- 4 Eylül 2018
- 1.413
- 2.854
- 133
- 36
türkiyeyle alakası var mi bilmiyorum ama kişisel olarak benim panik atağım var ve sezeryan ameliyatından korkuyorum. meraktan soruyorsaniz önce cevaplara bakin sonra anlamlı ya da anlamsızlığına karar verin .bir fikriniz olmamasi lazim çünkü.Arkadaşlar bu türkiyedeki doğum korkusunun sebebi ne sizce? Yani siz korkuyosanız tam olarak neden korkuyosunuz? Meraktan soruyorum çok anlamsız geliyor bana çünkü
biliyorum bunuKreş öğretmenliği yapacam diyorsan seni havada kaparlar söyleyim. Kita öğretmeni hiç kimse bulamıyorlar. Aşırı aranan meslek
Aynen kita ile başlarsın C1 verip denklik alıp mesleğine geçersin en mantıklısıbiliyorum bunudoğumu bir yapayım toparladım mi bakicam bi yollarına deniycem
Evet benim de dikkatimi çekti doktor erken doğum riskinden dolayı yatış verdi yatıştan sonra her gün kramp olayıyla uğraşıyorum öncesinde egzersizler felan yapıyordum iyi geliyordu onlarBen doğum iznine cıkığımdan beri sabit masa başında durmadığım için daha hareketli bir hayatım oldu evde çok az yatar oldum sürekli bir iş yapıyorum aklıma geldikçe hep ertelediğim coğu işi yaptım çok şükür ki bacaklarıma gece giren kramplar geçti bence hareketsizlik te etki ediyor
yok canim hastane ortami tabiki zor espri biraz daKız benim de 2. Çocuk olacak ben hala istemiyorum kalmakbende bi tuhaflık var çile seviyorum herhalde
coxuklarim için yapmalıyım. inşallah sağlıkla şu süreçleri atlatalım.Aynen kita ile başlarsın C1 verip denklik alıp mesleğine geçersin en mantıklısı
Bilmiyorum ki yaptım ama oldumuYapabıldınmı
Olmuş olmuş teşekkür edeim kızlarYapabıldınmı
Benimkisi tamamen travma yayok canim hastane ortami tabiki zor espri biraz da
insALLAH en kısa sürede cikalim. ben ikisinde de bir gün yattım diger gun taburcu oldumBenimkisi tamamen travma yaakıl sağlığıma zarar inş beni 5 gün tutarlar sadece 7 gün falan olmasın uzamaz inş.
Benim de panik atağım var hatta yıllar önce ilaç kullandım bi dönem. Sonra nefes egzersizleri fln kendim idare edebilir oldum. Ama doğumda herşey çok farklı gelişti. Hiç kendimi düşünmedim. Bebeğim için o kadar korku ve endişe yaşadım ki. Beni kesiyorlarmış ya da bana bişey olurmuş umrumda olmadı. Hatta yukarıda ki spot ışıkların arasından izledim. Ayna gibi yansıyordu. Eşim de girdi son dak doğuma. Ona diyorum korkmatürkiyeyle alakası var mi bilmiyorum ama kişisel olarak benim panik atağım var ve sezeryan ameliyatından korkuyorum. meraktan soruyorsaniz önce cevaplara bakin sonra anlamlı ya da anlamsızlığına karar verin .bir fikriniz olmamasi lazim çünkü.
İnşallah bir an önce kavuşursunuz canım durumunuz nasıl şuan mesajları takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum süt problemin vardı hala aynı mı artmaya başladı mı biraz da olsaBenim de panik atağım var hatta yıllar önce ilaç kullandım bi dönem. Sonra nefes egzersizleri fln kendim idare edebilir oldum. Ama doğumda herşey çok farklı gelişti. Hiç kendimi düşünmedim. Bebeğim için o kadar korku ve endişe yaşadım ki. Beni kesiyorlarmış ya da bana bişey olurmuş umrumda olmadı. Hatta yukarıda ki spot ışıkların arasından izledim. Ayna gibi yansıyordu. Eşim de girdi son dak doğuma. Ona diyorum korkmasezaryenden 10 saat sonra ayağa kalktım. Oğlumu yoğun bakımda görmek için. Analık power yüklendi sanırım.
İnşallah sizin de acısız ve travmasız doğumlarınız olur. Evladınızı hemen kucağınıza alırsınız.benim de az kaldı inşallah kavuşmaya.
her şeyi anlamak zorunda değilsiniz di mi bunu da anlamayiverin.Arkadaşlar bu türkiyedeki doğum korkusunun sebebi ne sizce? Yani siz korkuyosanız tam olarak neden korkuyosunuz? Meraktan soruyorum çok anlamsız geliyor bana çünkü.
İnşallah bir an önce kavuşursunuz canım durumunuz nasıl şuan mesajları takip ediyorum ama her zaman yazamıyorum süt problemin vardı hala aynı mı artmaya başladı mı biraz da olsa
amaninnn kavuşmaya az kaldiiii ayyy biliyor musunuz hepinizi o kadar sahiplendim ki herkesin bebeğini görmek istiyorum. ama tabi ki olmaz onlar şimdi özel kalmalı. Ne tatlıdır masumdur o yükünden kurtulup gelecek annesinin yaninaArtıyor evet. Sağım düzenli yaptıkça işe yarıyor. Sadece anne sütü ile besleniyor oğlum şuan. Ona yetiyormuş ztn 4 ml e çıkarmışlar şuan 3 saatte bir. Minnak midesine yetecek kadar süt var çok şükür. Bugün yine gittik hastaneye gördük masum yavrum uyuyordu. Çok güzel bakılıyor. Ztn yoğun bakımda ki tek bebek o. Bütün hemşire ablaları onla ilgileniyor. Paşalar gibi
Çarşamba sabah a kadar beklemedeyiz. Sonrası inşallah kavuşmak.kucağıma alacağım gün umarım heyecandan bayılmam.
3. sezeryan olacak canim sürece aşinayim ama yine de korkuyorum. o an bebegi düşünüyorum elbetteki ama sakinleştirici falan yapıyorlar. tansiyon da sıkıntı zaten. insALLAH bunu da atlatacagiz. siz de sağlıkla kavuşun insALLAH bir an önce. dualarımız sizinleBenim de panik atağım var hatta yıllar önce ilaç kullandım bi dönem. Sonra nefes egzersizleri fln kendim idare edebilir oldum. Ama doğumda herşey çok farklı gelişti. Hiç kendimi düşünmedim. Bebeğim için o kadar korku ve endişe yaşadım ki. Beni kesiyorlarmış ya da bana bişey olurmuş umrumda olmadı. Hatta yukarıda ki spot ışıkların arasından izledim. Ayna gibi yansıyordu. Eşim de girdi son dak doğuma. Ona diyorum korkmasezaryenden 10 saat sonra ayağa kalktım. Oğlumu yoğun bakımda görmek için. Analık power yüklendi sanırım.
İnşallah sizin de acısız ve travmasız doğumlarınız olur. Evladınızı hemen kucağınıza alırsınız.benim de az kaldı inşallah kavuşmaya.
Bende aynı şeyi düşünüyorum sizler için. Yani ani gelişen bi doğum olmasına rağmen. Size yazdım bilgi vermek istedim. Eşim şaşırıyor. Orayada mı yazdın diyeamaninnn kavuşmaya az kaldiiii ayyy biliyor musunuz hepinizi o kadar sahiplendim ki herkesin bebeğini görmek istiyorum. ama tabi ki olmaz onlar şimdi özel kalmalı. Ne tatlıdır masumdur o yükünden kurtulup gelecek annesinin yanina
benim yaşayan 1 kızım var ama 3 normal doğum bir sezaryenim var. Kaanım 5. dogumum olacak ve dogumlarimin hepsi çok zor oldu. bebeklerimi kaybettim. 3 bebeğim gitti ben doğumun ne olduğunu buradaki çoğu kişiden iyi biliyorum ama yine de korkuyorum. Canım Türkiyem meğer sebep buymuş3. sezeryan olacak canim sürece aşinayim ama yine de korkuyorum. o an bebegi düşünüyorum elbetteki ama sakinleştirici falan yapıyorlar. tansiyon da sıkıntı zaten. insALLAH bunu da atlatacagiz. siz de sağlıkla kavuşun insALLAH bir an önce. dualarımız sizinle
3. Mü maşallah3. sezeryan olacak canim sürece aşinayim ama yine de korkuyorum. o an bebegi düşünüyorum elbetteki ama sakinleştirici falan yapıyorlar. tansiyon da sıkıntı zaten. insALLAH bunu da atlatacagiz. siz de sağlıkla kavuşun insALLAH bir an önce. dualarımız sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?