2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Vallahi o kadar fazla şey okudum ki altındaki yorumlarda onaylayanlar da olmuş bende saçma olabileceğini düşündüm ama işte umut fakirin ekmeği

Fitil kullanıyorum ve son 3 gündür iç kısımda şişlik oluştu dokturuma söyledim eşlik eden ağrı ve yanma var mı dedi yok dedim sorun olmayacağını devam etmemi söyledi ilk kez başıma böle bişi geldi önceki tedavimde olmamıştı böle bişi tahriş olabiliyormuş ama dediğinizin de tam tersi durumdayım şu an elime et parçası değiyor ama o parça içerdeki şişlik

Bence tam tersi canım. Ben Trasnferrden sonra fitili yerleştirirken vajinal bölgemde daha et gibi kapalı olduğunu hissettim. Transferden önce fitili çok rahat uygularken transferden sonra zorlandım

Kızlar opudan sonra doktorum günde 1 tane progesteron iğne ve sabah akşam duphastan hap yazdı hala kullanıyorum bende gen testinde kanda pııhtılaşma sorunu var birçok kez hatırlattığım halde doktorum gebelik başlangıcı olduğunda kan sulandırıcıya başlıycaz dedi yorumlara baktığımda çoğu kişiye önceden başlanmış tutunmasına sorun olur mu endişesi gelip gelip gidiyo bu sorunu olduğu halde sonra kulanmaya başlayacak olan varmı

Şuan oksapar kullanıyorum başlamıştı doktor transferde ama korkuyorum ya işe yaramazsa die
Merhaba ben transfer hazirligindayim coraspin kullaniyorum igne daha mi etkili acaba coraspin yeterli gelir mi daha önce bir kayip yasamistim sagliksiz gebelik dendi pihtilasma falan bakilmadi

Merhaba ben transfer hazirligindayim coraspin kullaniyorum igne daha mi etkili acaba coraspin yeterli gelir mi daha önce bir kayip yasamistim sagliksiz gebelik dendi pihtilasma falan bakilmadi
Daha doktoruma gösteremedm testimi ben transfer sonucumu öğrenmeye gittiğimde öğrendm. Transferdn beri oksapar kullanıyorum yeterli gibi coraspirin vermez bana bnce

Bence tam tersi canım. Ben Trasnferrden sonra fitili yerleştirirken vajinal bölgemde daha et gibi kapalı olduğunu hissettim. Transferden önce fitili çok rahat uygularken transferden sonra zorlandım
Bende bilmiyorum ki inanın sadece başkalarının durumu nasıl diye merak ediyorum 3 kez tüp bebek denemem oldu benim ama bundaki belirtiler çok farkli

Bende bilmiyorum ki inanın sadece başkalarının durumu nasıl diye merak ediyorum 3 kez tüp bebek denemem oldu benim ama bundaki belirtiler çok farkli
Evet tabi bu belirti olmayabilir. Ama ben de vajinamda farklılık hissettim şişiklik. Yani şöyle düşüyorum tabi ki embriyo farklı küçücük bir şey anlayamayız ama sonuçta rahim bebekle birlikte gelişiyor büyüyor farklılaşıyor acaba ondan mı diye düşünmedim değil
Ben de bel ağrısı adet ağrısı olmuştu. Evde 5. Gün idrar testinde öğrenmiştim çift çizgi görmüştüm benim pozitif bu arada pazartesi keseyi görmeye gideceğim

Bende dayanamadım test yaptım bugün 7. Gün silik olarak cikti ama yine de tam güvenemiyorum

Canım sen transferi 14 şubatta olmuşsun tablodan yanlış okumadıysam benden 1 gün önce. Canım kan testi bizim için çok erken sabredelim. Bebebişlerimiz daha yeni tutunuyor.
Emin misin yeni tutunduğuna evet 14 şubatta oldum ama 4 gün kaldı kan testine bu zamana kadar çıkmasındasın değil miydi? Benim umudum kalmadı açıkçası çoğu kişinin 7.8.8 gün çıkmış kanda

Ay ne güzel erkenden öğrenmişsiniz 5.gün embriyosu muydu

Benimde bugün 5.gün ama cesaretim yok

Canım ben de daha önce bir düşük yaşadım ama sebebi araştırılamamıştı şimdi transfer sonrası corasprin kullanıyordum ama 2 gündür hafif kanamam olunca doktorum bıraktırdı onu ben de biraz endişe ettim pıhtılaşma sorununa baktırmamıştım daha önce sonra diyetisyen arkadaşımla konuştum daha önce tüp bebeğe ilk başladığımda doktorumun istediği testlere baktı orada protrombin zamanı ve inr diye 2 test var onlar pıhtılaşma testleriymiş yani doktorum bakmış aslında ama bir sorun yokmuş sen de tedaviye başlarken yaptırdığın testleri bir kontrol et istersen

Benim aşırı ağrı var kasıklarımda sanırım adet olucam fakat ilaçlar engelliyor sanırım. Adet olmakta zorlandığım içinde fazla bi ağrım var şuan

Devlette yaptırıyorum ben umarım bakılmıştır bi kontrol edeyim enabızdan tesekkur ederim cevapladigin icin korkuyorum tekrar kayıp yaşamaktan

Devlette yaptırıyorum ben umarım bakılmıştır bi kontrol edeyim enabızdan tesekkur ederim cevapladigin icin korkuyorum tekrar kayıp yaşamaktan
Seni çok iyi anlıyorum ben de aynı durumdayım erken gebelikte çift çizgi gördüm test günüm cumartesi ama kanama başladı korkuyorum 2 gündür tuvalet harici kalkmadım yerimden Allah emeklerimizin karşılığını göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…