2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Merhabalar bende bir şey sormak istiyorum acaba transfer sürecine kadar maddi açıdan ne kadar harcamanız oldu ? Bizde ona göre maddi açıdan hazırlanıp başlayalım cevaplarınız benim için çok önemli
Merhaba , ben Bahçeci Umut Ebru hocaya gittim. Kesinlikle tavsiye ederim . Benim totalde 187 bin tuttu ama bütün tahliller vs orada yapıldı ve ben tam 30 aralıkta başladım yani 2024 fiyatıydı şu an için orada 200 üzeri olarak düşünebilirsin.

Merhabalar bende bir şey sormak istiyorum acaba transfer sürecine kadar maddi açıdan ne kadar harcamanız oldu ? Bizde ona göre maddi açıdan hazırlanıp başlayalım cevaplarınız benim için çok önemli
Canım merhaba Bahçeci Fulya kliniği Özkan Özdamar’ın hastasıyım ben 2024 Aralık ilk haftası başladım tedaviye tüm ödemelerimi aşağıya yazıyorum

İlk doktor muayene ücreti 5 bin
Tüp bebek paket ücreti 83 bin
Yumurta geliştirme ve baskılama iğneleri ben toplam 8 gün kullandım ve 35 bin ödedim
Ekstra 2 vitamin yazdı doktorum 5 bin
Dondurulmuş transfer olduğu için rahim dinlendirme yapıldı 14 bin
Kalan embriyomu dondurma ücreti (2025 yılına kaldığı için zamlı ücret) 25 bin
Embriyo glue yapıldı (2025 yılına kaldığı için zamlı ücret) 8 bin
Transfer hazırlığı ve sonrası ilaçlar yaklaşık 15 bin
Transfer sonrası ekstra 2 vitamin 5 bin

Ama tüp bebek toplam tedavi ücreti, ilk muayene ücreti ve rahim dinlendirme ücreti 2024 yılı fiyatlarıydı en son konuştuğumda yalnızca tedavi ücreti 116 bin olmuş sanırım öyle bilgi verdiler yanlış hatırlamıyorsam.

Bahçeci’yi ve canım doktorum Özkan beyi tavsiye ederim eğer telefonla müşteri hizmetlerini ararsanız telefonda da fiyat bilgisi veriyorlar

Bende bahçeci fulyada Güvenç Karlıkaya'nın hastasıyım benim süreç farklı idi masraf kısmı biraz daha maliyetli oldu ama olsun bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım başka birşey istemem

Bende bahçeci fulyada Güvenç Karlıkaya'nın hastasıyım benim süreç farklı idi masraf kısmı biraz daha maliyetli oldu ama olsun bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım başka birşey istemem
Canım bizde herhangi bir sorun yoktu sebepsiz infetilite nedeniyle tüp bebek yaptırdık o yüzden bana ya da eşime yapılan herhangi bir operasyon olmadı embriyoları da PGTye göndermedik doktorum bir şey söylemedi bu konuda o yüzden tüp bebek tedavisi dışında herhangi bir işlem olmadığı için daha uygun olmuş olabilir benim tedavim

Benim de eksra bir operasyon olmadı ama ilaç demek maliyetli geldi bana birde bebim hsg vs onlar da vardı

Benim de eksra bir operasyon olmadı ama ilaç demek maliyetli geldi bana birde bebim hsg vs onlar da vardı
Bende çok yumurta olduğu için ilacı daha az süre kullandım 12 güne kadar kullananlar oluyormuş ben 8 gün kullandım 23 yumurta oluşmuştu opu’ya girdim 1 günlük ilaç masrafı 5 binden fazlaydı daha fazla kullandıysan ondan daha maliyetli çıkmıştır canım. Hsg ben 1 sene önce çektirmiştim ondan sonra rahimle ilgili herhangi bir şey olmadığı için doktor gerek yok dedi canım

Ay ben vcun

Öyledir kesin hakkımızda hayırlısı artık

Merhaba çok sevindim hayırlı olsun kese icin ne zaman çağırıyorlar peki
Teşekkür ederim ,dr şimdilik birşey demedi kese için cuma kan verilcek kandan sonra gün verir sanırım o zaman yazarım buraya yine,sizin nasıl geçiyor süreç kaçıncı gündesiniz

Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inşallah baya pahalıymış sağlam birikimle başlamak gerek o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…