- 4 Nisan 2024
- 44
- 14
- 3
- 33
Gögüs hassasiyeti kaşık ağrısı minik minikGebelik var sanırım iğnenin etkisi geçmiştirbelirti varmı acaba
Bence var bebişGögüs hassasiyeti kaşık ağrısı minik minik
Benim de aynı tarih. Yarın kan vereceğim siz de verin istersenizKızlar 12 şubatta aşılama yaptım erken gebelik testim an itibariyle böyle, mutlu olmalı mıyımmmm
Ilk asılamamıydı canım
Merhaba ilk denemeniz miydiKızlar Meraba beta 129 çıktıiki gün sonra tekrar vereceğim kimyasal olma ihtimaline karşınn
Yaaaa inşallah tutar dikkat edin ağır kaldırmayın ilaç verdiyse zamanında kullanın bi de beslenmeye dikkat ettim ben yumurtlama döneminde yenmesi gereken şeyler yedim hepBence var bebişBende dün yaptırdım aşılama ilk defa bakalım inşallah tutar
Evet ilk denemeydi dr um 6 ay doğum kontrol hapı kullan dedi rahim gelişimi için asla başka dr a gitme dedi ve ilkinde tuttu çok şükür. İnşallah isteyen herkesin tutarMerhaba ilk denemeniz miydi
hayırlı olsun inşallah test markasını öğrenebilir miyim? Artık kuruma çizgilerinden hayalet çizgilerden yoruldum doğru düzgün bir test var mı bildiğinizKızlar 12 şubatta aşılama yaptım erken gebelik testim an itibariyle böyle, mutlu olmalı mıyımmmm
Bence var bebişBende dün yaptırdım aşılama ilk defa bakalım inşallah tutar
Evet ilk denemeydi dr um 6 ay doğum kontrol hapı kullan dedi rahim gelişimi için asla başka dr a gitme dedi ve ilkinde tuttu çok şükür. İnşallah isteyen herkesin tutar
hayırlı olsun inşallah test markasını öğrenebilir miyim? Artık kuruma çizgilerinden hayalet çizgilerden yoruldum doğru düzgün bir test var mı bildiğiniz
Çok güvenilir değil dediler forumdakiler ama vedexa benim eczaneden aldım. Umarım mutlu haberi alırsınızhayırlı olsun inşallah test markasını öğrenebilir miyim? Artık kuruma çizgilerinden hayalet çizgilerden yoruldum doğru düzgün bir test var mı bildiğiniz
Ben devlette yaptırdım aşılama 5000 liraydı haricinde ilaçları raporsuz aldım ilaçlar yumurta gelişimine göre değişiyor süre olarak uzadıkça fiyat artıyor. İlaçlar pahalı açıkçası 30 küsür tutmuşturmerhaba inşallah aşılamanız tutar mutlu haberi alırsınız :) benimde 2 senedir gebelik oluşmadı aşılama yaptırmak istiyorum süreç nasıl acaba birde fiyat biliyor musunuz
İnşallah siz de alırsınızgüzel haberler, çok şükür hamileymişim kontrolü bekliyorum kese içinBen devlette yaptırdım aşılama 5000 liraydı haricinde ilaçları raporsuz aldım ilaçlar yumurta gelişimine göre değişiyor süre olarak uzadıkça fiyat artıyor. İlaçlar pahalı açıkçası 30 küsür tutmuştur
Sizin tuttu muBenim de aynı tarih. Yarın kan vereceğim siz de verin isterseniz
İnşallah siz de alırsınızgüzel haberler, çok şükür hamileymişim kontrolü bekliyorum kese için
Ben devlette yaptırdım aşılama 5000 liraydı haricinde ilaçları raporsuz aldım ilaçlar yumurta gelişimine göre değişiyor süre olarak uzadıkça fiyat artıyor. İlaçlar pahalı açıkçası 30 küsür tutmuştur
Maalesef, reglim 7 gün gecikti ama negatifSizin tuttu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?