Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• çoğul / üçüz

• Ankete Katılan
    11
Uyum istiyorsanız Göktuğ tabii de bu sefer de birbirine karıştırılır bence çok benziyor isimler çünkü. Ben sinir olurdum ismimin karıştırılmasına Ayyy ama Kaan da bizim şu anda en son karar aşamasında olduğumuz isim, o da çok güzel ve özel tabii ki

Benim düşüncem sanki aynı isimmis gibi oluyor. Ben olsam Kaanı tercih ederdim

Kaan daha iyi sanki annesi

Canım bizim arabada sürekli bebek arabası, bir ton poşet (alışverişte lazım oluyor), kova kürek (parklarda kumla oynuyor çocuk), pfand( geridönüşüm şişeleri), eşimin montları, demir ayakkabıları vs vs o kadar çok şey var ki sözde station wagon araba aldık millet bu arabayla türkiyeye gidip geliyor doldurup biz valiz koyacak yer bulamıyoruz

Canım naptın sen Fuldadasın dimi şu an?

Teşekkür ederim bakacağım hemen

Braun kulaktan ateş ölçer olarak alayım değil mi ? Kullanışlı dediğiniz o :)

Canım benim bademciklerim de çok sık şişer en iyi gelen şey tereyağını eritip içerisine pekmez koyuyorum sabahları 1 kaşık yiyorum. Şekerin falan yoksa deneyebilirsin. Bir de doktorum ballı ıhlamur iç demişti sen yine bi sor doktoruna

Kaan

Eşin konsolosluğa mail attı mı canım?
Pazartesi günü ikimiz de mail attık ancak henüz dönüş yapılmadı. Turkiyede iken mail attık diye de bir tereddüt ettik Ama yine de şansımızı deneyelim dedik. 7 aylık oldum neredeyse orada tek başıma kalmaya çekindim açıkçası. Geçen hafta pazar geldim 10 gun önce yani.

selam herkese uzun zamandır girmiyordum. 26+6 yım şeker yüklemesi yaptırıp yaptırmama konusunda çok kararsızım. bebeğin suyu iyi , gelişimi bi kaç gün ileride onda da sorun yok. ama bunlar yeterli mi bilemedim. doktorum yaptırmanı öneriyorum ama sen bilirsin dedi. 28. haftaya kadar gitmem gerekiyormuş, fikir almak istiyorum sizden.

bir de son günlerde oturduğum yerde hafif göz kararması yaşıyorum bayılacak gibi değilim de tansiyonum oynuyor gibi. bunu yaşayan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20240826-081818_Instagram.jpg
    77,3 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…