Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
Gazdan uyumuyorlar bence dün doktor a sorduk kabız olırsa günde 3 kere çay kaşığı ile zeytiyağı ver dedi ilaçlar probiyotik bi yere kadar faydası oldu bizde o yüzden ben çok zorlandığında zeytiyağı veriyorum kaka yapıyor

Bizim bebe günde 10 defa yapıyor bol gazlı kaka. Ama desen rahat mı asla. Sürekli gaz problemi var. Yapsada yapmasada gazlı bebek dert.

Kızlar göğüslerimde şöyle bir durum oluştu. Sağ göğsümde süt baya fazla var hatta bebeğim sol göğsümden emerken ordan çok fazla süt geliyor her tarafımı ıslatacak kadar ama diğer taraftan sol göğsüm hep daha yumuşak daha az süt var gibi ve bebeğimde sağ tarafı tercih ediyor hep ve sağ tarafı daha çok emdikçe de ordaki süt artarken soldaki azalıyor gibi geliyor yani anlayacağınız kısır döngüye girdik. Neler yapabilirim ikiisini dengelemek için. Solu emziriken sağdan gelen sütten dolayı her tarafımın ıslanmasından bıktım diğer yandan kızımın hep sağdan emmesini de istemiyorum

Süt toplayıcılar var onlardan takabilirsiniz.Mochinin.Buzluğa atmış olursunuz hem stok yaparsınız.Bebeğim öyle doymaz dersenizde birikeni verirsiniz diye düşündüm ama bilemedim deneyimli arkadaşlar daha iyi öneri verir belki.
Solu emzirirken mochiyle biriktirirsiniz dolgunluğu ön süt gidince sağa geçersiniz soldan emdikçe soldaki de artar.Benim görümcem bir göğsünden böyle az geliyor düşüncesiyle diğerini verdi ve bebe şuan o göğüsten emmiyor.Siz az olsa da verin inşallah dengelenir rahatlarsınız.

Koledıon ve ocean laktaz enzımı duzenlı kullanımda %30-40 ıyı etkı gosterdı.ama çok düzenli verdim ıkı haftadır.

Doğal hakiki zeytinyağı verdim ama asit oranını bilmiyorum birdaha vermem . Asya da aynı yapınca göbeğine kadar çıkıyor

Aynı resmen burda okuduklarım hep bizede var 2025 liler aynı resmen bende uyumuyor diyorum herkese sese ışığa evde çok duyarlı milletn evinde kalabalık gürültü ses mışıl mışıl uyudu bizimde ziyaretler de

Ayy bizim atak haftası bitti güneşli günler deymişiz 14 gün sonraymış ikincisi dün akşam zirveydi gecede uyumadı gündüzde fenalık geöşrecektm birde boğazlarım ağrıyordu grip gibiydim en son eşimle gel banyo yaptıralım dedik yaptırdık gece 3 saatte bir kalkmak suretiyle uyduk bu bile iyi birşey benm için her saat başı kalktığım için malumyarında doktor kontrolümüz var ne özelde ne devlette henüz içime sinen Bi çocuk doktoru bulamadım tek tek gezeceğim gibi doktorları

annemlerde ziyarettedeyiz. gelen gidenler oldu bir tanesi oldukça da yakınım olan ve bebeği bir ay önce gören birisinin bebeğime yorumu: büyümemiş hiç demekki sütü çok da şey değil.
zaten ben de böyle düşünüyordum bu yorum üstüne tuz biber oldu

Kizlar bebegimin boynunda pişik oldu. Ayni durumu yaşayan varsa ne önerirsiniz

Şu annenin sütüyle ilgili yorum yapan insanlara gıcık oluyorum bana da eşimle kayınvalidem bazen çok imada bulunuyorlar yoksa sütün mü yaramıyor acaba yok bebek doymuyor mu acaba görümcem de senin sütün bebeğe dokunuyor mu acaba alerjisi mi var dedi bir ara yani herkesin bir yorumu var maşallah sütle ilgili bir problem varsa bunu doktor anlar zaten sen başka insanların söylediği şeylere hiç takma kafana

Kizlar bebegimin boynunda pişik oldu. Ayni durumu yaşayan varsa ne önerirsiniz
havalar ısındıkça artar bu problemler, daha sık yıkayacağız bazen şampuansız su bile yeter. şimdi havalar serin ıslak pamukla temizleyebilirsiniz zaman zaman. yüzünde böyle isilik gibi olmuştu doktor mustela nemlendirici önermişti. sudokrem çokk hızlı iyileştiriyor. pudra da asla kullanmayın ciğerleri için çok sakıncalı.
yani şaşırıyorum insankar kendinde bu cesareti nerden buluyor. ister istemez üzülüyo insan. eşten duymak daha kırıcı olsa gerek eşim o konuda çok şükü hiç öyle bi iması bile olmadı

Eşinize gel sen emzir desenize. Hadsizler. Emzirmek ne kadar zor bir şey biliyor mu bu herifler acaba? Veya emzirirken vücudumuzdan neler kaybediyoruz? Kemik kütlemiz bile azalıyor.

Benim dun gece atak zirve yapti gece uyuyor diye teselli oldugum bebem dun gece toplasan 2 saat uyumadi bile. Bu saate kadarda yine 1 saat sızdı yine uyandi. Cok uykusuz ve yorgunum. Onunda uykusu var, esniyor surekli, tam gozleri bayiliyor derken bir sanci vuruyor aciyor gozunu. Ne olur gecsin biran once bu atak.

Densizmiş, umarim vermissinizdir cevabini. Utanmadan kendilerine nasil hak goruyorlar boyle konusmayi

Çok zor gerçekten helede tek bakan için birine verip uyuyamıyorsun o sürekli huzursuz Allah güç kuvvet versin bizlere

Benim Kayınvalide 2 parça pinçik edesim geliyor böylelerini zaten canla başla çırpınıyoruz evlatlarımıza bakmak için insanı yetersiz hissettirince ne geciyor ellerine

Densizmiş, umarim vermissinizdir cevabini. Utanmadan kendilerine nasil hak goruyorlar boyle konusmayi
doğrudan bana söylemedi anneme söylemiş o da gereken cevabı vermiş neyse ki.
Benim Kayınvalide 2 parça pinçik edesim geliyor böylelerini zaten canla başla çırpınıyoruz evlatlarımıza bakmak için insanı yetersiz hissettirince ne geciyor ellerine
muhtemelen hepsi yaşadı benzer şeyleri ama insanlar çok ilginç işte özellikle kadının kadına bunu yapması

Kızlar merhaba. Son 1 haftadır bebeğimin kakası baya bir değişti sıvı bir hal aldı. Günde 1 veya 2 kere kaka yapıyor ama o da sıvı şekilde içinde eskisi gibi pütürcükler yok hiç ve yapışkan bir şeyler var. Sadece anne sütüyle besleniyor bu arada. Neden böyle olmuş olabilir? Sizin bebişlerinizin kakaları nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…