2025 Şubat ayı aşılama yapanlar buraya 🌸

Kızlar Meraba beta 129 çıktıiki gün sonra tekrar vereceğim kimyasal olma ihtimaline karşınn

Bence var bebiş Bende dün yaptırdım aşılama ilk defa bakalım inşallah tutar
Yaaaa inşallah tutar dikkat edin ağır kaldırmayın ilaç verdiyse zamanında kullanın bi de beslenmeye dikkat ettim ben yumurtlama döneminde yenmesi gereken şeyler yedim hep

Dün aşılama oldum. İlk aşılamam progestan verdi. 10 gün sonra gel dedi 10 gün geçer mi ? İnşallah tutar.

Kızlar 12 şubatta aşılama yaptım erken gebelik testim an itibariyle böyle, mutlu olmalı mıyımmmm
hayırlı olsun inşallah test markasını öğrenebilir miyim? Artık kuruma çizgilerinden hayalet çizgilerden yoruldum doğru düzgün bir test var mı bildiğiniz

Bence var bebiş Bende dün yaptırdım aşılama ilk defa bakalım inşallah tutar

merhaba inşallah aşılamanız tutar mutlu haberi alırsınız :) benimde 2 senedir gebelik oluşmadı aşılama yaptırmak istiyorum süreç nasıl acaba birde fiyat biliyor musunuz

Evet ilk denemeydi dr um 6 ay doğum kontrol hapı kullan dedi rahim gelişimi için asla başka dr a gitme dedi ve ilkinde tuttu çok şükür. İnşallah isteyen herkesin tutar

Saglıcakla kucagınıza alın inşallah süreç hakkında bilgi verme sansınız varmı bende istiyorum ama korkuyorumda ilaçlar vs igneler nasıl oluyor acaba

hayırlı olsun inşallah test markasını öğrenebilir miyim? Artık kuruma çizgilerinden hayalet çizgilerden yoruldum doğru düzgün bir test var mı bildiğiniz
Çok güvenilir değil dediler forumdakiler ama vedexa benim eczaneden aldım. Umarım mutlu haberi alırsınız

merhaba inşallah aşılamanız tutar mutlu haberi alırsınız :) benimde 2 senedir gebelik oluşmadı aşılama yaptırmak istiyorum süreç nasıl acaba birde fiyat biliyor musunuz
Ben devlette yaptırdım aşılama 5000 liraydı haricinde ilaçları raporsuz aldım ilaçlar yumurta gelişimine göre değişiyor süre olarak uzadıkça fiyat artıyor. İlaçlar pahalı açıkçası 30 küsür tutmuştur

İnşallah siz de alırsınızgüzel haberler, çok şükür hamileymişim kontrolü bekliyorum kese için

Son sorum acaba ilaçlar nedir hani klomen çatlama iğnesi dışında ne mevcut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…