Kız ben beklicem sanırım daha bu kız bana sürekli fake atıyor ağrılar sancılar yanıma kar kalıyorCanım azcık daha bekle şubatta doğur bariŞubata bir kaç kişi kalcaz yoksa
Ay benim gram isteğiim yokAy hep bu konuya geliniyo diye soylemiyim dedim jsjsjsjdjwjjd ilişki beni ilk defa bu kadar mahfetti tüm gün bel kasık bacak ağrısı hep uzandim moralim bozuk geçti sabah yaptik diye olabilir o yüzden dedim artık yapilacaksa gece olsun bari sabaha kadar ağrım olacaksa geçsin akbxjsjsjshsjsknsjskdj
Sabah kalkınca da oluyor kız o ağrıAy hep bu konuya geliniyo diye soylemiyim dedim jsjsjsjdjwjjd ilişki beni ilk defa bu kadar mahfetti tüm gün bel kasık bacak ağrısı hep uzandim moralim bozuk geçti sabah yaptik diye olabilir o yüzden dedim artık yapilacaksa gece olsun bari sabaha kadar ağrım olacaksa geçsin akbxjsjsjshsjsknsjskdj
Kız benim de yok ama sırf doğumda açılma kolay olur diye olsun istiyorum adam naza çekiyor yok öksürük var falan daha da istemem doğum geçsin süründürmezsem bende vezir değilimAy benim gram isteğiim yok
Benim de tam tersiAy benim gram isteğiim yok
Vaktinde saglikla gelsin inşallah. Ya onlarda ne yapsınlar o kadar anlıyorlar işteKız ben beklicem sanırım daha bu kız bana sürekli fake atıyor ağrılar sancılar yanıma kar kalıyorkocam her ağrım var dediğimde gidiyor muyuz diye soruyor adamın tek yardımı beni hastaneye götürmek oluyor şu sıralar çok sinirimi bozuyor gözüme gözükmesin istiyorum
Kız senin msjlarını görünce istemsiz gülüyorum. 2 aydır açılman var sancın var. Yetmiyor Kolay doğum için gerekli tuşlara basmışsın. Sonra hastaneye kalkıyon geri eve gelip yoluna devam ediyon. Herkes doğuracak korkuyom sen en sona kalacan senin bebek baya şakacıİyi olmanıza çok sevindimRabbim birlikte uzun ömürler nasip etsin adıyla yaşasın minik kuzu suyun geldiğinde bi acıma bi his oldu mu yoksa öyle bi anda acı falan olmadan mı geldi. Benim de bazen bebek aşağıya çok baskı yapıyor canım yanıyor öyle anlarda acaba suyum da gelir mi ki diye düşünüyorum
Hahahaah libido kadın seniBenim de tam tersio gün akşama kadar ağrı çektim akşamına bida istedim ama tabi ki yapmadık sjdbjsdjdjdjsjjdkd due bibyerinde ağrın yeni geçmiş be kadın... Tecrübeli analar yorum yapsin hamilelikten dolayı daha sakin oluyo ilişki çünkü vucudum kaldırmıyor açıkçası dogumdan sonra iyileşince eskisi gibi olur mu sizce böyle miy miy idare eder gibi hiç hoşuma gitmiyo da..
Amin inşallahVaktinde saglikla gelsin inşallah. Ya onlarda ne yapsınlar o kadar anlıyorlar işteBenimkinde mesela gram duygu yok cocuk olduktan sonra merak ediyorum bakalım napicak
Yok bence sorun değil akbxjsjsksjjd yani belki ondan olabilir korkmakta haklılar mi bilmiyorum ama buna bile ağrı yapıyorsa ben o türlü düşünemiyorum bir süre daha böyle devam hayırlısı olsun ne diyim zjbxjshjsjdkdHahahaah libido kadın senibende Hart hurt seviyorum işte böyle gıy gıy deliriyorum belki de bundan dolayı istemiyorum normalde de yavaşlı hiçbirşeye tahammülüm yok e adamda korkuyor birşey olacak diye üf doğum sonrası da hemen rahata eremiyorsun ki en az 1.5 ayı var galiba biraz fazla mı açık oldu bilmiyorum ki
Ay sarı site deme lutfin..... Bakacam ben o pozisyona deseydin ajdbsjjskmdAmin inşallahYok ya sarı sitede araba bakacağına oyun oynayacağını insan azıcık doğum kolay olsun diye araştırma yapar sancım var diyorum yapabileceğim bişey var mı masaj yapayım mı falan diye sor en azından dimi yani. Götüreyim mi gidelim mi diye soruyor başka bişey yok. İnsan ara ara nasılsın çok canın yanıyor mu diye sorar oda yok. Akşamdır sancım var maç izliyor bide bana diyor şu pozisyona bak işte şu kaçar mı falan diye elimde kalacak
Aynilar bacım aynılar. Benimkide internetten sürekli biseyler araştırır diyorum ki keşke onları araştırana kadar biraz beni mutlu etmek için de araştırma yapsan ama yok yine aynıAmin inşallahYok ya sarı sitede araba bakacağına oyun oynayacağını insan azıcık doğum kolay olsun diye araştırma yapar sancım var diyorum yapabileceğim bişey var mı masaj yapayım mı falan diye sor en azından dimi yani. Götüreyim mi gidelim mi diye soruyor başka bişey yok. İnsan ara ara nasılsın çok canın yanıyor mu diye sorar oda yok. Akşamdır sancım var maç izliyor bide bana diyor şu pozisyona bak işte şu kaçar mı falan diye elimde kalacak
Kız sorma yaaaKız senin msjlarını görünce istemsiz gülüyorum. 2 aydır açılman var sancın var. Yetmiyor Kolay doğum için gerekli tuşlara basmışsın. Sonra hastaneye kalkıyon geri eve gelip yoluna devam ediyon. Herkes doğuracak korkuyom sen en sona kalacan senin bebek baya şakacı
Olur mu hiç biz mutlu olursak batar onlaraAynilar bacım aynılar. Benimkide internetten sürekli biseyler araştırır diyorum ki keşke onları araştırana kadar biraz beni mutlu etmek için de araştırma yapsan ama yok yine aynı
Bu saatten sonra istediği an gelebilir. Haftası kilosuda iyi. Gerekeni yap diycem de zaten yapmadığın kalmamış. Peki hastaneden döndükten sonra vicdan yapıp ertesi gün aynı şeyler için yoluna devam etmen.Kız sorma yaaaAkrabaların şu sıra aralarında konuştuğu ilk şey benim doğuramamam biz bebeyi çok korkuttuk sanırım
Yaptım yaptım herşeyi yaptım inanki Doğuramayacam diye ödüm kopuyorBu saatten sonra istediği an gelebilir. Haftası kilosuda iyi. Gerekeni yap diycem de zaten yapmadığın kalmamış. Peki hastaneden döndükten sonra vicdan yapıp ertesi gün aynı şeyler için yoluna devam etmen.Bu arada kesinlikle yer sil bacım geçen o nasıl bir ağrı öbür tarafa gittim sandım. Yer silmek iyidir
Hepsi aynı düz mantıkla söyleyecen istediğini. Benim ki direk git dinlen diyorOlur mu hiç biz mutlu olursak batar onlara
Yürümek de çok zorluyor artık. Bu hafta son iş devri yapıyorum. İş yerinde otururken de canım acıyor arada koridorda yürüyorum. Hurma yiyorum günde üç tane bir de ahududu yaprağı çayı. Hayırlısı ile gelmesini bekliyorum.Geçtiğimiz perşembe değil ondan önceki perşembe 3 kilo 100 küsür gramdı yarın kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş minik kız. Bende yarın ki kontrole göre hareket edicem. Doktorum en sonki kontrolde bol bol yürü demişti ben çok yürüyemedim tek, bu gün eşimle birlikte epey yürüdük sanırım onun etkisi bu ağrılar
Sen çok yaşa vezir ya. Ben senden önce doğurursam güzrl bir foto atarım sanaYaptım yaptım herşeyi yaptım inanki Doğuramayacam diye ödüm kopuyorYerleri dün sildim kız anam adım atamadım yattığım yerde uyuya kalmışım
Bizimki de tak dediği şey gidelim mi adam her an tetikte sürekli gidelim mi diyorHepsi aynı düz mantıkla söyleyecen istediğini. Benim ki direk git dinlen diyorcanım benim bildiği tek şey gidip uzanmam
İşte hareket etmek zorluyor ama doğumun başlamasından ve kolay geçmesinde etkili diye katlanıyoruz. Hurma ben günde 7 tane falan yiyorum heralde. Ama çalışmak çok zordur ya şu hamilelikte rabbim kolaylık versin kız valla ben evde boş boş dururken bile zorlanıyorumYürümek de çok zorluyor artık. Bu hafta son iş devri yapıyorum. İş yerinde otururken de canım acıyor arada koridorda yürüyorum. Hurma yiyorum günde üç tane bir de ahududu yaprağı çayı. Hayırlısı ile gelmesini bekliyorum.
Nispet yap kız ben doğurdum sen hala bekle diyeSen çok yaşa vezir ya. Ben senden önce doğurursam güzrl bir foto atarım sanabenimki küçük kilo alımı az geçen hafta 2.200 gramdı bide hazırlığım yok. Bu yüzden temkinli gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?