Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Kizlar cok cok kotuyum. Bebegimin kakasi mukus ve kanliydi. Gaita testi vermek icin evde numune alip hastaneye gittim. Esim isteydi, tek oldugum icin cocuguda pusetine koyup goturdum. Hastanede pusetten kayip yere dustu . Pusetin altinda battaniye vardi, buyuzden kemeri baglayamamistim. Sinir krizi gecirdim hemen acile indim. Herkes etrafimiza toplandi, cok ilgilendiler. Cok sukur birsey cikmadi ama ben bunu atlatamiyorum. Gozumun onunden gitmiyor Nasil olur, nasil duser, ben nasil bir anneyim, cocuguma sahip cikamadim daha 53 gunluk bebem dustu kendimi affedemiyorum. Suan surekli kucaginda bebegim yatagina bile koyamiyorum uzuntumden

Kızlar ya bız sureklı grip oluyoruz maaile çok dıkkat edıyoruz ama cenazemiz vardı bebekleri cıkarmama rağmen yıne hep beraber hasta olduk. Sizlerde var mı böyle bır sıkıntı

Anne sütü veriyorsanız bir şekilde toparlayacaktır. En güzel ilaç anne sütü. Benim gözlemim sakınılan çocuğa böyle oluyor. Ben 3 günlükken sokağa çıkardım - 5 derecede. Halen hep sokakta. 6 saat uçak yolculuğu yaptım. Kalabalık bir davete de gittim 6 haftalık olduktan sonra. Çok şükür henüz hasta olmadı. Kapalı alana pek sokmuyorum ama açık havada vakit geçirmesine özen gösteriyorum. Tabii bol bol emziriyorum.

Geçmiş olsun. Böyle kazalar olabilir. Ama kemerini hep takmak lazım. Altına asla battaniye/bez yatak vs koymayın zaten koruyucu özelliği kalmıyor otomobilde kullandığınızda. Mont bile olmamalı pusette iken.

Malesef bende hıc süt yok. Doğumdan sonra çok ameliyat gecırdım. Domuz gribinden 4-5 günn hastanede yattı ıkızlerım bir de. Valla bıktım salgından ya Allah'ım daha büyük dert vermesın

Kızlar kızım 2 ay 10 günlük. 2-3 gündür her emmede değil ama 2-3 emzirmemde bir anda ağlayarak memeyi bırakıyor. Süre olarak da daha kısa emiyor. Sizce atak haftası mı? Normalde 20 dk emer her emzirmede 10 dk emiyor bırakıyor sonrasında 3 saat deliksiz uyuyor. Doymasa böyle huzurlu uyuyamaz değil mi? Ya doymuyorsa die endişelenşyorum

Hanımlar bebeğim emziği bıraktı. İlk 1 ay ben vermedim. Emme düzeni oturunca verdim. Çünkü yakında işe dönmek zorundayım, kolaylık olur diye düşündüm. Gayet güzel alıyordu 2-3 haftadır. Şimdi 2 dk emip atıyor ve ağlıyor. Israr edince de emziği görür görmez ağlamaya başlıyor. Chicco ortodontik ve philips soothe denedim. Küçük parmağımı verince emiyor aslında. Ama emzik asla. Emzik vermek hiç istememiştim ama emzikle de rahat ettim açıkçası. Tecrübeli annelerden taktik bekliyorum.

Çok çok geçmiş olsun.Şükür ki bebiş iyi.Sizin toparlanmanız belki zaman alır ama onun size çok ihtiyacı var.Siz çok iyi bir annesiniz ona en iyi gelen sizsiniz.Gaita testiniz nasıl çıktı?

Okurken içim acıdı. Senin üzüntüne üzüldüm. Anneyiz çok dikkat etmemiz gerek. Ama insanız biz bunu unutma. Kendini bu kadar suçlama. Sen bebeğini çok seven bir annesin. Düşecek kalkacak böyle büyüyecekler. Çok şükür bebeğin iyi. Bu olayı unutmaya çalış.

Oğluşum bugün sünnet oldu. Bakalım şuana kadar iyi gidiyoruz. Doktor fitil verdi parasetamol onu takmakta zorlanıyoruz takıyorum pıt çıkarıyor geri parmağımla içinde kalsın diye tutuyorum bi süre sonra yine çıkıyor. Sıkıyor kendini. Sinirleniyor ağlıyor. Artık olduğu kadar. Ateşi yok çok şükür. inş çabuk iyileşir.

Çok çok geçmiş olsun.Şükür ki bebiş iyi.Sizin toparlanmanız belki zaman alır ama onun size çok ihtiyacı var.Siz çok iyi bir annesiniz ona en iyi gelen sizsiniz.Gaita testiniz nasıl çıktı?
Cok tesekkurler test pozitif cikti, gizli kan var. 22sinde ki 2.ay komtrolune kadar takip edecegiz.

ben emzirirken doyduğuna asla ikna olmuyorum ama çocuk emiyo 2-3 saat uyuyo mesela heralde doyuyor.
emzik içine şırıngayla süt enjekte edip deneyenler gördüm sosyal medyada işe yarayabilir belki. bide bazen bebekler en basit emzikleri tutabiliyor wee baby falan deneyin bir de
Geçmiş olsun hayırlı olsun. sanırım 6-7 güne kadar baya toparlamış oluyor.

bizim bugün iki ay aşılarımız vardı ona gittik karma dışındakileri yaptı karma için de şöyle beşli aşıları artık ellerinde yokmuş altılılar gelmiş sistemden açılmasını bekliyoruz dedi sadece yani iki hafta sonra gittiğimizde altılıyı yapacak beşli artık hiç yapılmıyormuş

Danıştım maalesef hormonsal destek için ilaç kullanamıyorum.

gecmis olsun öncelikle. buzluktan soğuga yakin ilik suya cikariyorum once . eriyince sicak suya koyuyorum benzeri usulü. biz de meme reddi yaşadık. Hala siringayla veriyorum sut vermem gerekirse.geri dönmeyin biberona derim.
Bende avent kullanıyordum başlık 2 numaraydı dediğiniz yöntemle ısıtıp vereyim dedim ne biberonu kabul etti ne de şırıngayı hatta şırıngayla süt gelir gelmez hemen kendini geri çekti meme reddi tekrar yaşamayalım diye çok aç olmadan verdim belki de o etkilemiştir bilmiyorum ama 120ml süt çöp oldu bi üzüldüm

bizim de daha 2. ay aşıları yapılmadı bize dediker ki tüm 2 aylık bebekleri arıcaz topluca yapıcaz verem aşısı galiba soğun zincir. arayan soran olmadı. gecikmiş durumda bizimde
Ben kendim saglik ocağını aramıştım geciktik falan dedim. Birkaç kez darladım o hafta yaptılar zaten.
Çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın size.

Kızlar cilt bakımı yapabiliyor musunuz
Ben kendime haftada 3 gün cilt bakımı yapacağıma dair söz verdim. Eğer disari çıkarsam da o gün de yapacağıma dair söz verdim. Tutuyorum bu sözü. Genelde akşam saatlerinde, evde yapıyorum. Biraz uzun sürüyor bitirmem ama babasına bırakıyorum., babası bakıyor o sure zarfında.

Kızlar biz de rota bebeğimi aşırı zorladı kolik olup böyle sorun yaşayan oldu mu? Hem ishal oldu hem de sürekli karnına ağrı giriyor. Doktorum önceden uyarmıştı ama içim acıyor yavruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…