Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
Biz yaptık duasını. Hoca okudu bağışlarken haber verdi oğlanı getirdim hocanın yanına oturdum bağışlamasını yaptı sonra odaya geri götürdüm. Ben kimseyi öpmedim hastayım dedim salonu bol bol havalandırdım insanlar varken. Bitti gitti şükür

Bende haftaya mevlut okutmayi planliyorum. Cevremdekiler artik yasin kitabi, seker, magnet dagitma dediler. Herkesin kullanabilecegi birsey olmasi acisindan nakiş islemeli kurdeleli mutfak havlusu dusunuyorum. Tül keselerin icine koyup dagitirim.
Menude etli pilav, borek, sarma, baklava, tursu, ayran

Offf tek cocukta gaz ve reflu ile stres icindeyim. Iki bebeyi dusunemiyorum. Allah gercekten ikiz, ucuz annelerine ekstra kolaylik, sabir versin

Reactions: dhn
Bu hafta bende bir degisiklik oldugunu farkediyorum. Gunduzleri dogru duzgun kesintisiz derin bir uyku yok. Surekli uyaniyor, mizmizlaniyor. Allahtan emzikle sakinlesiyor. Kucakta dalmak istiyor, yataga koydugum an uyaniyor. Eskiden emzigini verip yatirdim mi uyurdu simdi illa kucak. Ben sanirim kotu mu yaptim bilmiyorum ama beyaz gurultuyle uyutuyorum. Transa gecmis gibi daliyor hemen ama kapattigim an aciyor gozunu. Tek tesellim gece tum yorgunlugu ve uykusuzlugunun acisini cikariyor. Mama bile zor yediriyorum, uyanmiyor.

Ohh maşallah Ben gece uyumayıp gündüz uyumasınada razıyım ama biz gece gündüz uyumuyoruz

Kızlar instagramda görüyorum bebeğimi gece uykusuna yatırdım çay keyfi yapma zamanı vs yazıyorlar.Bunu yaşayan var mı
Benim bebe hgece uykusunu gece 2-3de falan başlatıyor çünkü
Gecen hafta 2 tane mini dizi bitirmistim bu hafta acisini cikartiyor bebem nazar ettik sanirim

Kızlar instagramda görüyorum bebeğimi gece uykusuna yatırdım çay keyfi yapma zamanı vs yazıyorlar.Bunu yaşayan var mı
çok şükür ben bugün maç keyfi yaptım gece uykusunu biliyor bizimki ama bizim sorunsalımız kaka. gece gündüzden kat kat fazla kaka yapıyor belki kaka gelmede uyanmaz bile.

Yardım kızlar. Molfix bez bizde pişik yaptı. Slepy iyi geldi fakat tam bir hayal kırıklığı. Tüm tuvaletinden sonra çocuğu tamamen değiştirmek zorunda kalıyorum. Hep sırtına geçiyor. Kalitesini çok kötü yapmışlar. Sizlerin memnun kaldığı marka varmı. Bıktım artık atletlerden bu lekeleri çıkarmaktan ya.

Benim kiza da molfix pişik yapmisti. Sleepy kullandım elimde vardi diye o da hem ebat olarak küçük hem de dediğiniz gibi kaka oluyor hep, çok ince. Ben prima premium care kullaniyorum. Çok da memnunum.

Benim kiza da molfix pişik yapmisti. Sleepy kullandım elimde vardi diye o da hem ebat olarak küçük hem de dediğiniz gibi kaka oluyor hep, çok ince. Ben prima premium care kullaniyorum. Çok da memnunum.
Of ya. Kızımda hiç bir bez olmamıştı prima dahil pişik yapmıştı. En son migrosun bezi bize iyi gelmişti. O zamanlar memnundum pişikte olmamıştı. taşırmıodu da. Şimdi kalitesi nasıl acaba. Onuda bir deneyeyim. Olmazsa primaya geçerim. İnşallah olur okadar para vermek istemiyorum beze. Onun yerine çocuğumun ihtiyaçlarına bakarım.

Gecen hafta 2 tane mini dizi bitirmistim bu hafta acisini cikartiyor bebem nazar ettik sanirim
Ay inşallah atak haftasıdır gelir geçer.Gerçekteb çok dillendirmemek lazım nazar değmesin
çok şükür ben bugün maç keyfi yaptım gece uykusunu biliyor bizimki ama bizim sorunsalımız kaka. gece gündüzden kat kat fazla kaka yapıyor belki kaka gelmede uyanmaz bile.
Ay ne güzel maşallah nazar değmesin.Demekki gerçekten böyle bebelerde varmış ♡

Bizimkini biz gece 12 ye kadar salonda yanımızda uyutmaya çalışıyorduk. çocuk perişan oluyodu. 1 haftadır akşam 9-10 arası gece uykusuna başlatıyorum. Yatak odasında. Çok daha uzun uyuyor. İlk yatışta 4-5 saat uyuyor. Rutini sevdikleri doğruymuş.

Kesinlikle gece uykusunu biliyorlar gece uykusunu mutlaka belli bir yerde kendi odasında ya da yatak odasında yapmaya çalışın karanlıkta bizim öyle başlıyor aynı odada hiç çıkmıyor gece boyu ışıkda yanmıyor

kızlar allah aşkına bu fütursuzca kakalar ne zaman son buluyor ya sadece gece uykusunda 6 saatte üç kere kakaya kalktı biri de beline kadar yapmak böyle olunca uyku açılıyo tabi. normalde beslenip uyuması lazım.

bide bizimki çok iştahsız gibi geliyo bana kızımla kıyasladığımda. biberonla 80-100 ü ittire kaktıra bitiriyo. emdiğinde o kdr bile almıyodur. iki ayı bitirdi aslında 120 lere kadar çıkıp günlük beslenme sayısını azaltması gerekir yavaş yavaş ama az yediği için çabuk da acıkıyo

Benim kızın kilo alımı iyiydi bu ay. Ama kızıma 40 dan sonra güncelleme geldi. Biberonla içerdiğim zaman sanirim gercek olmadığını da anliyor diye hem zevk almadan zorla içiyor hem de ilk zamana göre az iciyor. Ama memeden iciyor cani istedikçe, bırakmıyor da. Bence biberon sebebiyledir eğer meme de veriyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…