Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Küçük paket olarak al bence çünkü ilk kızıma sleppy almıştım 1 numara pişik yapmıştı başka marka bez almak zorunda kalmıştım. Bebekten bebeğe değişiyor
42lik paket sleepy 1 no aldım ben de bu pişik ya da beden uymama ihtimaline karşı. ben de bebeği rahatsız etmeyecek güzel bişey bulana kadar küçük paketlerle gitmeyi planlıyorum sonra toplu daha ucuza alıcam elimde kalmasın

26 da ben de 6 kilo almistm doktor olur ya 1 kilo anca fazla demişti profdu perinatolog hatta. diğer mesajlarinizdan yüksek kiloda hamile kalmadığınızi görüyorum son aylarda çok alınıyor diye öyle söylemiştir ama herkes son aylarda alacak diye sabit kural da yok

kinci bebek olunca rahat oluyor elime ne geçerse yaparım kundak sıcaklığa göre
Hahahha aynen öyle ilkinde bende ne yapacağımı bilmiyordum bu sefer çok rahatım doğumu atlatsam gerisi biraz daha kolay sanki ilkinde 2 aya kadartek başıma bebeği yıkayamazdım şimdi çok rahat yıkarım gibime geliyor inşallah hepimiz için kolay olur bebişlerimizi büyütmek

Bende 6 kilo aldım o da coğu şeyi tüketmememe rağmen ama çokta takmıyorum doğum dan sonra verilir tabi normal doğum isteyenler için kilo kontrollü önemli diye biliyorum bebeğin iri olması doktorları sezeryana yönetiyor bende 76 ile hamile kaldı 82 kiloyum ama daha alırım gibi geliyor 85 ile doğum hedefi koydum çok kilo almamak için ssvd istesemde yine büyük ihtimalle sezeryan olacak 20 30 kilo alan oluyo birazda bünye ile alakalı önceki hamilelikte 12 kilo aldım kırkım çıkmadan hepsi gitmişti ozaman her şey ı yiyebiliyordum şimdi o kadar da özgür değilim bazen diyorum hamilellikte herkes istediğini yer içer ben sınır koymak zorunda kalıyorum bir yere misafirliğe gidince hamileyim diye ekstra bir şeyler koyarlar ya ben bunları yiyemem demek bazen üzüyor onları da yesem her halde 100 kilonun üstünde doğururdum normal de çok kilo takıntım yok ama gebelik şeker nedeniyle daha kontrolüyüm kontrollü olmasam 20 kilo almışıtım

Ya birde nefis ile savasiyoruz iki canlısın ye diye diye bu kadar kilo aldım.. zaten kızımda da sen emziyorsun ye dediler..
Bakma benim de işime geldi

Ama doktor bu kadar kötü konuşunca ister istemez insan korkuyor malesef

Valla biz de sizin sayenizde öğreniyoruz. Ben cidden bu sürece aşırı uzakmışım. Gruptaki tüm güzel anne adaylarımızın yorumları sayesinde benim gibi sudan çıkmış balıklar da öğreniyor. Elbette benden önce doğum yapan bir sürü arkadaşım var ama onların önerileri o kadar zıt anlatamam size. Buradaki yorumlar bizim için cidden öğretici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…