7 gün diye biliyorum dün akşam 1 saat avuçlarımda kıvrandı ağlayarak bende onunla ağladım canı yanıyor yağlar masajlar sıcak bez koydum karnına neler yaptım en son yoruldu öyle uyudu miniğimBu atak kac gun surecekmis acaba? Gunduzde elim kolum bagli, surekli avutacak birseyler yapmam lazim. Acikcasi surekli ne bulacagim valla sıkılıyorum bazen
Kesinlikle katiliyorum. Dogdugundan beri salonda yatip kalktik yaklasik 2 hafta olacak gece yatak odasina gectim. Gece cidden uykusu fark ediyor.Kesinlikle gece uykusunu biliyorlar gece uykusunu mutlaka belli bir yerde kendi odasında ya da yatak odasında yapmaya çalışın karanlıkta bizim öyle başlıyor aynı odada hiç çıkmıyor gece boyu ışıkda yanmıyor
Benim gunduz biberonla 100 - 120 lere cikti ama gece uykusunu acamadigi icin zorla 60 larda iciyor 4 saat arayla. Bende ac kaldi diye uzuluyorum. 4 saati gecirmeyecek sekilde tum gun kendi aglayip istesin diye bekliyorum. Benimki sutum cok az oldugu ve meme reddi nedeniyle emmedigi icin mama cogunlukla veriyorum. Anne sutune gore o daha tok tutuyor ama sindirmesi daha zorbide bizimki çok iştahsız gibi geliyo bana kızımla kıyasladığımda. biberonla 80-100 ü ittire kaktıra bitiriyo. emdiğinde o kdr bile almıyodur. iki ayı bitirdi aslında 120 lere kadar çıkıp günlük beslenme sayısını azaltması gerekir yavaş yavaş ama az yediği için çabuk da acıkıyo
Off benimkinde de sanci oluyor ama saatler surmuyor aglamasi sukur. Bu emzige inanilmaz alisti, bir sekilde o emzik agzina girince cuk cuk hizli hizli cekerek sanirim acisini bastiriyor. Emzik dustugu an ciglik. Benim icin inanilmaz kurtarici oldu. Benimki hem gazdan C pozisyonu yapiyor hem refluden geri atiyor kendini, boynuna birsey olacak diye korkuyorum. Ayni anda cocuk ne yapacagini sasiriyor.7 gün diye biliyorum dün akşam 1 saat avuçlarımda kıvrandı ağlayarak bende onunla ağladım canı yanıyor yağlar masajlar sıcak bez koydum karnına neler yaptım en son yoruldu öyle uyudu miniğim
Ben kullanıyorum çok farkedilir bir faydasını görmedim. Ama yine de denemeye değerOff benimkinde de sanci oluyor ama saatler surmuyor aglamasi sukur. Bu emzige inanilmaz alisti, bir sekilde o emzik agzina girince cuk cuk hizli hizli cekerek sanirim acisini bastiriyor. Emzik dustugu an ciglik. Benim icin inanilmaz kurtarici oldu. Benimki hem gazdan C pozisyonu yapiyor hem refluden geri atiyor kendini, boynuna birsey olacak diye korkuyorum. Ayni anda cocuk ne yapacagini sasiriyor.
Clinikid diye bir krem gordum sosyal medyada gercekten gaz sancisina iyi geliyor mu, kullanan var mi?
En imrendiğim şeyKızlar instagramda görüyorum bebeğimi gece uykusuna yatırdım çay keyfi yapma zamanı vs yazıyorlar.Bunu yaşayan var mı
Benim bebe hgece uykusunu gece 2-3de falan başlatıyor çünkü
Ya benimki de aksine yapmıyor 4 gündür yapmadı geçen 10 gün yapmamıştıkızlar allah aşkına bu fütursuzca kakalar ne zaman son buluyor ya sadece gece uykusunda 6 saatte üç kere kakaya kalktı biri de beline kadar yapmak böyle olunca uyku açılıyo tabi. normalde beslenip uyuması lazım.
Geri atma reflüden mi oluyo benim kızımda aynı kucağımda uyutuyorum yatağına daha koyamadan geri atıyor kendi kendini uyandırıyoOff benimkinde de sanci oluyor ama saatler surmuyor aglamasi sukur. Bu emzige inanilmaz alisti, bir sekilde o emzik agzina girince cuk cuk hizli hizli cekerek sanirim acisini bastiriyor. Emzik dustugu an ciglik. Benim icin inanilmaz kurtarici oldu. Benimki hem gazdan C pozisyonu yapiyor hem refluden geri atiyor kendini, boynuna birsey olacak diye korkuyorum. Ayni anda cocuk ne yapacagini sasiriyor.
Clinikid diye bir krem gordum sosyal medyada gercekten gaz sancisina iyi geliyor mu, kullanan var mi?
ben kızımda da bu düzende gitmiştim dört aylıktı gece uyanmadan uyumaya başlamıştı. oğlum da uyucak da kakası izin vermiyorKesinlikle katiliyorum. Dogdugundan beri salonda yatip kalktik yaklasik 2 hafta olacak gece yatak odasina gectim. Gece cidden uykusu fark ediyor.
valla belki garip olacak ama ben mamacıyımBenim gunduz biberonla 100 - 120 lere cikti ama gece uykusunu acamadigi icin zorla 60 larda iciyor 4 saat arayla. Bende ac kaldi diye uzuluyorum. 4 saati gecirmeyecek sekilde tum gun kendi aglayip istesin diye bekliyorum. Benimki sutum cok az oldugu ve meme reddi nedeniyle emmedigi icin mama cogunlukla veriyorum. Anne sutune gore o daha tok tutuyor ama sindirmesi daha zor
yapsa dert yapmasa dertYa benimki de aksine yapmıyor 4 gündür yapmadı geçen 10 gün yapmamıştıama çok zorlanıyor sürekli kıvranıyor kuzucum. Geçenki sefer zeytinyağı verdim yarım çay kaşığı öyle yapabildi
olabilir çünkü bence nolursa olsun buzluk kokusu dolap kokusu oluyodur ve taze süt gibi olmuyodur belki tadı. ama buna çözümüm yok buzluktaki sütler tarih geçmeden tüketilmeli mecbur gün içi beslenmesine biberon dağıtıyorum.Benim kızın kilo alımı iyiydi bu ay. Ama kızıma 40 dan sonra güncelleme geldi. Biberonla içerdiğim zaman sanirim gercek olmadığını da anliyor diye hem zevk almadan zorla içiyor hem de ilk zamana göre az iciyor. Ama memeden iciyor cani istedikçe, bırakmıyor da. Bence biberon sebebiyledir eğer meme de veriyorsanız.
geri atma ters c pozisyonu reflüden olur evet. benim bebitoda da varGeri atma reflüden mi oluyo benim kızımda aynı kucağımda uyutuyorum yatağına daha koyamadan geri atıyor kendi kendini uyandırıyo
Gerçekten öyle yapsa dert yapmasa dert. Sadece anne sütü ile besleniyor. Bu gün de yapamazsa akşam emzirmeden önce vericem tekrar rahatlasın yavrum.ben kızımda da bu düzende gitmiştim dört aylıktı gece uyanmadan uyumaya başlamıştı. oğlum da uyucak da kakası izin vermiyor
sekiz gibi biz odaya geçeriz karanlığa sütünü içer yatarız ve sabaha kadar ışık da yanmaz odadan da çıkılmaz. sütünü içtikten sonra kucağımda biraz dik tutup gaz çıkarıp pışpışlıyorum gözü kapalı oluyo zaten.
valla belki garip olacak ama ben mamacıyımsüt olmasa direk mamaya başlıcam buna ben zorla yediriyorum kızımda hiç hatırlamıyorım böyle bişey. gıdıkla kaldır yatır uyandır ite kaka bitiremiyor gene de biberonu. bence 2 ayı biten çocuk için 80-100 az kalıyo ki kilo alımı da az kalır böyle. sütüm de yağlı falan depil ki hani tok tutuyor desem.
yapsa dert yapmasa dertbiberon kullanıyorsa içine bebekler için olan saf zeytinyağlarından damlatabilirsiniz. mama içiyorsa zaten genelde damlatılıyor anne sütüne göre daha katı bileşenli. benim sütüm çok sulu ondan bence cırt cırt yapıyo
Tek belirti o degil tabi ama benimkinde kusma, hickirik, ögürme gibi belirtilerde var.Geri atma reflüden mi oluyo benim kızımda aynı kucağımda uyutuyorum yatağına daha koyamadan geri atıyor kendi kendini uyandırıyo
Ay inşallah çabuk geçer ya kız uykudan uyanıyor öyle yaparken. Kilo kaybı var mı bilmiyorum haftaya kontrolü var orda bakılır gözle bakınca ben kilo aldığını görüyorum ana tabi tartıda aylık alması gereken kiloyu almışmı doktor söyler artıkgeri atma ters c pozisyonu reflüden olur evet. benim bebitoda da vardoktorlar ciddi bir kilo kaybı ya da huzursuzluğu yoksa genelde ilaç vermiyolar kendiliğinden geçiyo bikaç aya.
Var var anne karnında bile hıçkırığı geçmiyordu hala aynı bazen dakikalarca sürüyor öğürme çok nadir oluyor ama kusması da var bazen fışkırır tarzda kusuyor aklım çıkıyor gözümü üstünden ayıramıyorumTek belirti o degil tabi ama benimkinde kusma, hickirik, ögürme gibi belirtilerde var.
Benim bugun doktorum kalp doktoruna kadar gonderdi. Kalple ilgili bir sıkıntı mı yoksa reflu mu diye. Kalp doktoru da fizyolojik reflu teşhisi koydu ve bize gec bile kalmışsınız illa kilo alımı iyi diye ilaca baslamayacagiz diye bir şey yok, çocuk kendini kurtaramaz ciğerlere vs.kacar dedi. Ilac yazdı. Doktor bakarken benim kiz kusup hıçkırınca gördünüz mü bu çocuk nasıl bu kusmukla başa çıksın, dedi. Gaviscon yazdı zor bulunuyor ama bulunuyor dedi.geri atma ters c pozisyonu reflüden olur evet. benim bebitoda da vardoktorlar ciddi bir kilo kaybı ya da huzursuzluğu yoksa genelde ilaç vermiyolar kendiliğinden geçiyo bikaç aya.
ya bizimkiler niye vermiyor anlamıyorum tıp da sapıttı doğru bi tanedir yani. reflü yatağı bilmem ne dedi aldık ama yani çocuk dikeyken de kusuyorBenim bugun doktorum kalp doktoruna kadar gonderdi. Kalple ilgili bir sıkıntı mı yoksa reflu mu diye. Kalp doktoru da fizyolojik reflu teşhisi koydu ve bize gec bile kalmışsınız illa kilo alımı iyi diye ilaca baslamayacagiz diye bir şey yok, çocuk kendini kurtaramaz ciğerlere vs.kacar dedi. Ilac yazdı. Doktor bakarken benim kiz kusup hıçkırınca gördünüz mü bu çocuk nasıl bu kusmukla başa çıksın, dedi. Gaviscon yazdı zor bulunuyor ama bulunuyor dedi.
Bende bir kaç kez yatak odasında denedim ama uyanıyordu hemen.Bizimki sallanmayı bırakınca uyanıyor.Biraz daha irademi koruyup bende yatak odasında direneyim.Bizimkini biz gece 12 ye kadar salonda yanımızda uyutmaya çalışıyorduk. çocuk perişan oluyodu. 1 haftadır akşam 9-10 arası gece uykusuna başlatıyorum. Yatak odasında. Çok daha uzun uyuyor. İlk yatışta 4-5 saat uyuyor.Rutini sevdikleri doğruymuş.
ben deniyorum ama mümkün olmadı hiç bir de yatak odasında deneyeceğimEn imrendiğim şeybenimki de aynı 2 3 bazen sabahlıyoruz. Ama bu gün bakalım uyku pencerelerini takip ediyorum akşam 7 8 gibi gece uykusuna geçmesi gerekiyormuş olacak mı deneyecem. Şimdi ikinci uykusuna yatırıcam
Acaba size gaviscon infant mı yazdı?Benim bugun doktorum kalp doktoruna kadar gonderdi. Kalple ilgili bir sıkıntı mı yoksa reflu mu diye. Kalp doktoru da fizyolojik reflu teşhisi koydu ve bize gec bile kalmışsınız illa kilo alımı iyi diye ilaca baslamayacagiz diye bir şey yok, çocuk kendini kurtaramaz ciğerlere vs.kacar dedi. Ilac yazdı. Doktor bakarken benim kiz kusup hıçkırınca gördünüz mü bu çocuk nasıl bu kusmukla başa çıksın, dedi. Gaviscon yazdı zor bulunuyor ama bulunuyor dedi.
Ya bende ikinci uykusuna çok güzel zamanında geçti hatta hiç zorlaması 2 3 dk da uyudu saat 12. 10 geçiyordu 13.30 da uyandı emdi gaz çıkarmak için uğraşırken uyudu uyandırmak ne mümkün uyuyor hala az önce zor bela göğsümü ağzına verip uykusunun arasında emzirdim. Sabah öksürüp hapşırıyordu burun hırıltısı da var hasta olduBende bir kaç kez yatak odasında denedim ama uyanıyordu hemen.Bizimki sallanmayı bırakınca uyanıyor.Biraz daha irademi koruyup bende yatak odasında direneyim.
ben deniyorum ama mümkün olmadı hiç bir de yatak odasında deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?