- 22 Mayıs 2024
- 284
- 321
- 18
Benimde üstten zor gördü endişeliydim alttan muayene için, doktor bir zararı olmaz dedi alttan daha rahat gözüktüBen de şuan doktordayım 6. Haftamdayım çok zor gördü keseyi üstten. Alttan muayene olsam kı diye düşünüyorum çünkü çok stresliyim
Yaa kalp atışını alttan mı duydunBenimde üstten zor gördü endişeliydim alttan muayene için, doktor bir zararı olmaz dedi alttan daha rahat gözüktü
Evet canımYaa kalp atışını alttan mı duydun
Adet olcakmışım ağrıyor belim bacaklarım. Wc gidiyorum ıslaklık hissettikçe bakıyorum normal akıntı. İnsan telaşlanıyo hemenende
Oyle mi. Evet yapiliyor ama doktorda degil baska clinicte bakilacak ve karindan ultrason yazdilar. Bir sonraki musait randevu 9. Haftaya denk geliyor. O da gec baya.karın için erken evet, alttan ultrason ile ama net görünür. Yurt dışında bu arada 12 haftaya kadar vajinal ultrason yapılıyor zaten, daha net bebeğin sağlığını anlamak için.
ona karından bakıyorlar Türkiye'de, ya aslında 8'den itibaren net görünüyor bildiğim ama 6-7 biraz erken ve net görüntü ve kalp atışı için alttan daha garanti oluyor, evet yani çok hoş değil de, ben net neyse öğreneyim kafasında olduğum için, bir de sanırım tedaviyle oldu bizimki çok çok ultrasona girdim, eski pimpirikliliğim kalmadı :/Oyle mi. Evet yapiliyor ama doktorda degil baska clinicte bakilacak ve karindan ultrason yazdilar. Bir sonraki musait randevu 9. Haftaya denk geliyor. O da gec baya.
evet canım, yeni oluşunca yavaş oluyormuş, maşallah ona, Allah tamamına erdirsin, harika haberKızlar çıktım doktordanalttan gördük bebişi çook minikti. Kalp atışını da duyduk çok güzeldi çok duygulandım. Ama çok minik olduğu için biraz yavaştı sordum çok normal daha yeni oluşmuş kalbi dedi doktor. Şükürler olsun yaa
Amiiin bebeğim çok güzel bir duyguymuş vallaevet canım, yeni oluşunca yavaş oluyormuş, maşallah ona, Allah tamamına erdirsin, harika haber
Çok güzel ya son adet tarihiniz neydi tam kaç haftalık olduKızlar çıktım doktordanalttan gördük bebişi çook minikti. Kalp atışını da duyduk çok güzeldi çok duygulandım. Ama çok minik olduğu için biraz yavaştı sordum çok normal daha yeni oluşmuş kalbi dedi doktor. Şükürler olsun yaa
Evet kullanıyorumSiz de tiroid ilacı kullanıyor musunuz
Maşallah pazartesi benim kesimde 4+6 da 6.5 mm di dün sabah lekelenmem oldu diye acile gittik akşam üstü 9 mm olmuş demişti acildeki doktorum. Normalde ne kadar büyümesi gerekiyor günde?Kesem de büyümüş güzel 19.59 mm görünüyordu her güne 1.1 mm büyümüşinşallah güzel haberler vereceğim
yok yok korkma ilk bebeğin di miİnşallah ya korkmaya başlamıştım 2 hafta olmadı öğreneli 2 kilo almış olmak kötü daha yolun başındayız zaten 68 kiloyla hamile kaldım çok dikkat etmem gerekiyor
1 mayıs son adet tarihimÇok güzel ya son adet tarihiniz neydi tam kaç haftalık oldu
Günde 1.1mm büyümesi gerekiyormuş kuzucum. Üstten göremedi 6 haftalık. Alttan kalp atışını duyduk şükür. Benim eşimi aldılar içeri özele gitmiştim ondan olabilirEvet kullanıyorum
Maşallah pazartesi benim kesimde 4+6 da 6.5 mm di dün sabah lekelenmem oldu diye acile gittik akşam üstü 9 mm olmuş demişti acildeki doktorum. Normalde ne kadar büyümesi gerekiyor günde?
Birde beni kalp atışı için bayramdan sonra yani 7. Haftamda çağırdı o zaman karından duyulur mu kalp atışı? Eşim ile birlikte duymak istiyorum ya alttan muayne olunca onu almıyorlar içeri
Aslında 55 kiloyum göbek bölgem de yokNe güzel kalp atışını duymuşsunuzbende de aynı şey oldu, kilo ile alakalı bir durum sanırım
Doktor kontrolü altında girdim, bir sonraki muayene için 1 ay sonra gel dedi dün kalp atışı için gitmiştimBir sorun yoksa sürekli ultrasona girmek doğru değil bence ve bunu kendinize stres yapmayın olacağı varsa dünya birleşse olur , bir sorun yok bence boşuna stres yapmayın
bence kilo ile ilgili değil. ben kiloluyum göbeğim de var karından gördüm keseyi rahat gördü hem de ultrason aletınin hassasiyetinden olabilir. karın probu ile alt probu farklıAslında 55 kiloyum göbek bölgem de yok
Doktor her alttan muayene ettiğinde korkma bu sana da bebişine de zarar vermiyor diyor ama bilmiyorum. Yakın arkadaşım kadın doğumda staj yapmıştı mecbur kalmadıkça alttan muayene olmayın diyordu ama doktor daha iyi bilir tabi ki. Stres yapmayın hiç, hissetmiyorsunuz bileBen de şuan doktordayım 6. Haftamdayım çok zor gördü keseyi üstten. Alttan muayene olsam kı diye düşünüyorum çünkü çok stresliyim
Evet bahsettiğiniz durum bende de oluyorAdet olcakmışım ağrıyor belim bacaklarım. Wc gidiyorum ıslaklık hissettikçe bakıyorum normal akıntı. İnsan telaşlanıyo hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?