- 22 Mayıs 2024
- 284
- 326
Hayırlı olsun İnşallah, hepimizin karnındaki kelebekler sağlıkla devam etsinKızlar beta hcg 138 ben de sanırım buraya da ait olabilirim. İnşallah sağlıkla devam eder ve kesinleşir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun İnşallah, hepimizin karnındaki kelebekler sağlıkla devam etsinKızlar beta hcg 138 ben de sanırım buraya da ait olabilirim. İnşallah sağlıkla devam eder ve kesinleşir
Ben de aynı durumdayım. 4+6 olarak gözüküyor. Son adet tarihim 27 Nisandı. Aynı gün doğururuz inşallah. Doktora gitmedim henüz. Ben de 10 Haziran gibi gitmeyi düşünüyorum. İnşallah sağlıklı ve kolay bir hamilelik geçiririzKeseyi gördük bakalım. Muhtemelen bugün 4+6. 10 Haziran'da kalp için gideceğim :)
Aslında benim sat 13 Nisan ama geç döllenme olduğu için sat 27 nisana çekildi. İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız. 3 ay önce 8. Haftada kaybım oldu o yüzden çok korkuyorum ama inşaallah bu sefer sağlıklı olacak.Ben de aynı durumdayım. 4+6 olarak gözüküyor. Son adet tarihim 27 Nisandı. Aynı gün doğururuz inşallah. Doktora gitmedim henüz. Ben de 10 Haziran gibi gitmeyi düşünüyorum. İnşallah sağlıklı ve kolay bir hamilelik geçiririz
Güzel şeyler düşünelim. Ben de çok zor şeyler yaşadım. Kötü hikayeleri okumamak için çok uğraşıyorum. Dediğin gibi bu sefer sağlıklı olacakAslında benim sat 13 Nisan ama geç döllenme olduğu için sat 27 nisana çekildi. İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız. 3 ay önce 8. Haftada kaybım oldu o yüzden çok korkuyorum ama inşaallah bu sefer sağlıklı olacak.
ocak şubat farketmez vallahi sağlıkla doğsunlar da hayırlısı inşallah şifa versin rabbimMerhaba kızlar bugün kontrole gittim bi önceki muayenede iki kese olduğundan şüphelenmişlerdi bugünkü muayene kist olduğu tespit edildi ve doğum ocakta olacakmış hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum
Tecrübeli değilim ama bende sizin gibi o şekilde gideceğim ilk defa, acele edip görememek bana göre değilKızlar 6+2 de kese ve kalp geç mi ilk defa gidicem
Aleykümselam canım hayırlı olsun çok yeni öğrenmişsin sağlıklı artarak devam etsin inşallahSelamun Aleyküm kızlar bende bu gün kan verdim 46.55 çıktı değerim. 4 buçuk yıldır istiyoruz ne tedaviler denedik rabbim hiç tedavi olmadan nasip etti inşallah sağlıklı artar değer
Amin canım inşallah daha 3 4 gün var bata ben bi anda test yaptım sabah silik çıkınca inanamadım test bozuktur diye diye gidip kan verdim sonuç çıktı hala inanamıyorumAleykümselam canım hayırlı olsun çok yeni öğrenmişsin sağlıklı artarak devam etsin inşallah
Heyecandan insanın inanası gelmiyor haklısın bende de öyle oldu sabredip pozitif düşünmek en güzeli bu yolculuktaAmin canım inşallah daha 3 4 gün var bata ben bi anda test yaptım sabah silik çıkınca inanamadım test bozuktur diye diye gidip kan verdim sonuç çıktı hala inanamıyorum
Aminnn hepimizin kolaylikla geçsin inşallahocak şubat farketmez vallahi sağlıkla doğsunlar da hayırlısı inşallah şifa versin rabbim
Kesinlikle rabbim zorlarımızı kolaylaştırsın inşallahHeyecandan insanın inanası gelmiyor haklısın bende de öyle oldu sabredip pozitif düşünmek en güzeli bu yolculukta
Benim de doktor müsait değildiTecrübeli değilim ama bende sizin gibi o şekilde gideceğim ilk defa, acele edip görememek bana göre değil
MaşallahSelamun Aleyküm kızlar bende bu gün kan verdim 46.55 çıktı değerim. 4 buçuk yıldır istiyoruz ne tedaviler denedik rabbim hiç tedavi olmadan nasip etti inşallah sağlıklı artar değer
Hayırlı olsun sağlıcaklaKızlar merhaba ben de çok yeni öğrendim 3.ye kan vericem yarın, sonra da doktora gidicem. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah☺