- 13 Eylül 2024
- 34
- 10
- 1
- 31
- Konu Sahibi birhemsiree
-
- #1.161
Vallahi o kadar fazla şey okudum ki altındaki yorumlarda onaylayanlar da olmuş bende saçma olabileceğini düşündüm ama işte umut fakirin ekmeğiMerhabalar hayır okuduğunuz şey doğru değil çünkü doktorum kendisi fitili ittirebildiğin kadar ittir çünkü embriyoyu çok derine bırakıyoruz onu hissetmen imkansız dedi. Lütfen böyle şeylere inanmayalım
Ben 6 gün embriyosuMerhaba cnm benim de dün 9. Gün dü 0 çıktı doktorum borakabilrisin ilaçları dedi. Benim 3. Gün embriyosu senin kaçıncı gündü
Yok canım hepsi psikolojik uydurmasyon şeylerVallahi o kadar fazla şey okudum ki altındaki yorumlarda onaylayanlar da olmuş bende saçma olabileceğini düşündüm ama işte umut fakirin ekmeği
Fitil kullanıyorum ve son 3 gündür iç kısımda şişlik oluştu dokturuma söyledim eşlik eden ağrı ve yanma var mı dedi yok dedim sorun olmayacağını devam etmemi söyledi ilk kez başıma böle bişi geldi önceki tedavimde olmamıştı böle bişi tahriş olabiliyormuş ama dediğinizin de tam tersi durumdayım şu an elime et parçası değiyor ama o parça içerdeki şişlikFitil kullanıyormusunuz progestan. Elle muayene de gebelik belli oluyormuş yani fitil verirken bir dikkat etmeye çalışın eğer boşluk varsa hamile eğer et parçası değiyorsa hamile degilsin oluyormuş öyle okudum bir yerde
Bence tam tersi canım. Ben Trasnferrden sonra fitili yerleştirirken vajinal bölgemde daha et gibi kapalı olduğunu hissettim. Transferden önce fitili çok rahat uygularken transferden sonra zorlandımFitil kullanıyormusunuz progestan. Elle muayene de gebelik belli oluyormuş yani fitil verirken bir dikkat etmeye çalışın eğer boşluk varsa hamile eğer et parçası değiyorsa hamile degilsin oluyormuş öyle okudum bir yerde
Merhaba ben transfer hazirligindayim coraspin kullaniyorum igne daha mi etkili acaba coraspin yeterli gelir mi daha önce bir kayip yasamistim sagliksiz gebelik dendi pihtilasma falan bakilmadiŞuan oksapar kullanıyorum başlamıştı doktor transferde ama korkuyorum ya işe yaramazsa die
Daha doktoruma gösteremedm testimi ben transfer sonucumu öğrenmeye gittiğimde öğrendm. Transferdn beri oksapar kullanıyorum yeterli gibi coraspirin vermez bana bnceMerhaba ben transfer hazirligindayim coraspin kullaniyorum igne daha mi etkili acaba coraspin yeterli gelir mi daha önce bir kayip yasamistim sagliksiz gebelik dendi pihtilasma falan bakilmadi
Bende bilmiyorum ki inanın sadece başkalarının durumu nasıl diye merak ediyorum 3 kez tüp bebek denemem oldu benim ama bundaki belirtiler çok farkliBence tam tersi canım. Ben Trasnferrden sonra fitili yerleştirirken vajinal bölgemde daha et gibi kapalı olduğunu hissettim. Transferden önce fitili çok rahat uygularken transferden sonra zorlandım
Nasil belirtileriniz oldu evde test yaptınız miBence tam tersi canım. Ben Trasnferrden sonra fitili yerleştirirken vajinal bölgemde daha et gibi kapalı olduğunu hissettim. Transferden önce fitili çok rahat uygularken transferden sonra zorlandım
Evet tabi bu belirti olmayabilir. Ama ben de vajinamda farklılık hissettim şişiklik. Yani şöyle düşüyorum tabi ki embriyo farklı küçücük bir şey anlayamayız ama sonuçta rahim bebekle birlikte gelişiyor büyüyor farklılaşıyor acaba ondan mı diye düşünmedim değilBende bilmiyorum ki inanın sadece başkalarının durumu nasıl diye merak ediyorum 3 kez tüp bebek denemem oldu benim ama bundaki belirtiler çok farkli
Bende dayanamadım test yaptım bugün 7. Gün silik olarak cikti ama yine de tam güvenemiyorumEvet tabi bu belirti olmayabilir. Ama ben de vajinamda farklılık hissettim şişiklik. Yani şöyle düşüyorum tabi ki embriyo farklı küçücük bir şey anlayamayız ama sonuçta rahim bebekle birlikte gelişiyor büyüyor farklılaşıyor acaba ondan mı diye düşünmedim değil
Ben de bel ağrısı adet ağrısı olmuştu. Evde 5. Gün idrar testinde öğrenmiştim çift çizgi görmüştümbenim pozitif bu arada pazartesi keseyi görmeye gideceğim
Emin misin yeni tutunduğuna evet 14 şubatta oldum ama 4 gün kaldı kan testine bu zamana kadar çıkmasındasın değil miydi? Benim umudum kalmadı açıkçası çoğu kişinin 7.8.8 gün çıkmış kandaCanım sen transferi 14 şubatta olmuşsun tablodan yanlış okumadıysam benden 1 gün önce. Canım kan testi bizim için çok erken sabredelim. Bebebişlerimiz daha yeni tutunuyor.
Ay ne güzel erkenden öğrenmişsiniz 5.gün embriyosu muyduEvet tabi bu belirti olmayabilir. Ama ben de vajinamda farklılık hissettim şişiklik. Yani şöyle düşüyorum tabi ki embriyo farklı küçücük bir şey anlayamayız ama sonuçta rahim bebekle birlikte gelişiyor büyüyor farklılaşıyor acaba ondan mı diye düşünmedim değil
Ben de bel ağrısı adet ağrısı olmuştu. Evde 5. Gün idrar testinde öğrenmiştim çift çizgi görmüştümbenim pozitif bu arada pazartesi keseyi görmeye gideceğim
Merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım buraya.15 şubatta iki tane 4aa taze emrbriyo transferi oldum.test günüm 27 Şubat.
Bugün 5.günüm
Kasık ağrısı bel ağrısı uykum cok
Adet sancısı gibi saplanıyor ağrılar.
Umutsuzum.ne olacak bilmiyorum
Bu 6.denemem
evde predictört hızlı sonuç testim var
Pazar günü idrar testi yapayım evde diyorum
Ama bu gerçekle yüzleşmeye cesaretim yok
Benimde bugün 5.gün ama cesaretim yokEvet tabi bu belirti olmayabilir. Ama ben de vajinamda farklılık hissettim şişiklik. Yani şöyle düşüyorum tabi ki embriyo farklı küçücük bir şey anlayamayız ama sonuçta rahim bebekle birlikte gelişiyor büyüyor farklılaşıyor acaba ondan mı diye düşünmedim değil
Canım ben de daha önce bir düşük yaşadım ama sebebi araştırılamamıştı şimdi transfer sonrası corasprin kullanıyordum ama 2 gündür hafif kanamam olunca doktorum bıraktırdı onu ben de biraz endişe ettim pıhtılaşma sorununa baktırmamıştım daha önce sonra diyetisyen arkadaşımla konuştum daha önce tüp bebeğe ilk başladığımda doktorumun istediği testlere baktı orada protrombin zamanı ve inr diye 2 test var onlar pıhtılaşma testleriymiş yani doktorum bakmış aslında ama bir sorun yokmuş sen de tedaviye başlarken yaptırdığın testleri bir kontrol et istersenMerhaba ben transfer hazirligindayim coraspin kullaniyorum igne daha mi etkili acaba coraspin yeterli gelir mi daha önce bir kayip yasamistim sagliksiz gebelik dendi pihtilasma falan bakilmadi
Devlette yaptırıyorum ben umarım bakılmıştır bi kontrol edeyim enabızdan tesekkur ederim cevapladigin icin korkuyorum tekrar kayıp yaşamaktanCanım ben de daha önce bir düşük yaşadım ama sebebi araştırılamamıştı şimdi transfer sonrası corasprin kullanıyordum ama 2 gündür hafif kanamam olunca doktorum bıraktırdı onu ben de biraz endişe ettim pıhtılaşma sorununa baktırmamıştım daha önce sonra diyetisyen arkadaşımla konuştum daha önce tüp bebeğe ilk başladığımda doktorumun istediği testlere baktı orada protrombin zamanı ve inr diye 2 test var onlar pıhtılaşma testleriymiş yani doktorum bakmış aslında ama bir sorun yokmuş sen de tedaviye başlarken yaptırdığın testleri bir kontrol et istersen
Seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım erken gebelikte çift çizgi gördüm test günüm cumartesi ama kanama başladı korkuyorum 2 gündür tuvalet harici kalkmadım yerimden Allah emeklerimizin karşılığını göstersin inşallahDevlette yaptırıyorum ben umarım bakılmıştır bi kontrol edeyim enabızdan tesekkur ederim cevapladigin icin korkuyorum tekrar kayıp yaşamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?