2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

18 şubatta bende 2 embriyo transferi oldum. Ama kalitesi hakkında birsey demediler blastosist oluşumlar basladi bu istediğimiz birsey dediler sadece.
Benim dizlerim çok agriyor böyle birsey yaşayan varmi?

Kızlar merhaba öncelikle pozitif olan herkesi gönülden kutluyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bekleyen isteyen herkese Rabbim emeklerinin karşılığını bir an önce versin inşallah kızlar pozitif olanlara özellikle bir sorum olacak, yerleşme kanaması herkeste oluyor mu ?olmaz ise olumsuz olarak düşünmeli miyiz bu konu aklımı çok kurcalıyor.

Herkeste yerleşme kanaması olacak diye birşey yok canım olması da gerekmiyor bu bir kıstas değil yani çok da belleri aramamak lazım birinde çok belirti olur birinde hiç olmaz mesela her gebelik ayrı bir serüven öyle düşün

Selam kızlar benim bir sorum olacak sizlere. Bugün kese görmeye gittik. Çok şükür herşey yolundaymış. Progestan fitil, progestan iğne, olsapar iğne ve estrofem kullanıyorum. Doktor oksaparı kesebilirsin dedi. Ama pıhtılaşma testi falan yaptırmadım. Sizde süreç nasıl ilerledi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…