2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Evet sizinde yeni yeni yükselmeye başlamış belliki bakalım 10. Gün belli olacak herşey :)

Merhaba liste güncellemesine eklenmemişim rica etsen ekleyebilirmisiniz 14 şunat transfer tarihim 3. Gün emriyosu 1 tane 4AA 25 şubat test tarihim

ben

yaptırdım canım kanda pıhtılaşma çıktı o sebeple transfer öncesi coraspirin kullandım şimdi coraspirine ek olarak transfer ile beraber oksopara başladım
Bende de çıktı coraspirin kullanmadm doktorumun haberi yok daha çıktığından ama o zaten oksapar başlamıştı transferde coraspirine gerek varmıki?

Bende de çıktı coraspirin kullanmadm doktorumun haberi yok daha çıktığından ama o zaten oksapar başlamıştı transferde coraspirine gerek varmıki?
değerlere göre doktor karar veriyor ama test sonucundan mutlaka haberdar olması lazım canım bence bugün iletişime geçip test sonucun konusunda bilgi versen iyi olur

Canım haber et mutlaka . Belirtin var mi peki ?
Yok hiç olmadı belirti ama bu sabah uyandım sanki içimde boşluk olmuş gibi yok gibi üzüldüm biraz vesvesedir belki ama olsun yapayım negatif çıkarsa da daha erken ne yapalım ilaçlara devam edeceğim test gününe kadar ama hayalini bile kuramadığım pozitifi ilk kez görürsem çok başka olacak benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…