Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul / üçüz

• Ankete Katılan
    13
Kızlar daha önce de bir anne bahsetmişti. öncesinde İsteyip talep ettiğiniz şeyleri yazıp doktora veriyormuşsunuz. Böyle birşey yapacak olan var mi?

Eklentiler

• Screenshot_20241116-005732_Instagram.jpg
    90,9 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar daha önce de bir anne bahsetmişti. öncesinde İsteyip talep ettiğiniz şeyleri yazıp doktora veriyormuşsunuz. Böyle birşey yapacak olan var mi?
Doğum planı. Evet, doktorlarla (kadın doğum ve doğumda bulunacak çocuk doktoru) böyle bir plan yapıp imza altına alacağız. Çocuğun yıkanmaması, kordonun çat diye kesilmemesi falan hepsini yazacağım.

Slm anneler. Yalancı sancı dedikleri şeyi 2 gündür yaşıyorum. İki defa başıma geldi ama canım çıktı resmen. Sırtımdan kasıklarıma kadar çekme yanma gibi bir acı hissettim hemen geçti tabi. Doğum sancısı mı acaba

28 de bile o kadar çabuk yoruluyorum kı akşam yatağıma gidecek halim yok salonda uyuya kalmışım daha 10 hafta var ay şu zaman geçsede bebişim gelse ben bu sefer hamileliği hiç sevmedim ilkinden böyle değildim çok mutluydum şekerden dolayı böyleyım galıba istediğim şeyleri yemediğim için mutsuzum yorgunum uykumu alamıyorum galiba biran önce zaman dolsun bebişim gelsin diye sabırsızlıkla bekliyorum zaman geçmiyor banaaaaa

Valla bende perişan durumdayım. İş yerinde dk sayıyorum resmen akşama kadar ev pijama yatak hayali kuruyorum. İlkimde çok rahat geçmişti 37 haftaya kadar da çalışmıştım. Yaşta ilerliyor yoruyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…