• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Şubat ayı aşılama yapanlar buraya 🌸

Caretaker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
357
97
98
30
Selam kızlar, 2 haftadır gonal f kullanıyorum dün gece ovitrelle yaptım. Yarın sabah da aşılama için gideceğim. Bu ikinci aşılamam ilki 2024 Eylül, negatif oldu. Tavsiyelerinize açığım tutan anneler varsa:)

İnşallah tutar canım bende ilk aşılamamı 31 ocak yaptırmadım sonuç alamadık malesef. Dün regl oldum yarın tekrar gideceğim. Umudumuzu kaybetmeyelim aşılamadan sonra çok üstünde durma bence unut çok düşünme ☺️ Avokado yiyebilirsin günde 1 tane. Kabak çekiredği öneriyolar. İnşallah güzel haberlerini alırsın ☺️🙏🏻

İnşallah tutar canım bende ilk aşılamamı 31 ocak yaptırmadım sonuç alamadık malesef. Dün regl oldum yarın tekrar gideceğim. Umudumuzu kaybetmeyelim aşılamadan sonra çok üstünde durma bence unut çok düşünme ☺️ Avokado yiyebilirsin günde 1 tane. Kabak çekiredği öneriyolar. İnşallah güzel haberlerini alırsın ☺️🙏🏻
Devlet hastanesinde yaptirdigim için sanırım bana pek bir şey önermediler. Avokado midemi bulandırıyor kefirle blend edip içmeye çalışıyorum ağzıma parça gelse kusacak gibi oluyorum:( ben ilkini eylülde yapmıştım ikinci şubatta işte bakalım hayırlısı

tüp kanallarımda darlık var sperm geçişi sağlamıyor 2 yıldır her tavsiyeyi denedik olmadı. Klomene ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Klomene tekrar başladım haftaya perşembe aşılamam olacak. Tüp kanal darlığıyla karşılaşan var mı ? Aşılama tutar mı ne diyorsunuz ?

tüp kanallarımda darlık var sperm geçişi sağlamıyor 2 yıldır her tavsiyeyi denedik olmadı. Klomene ve çatlatma iğnesi kullandım olmadı. Klomene tekrar başladım haftaya perşembe aşılamam olacak. Tüp kanal darlığıyla karşılaşan var mı ? Aşılama tutar mı ne diyorsunuz ?
Bilemiyorum ki, doktor ne diyor? Tutmasa yapmazdı gerçi de.. iki aşılama olunca tüpe geçiliyor zaten

kızlar merhaba bugün aşılama için doktora gittim ama bazı sonuçlardan dolayı iptal edildi. biraz üzgünüm :( anlayan varsa bakabilir mi

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2025-02-20 153523.webp
    Ekran görüntüsü 2025-02-20 153523.webp
    21 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba bende bugün aşılama sürecine başladım.adetin 3. Günü. Şimdilik 5 gün letu kullanacağım. Cuma günü tekrar kontrol. Diğer ilaç içinde rapor çıkacak sanırım o güne kadar sonra iğne olacak heralde . İlk aşılamam. Kocaeli üniversitesi

Nasılsın nasıl hissediyorsun
Merhaba, aşılama 12 şubatta oldu. İşlem kolay geçti. İşlem sonrası 2-3 gün belirgin kasık ağrısı oldu. Sonra ara ara yokladı, meme ağrısı da oldu bazen hatta regl olacağım diye düşündüm pms gibiydi. Reglim 3 gün gecikti ama idrar testi negatif. Şu an bir şey hissetmiyorum. Kullandığım progesteron fitili yüzünden sürekli akıntım var. Çarşamba günü gidip kan vereceğim inşallah

Kızlar 12 şubatta aşılama yaptım erken gebelik testim an itibariyle böyle, mutlu olmalı mıyımmmm

Eklentiler

• IMG_4877.webp
    IMG_4877.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 69
Back
X