Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet hastanesinde yaptirdigim için sanırım bana pek bir şey önermediler. Avokado midemi bulandırıyor kefirle blend edip içmeye çalışıyorum ağzıma parça gelse kusacak gibi oluyorumİnşallah tutar canım bende ilk aşılamamı 31 ocak yaptırmadım sonuç alamadık malesef. Dün regl oldum yarın tekrar gideceğim. Umudumuzu kaybetmeyelim aşılamadan sonra çok üstünde durma bence unut çok düşünmeAvokado yiyebilirsin günde 1 tane. Kabak çekiredği öneriyolar. İnşallah güzel haberlerini alırsın
![]()
Sorunca bile her şey çok önemsiz gibi davranıyorlar sürekli fark etmez yaaaa modundalarBende devlete gidiyorum bişey sormayınca söylemiyorlar malesef
Bilemiyorum ki, doktor ne diyor? Tutmasa yapmazdı gerçi de.. iki aşılama olunca tüpe geçiliyor zatentüp kanallarımda darlık var sperm geçişi sağlamıyor 2 yıldır her tavsiyeyi denedik olmadı. Klomene ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Klomene tekrar başladım haftaya perşembe aşılamam olacak. Tüp kanal darlığıyla karşılaşan var mı ? Aşılama tutar mı ne diyorsunuz ?
şimdi özele gidiyorum o yüzden tutmayacak demiyor deneyip göreceğiz diyorBilemiyorum ki, doktor ne diyor? Tutmasa yapmazdı gerçi de.. iki aşılama olunca tüpe geçiliyor zaten
Tutar inşallah ya olumlu düşünşimdi özele gidiyorum o yüzden tutmayacak demiyor deneyip göreceğiz diyor
İnşallahTutar inşallah ya olumlu düşün![]()
Nasılsın nasıl hissediyorsunGünaydın kızlar, aşılamaya gidiyorum. Şiikinliğim ve kasık ağrım var![]()
Merhaba, aşılama 12 şubatta oldu. İşlem kolay geçti. İşlem sonrası 2-3 gün belirgin kasık ağrısı oldu. Sonra ara ara yokladı, meme ağrısı da oldu bazen hatta regl olacağım diye düşündüm pms gibiydi. Reglim 3 gün gecikti ama idrar testi negatif. Şu an bir şey hissetmiyorum. Kullandığım progesteron fitili yüzünden sürekli akıntım var. Çarşamba günü gidip kan vereceğim inşallahNasılsın nasıl hissediyorsun
Gebelik var sanırım iğnenin etkisi geçmiştirKızlar 12 şubatta aşılama yaptım erken gebelik testim an itibariyle böyle, mutlu olmalı mıyımmmm
Kan testinde netleşir ama büyük ihtimalle pozitif bence :)Kızlar 12 şubatta aşılama yaptım erken gebelik testim an itibariyle böyle, mutlu olmalı mıyımmmm