeye gittik. Çok şükür herşey yolundaymış. Progestan fitil, progestan iğne, olsapar iğne ve estrofem kullanıyorum. Doktor oksaparı kesebilirsin dedi. Ama pıhtılaşma testi falan yaptırmadım. Sizde süreç nasıl ilerledi acaba
Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için. Peki testi nerede yaptırdınız hangi bölüme gitmek gerekiyor? Ne kadar surede sonuclaniyor. Hatirlarmisiniz acabaBnce yaptırın. Ben tüp bebeğe başlamadan önce yaptırmıştım iyikide yaptırmışım kanımda pıhtılaşma çıktı. İlk düşüğümü o yüzdn oldu die düşünüyorm artık. Büyük ihtimal doğuma kadar oksapar kullanıcam
Kızlar merhaba öncelikle pozitif olan herkesi gönülden kutluyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bekleyen isteyen herkese Rabbim emeklerinin karşılığını bir an önce versin inşallahkızlar pozitif olanlara özellikle bir sorum olacak, yerleşme kanaması herkeste oluyor mu ?olmaz ise olumsuz olarak düşünmeli miyiz bu konu aklımı çok kurcalıyor.
Bendede halsizlik var uzandım öyle uyku hali var yorgun muşum gibiKızlar transfer sonrası uyku ve halsizlik oldu mu sizlerde?
Ben kendimi kaldıramıyorum eve geldiğimde 2 saat kadar uyumuşum. Kalktım ve hala uykum var gibi ve bacaklarım ağrıyor. Sizlerde böyle bir etki oldu mu?
Sürekli yatmakta istemiyorum ama aşırı yorgun ve halsizim. Köpeğim var dışarı çıkardım biraz yürüdüm yine de açılmadım. Bi de melatonin kullanıyorum o da sersemleştirdi şuan beniBendede halsizlik var uzandım öyle uyku hali var yorgun muşum gibi
Hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırız bende 7si 8i gibi yaparım heralde testiBende bugün transfer oldum umarım güzel sonuçlar alırız 8 martta test yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?