2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Gözün aydın canım inşallah kucağınada aldığın günler gelir Doktorun kimdi canım, nerde yaptırdın, sürecin nasıldı?
Ankara'da bahceci Aytaç hoca . Su gibi güzel geçti iyi embrio elde ettik süreci çok iyi takip etti . sonucunun poztf olacağından çok emindi doktor . 5 gün iki 4aa embrio transferi oldum.

Reactions: boo
kalp atışından sonra tüp bebek doktorunu bırakıp normal bağlı oldugum ilcedeki doktorumdan devam edecegim tüp bebek doktorumda öyle dedi kalp atisindan sonra yakın yerdeki doktoruna git dedi
Anladım bende kararsız kaldım işte bana da ilk iki muayeneye gelebilirsiniz ya da bulunduğunuz yerde gidin bizimle iletişime geçin dediler. Mesafede uzak olunca direk bulunduğum şehirdeki doktora mı gitsem artık tüp bebek doktoruna gitmesem mi diyorum. Aranızda bu şekilde yapanlar var mı?

benzer bir durum yaşadım ama emin değilim ne olduğuna ( inşallah bizimledirler

ovitrelleden once 8. gun testle 131 cikti benim ama 20 subat , 23 subat ve 26 subat bir ovitrelleyi 3 e bolerek vuruluyorum. ovitrelle igneler nekadar arttiriyor bi fikriniz var mi?

Kızlar akşam pembe lekelenme oldu benim. Yerleşme kanamasıdır değil mi. Ara ara kasıklarıma derin batmalarda eşlik ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…