Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    109
Kizlar bebegi beslerken karnindan gurultu sesleri geliyorz dunden beri karnini icine cekip ikinmaktan mamasini yiyemiyor. Mamadan once karin masaji yapiyorum, mamadan sonra ustten gazini cikariyorum ama kustugu icin karnina masaj yapip ayaklarini karnina cekip baskilayamiyorum. Midesi agzina geliyor. Sabah uzun bir masaj yaptim cok guzel gaz cikartti rahatladi ama ozellikle aksamlari bu gaz olayi cok oluyor. Siz beslendikten sonra boyle durumda ne yapiyorsunuz? Kusturmayacak sekilde ne yapabilirim?

Çok ikiniyorsa ve ne yaptıysam cikmadiysa gazı ben poposuna zeytin yağı sürüyorum kulak çubuğuyla. O şekilde hem gazını çıkarıyor hem kakasını yapıyor.

Ay iyi o zaman içinim rahatladı hep öyle acıyacakmış gibi hissediyordum.
Pek kuruluk şikayetim yok benim. Demekki normal bişey geçer inşallah benimde

Bu bayram biz kazanacağız kızlar şimdiden hayırlı bayramlar hepinize

Eklentiler

• IMG_9145.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 24
Ay iyi o zaman içinim rahatladı hep öyle acıyacakmış gibi hissediyordum.

Pek kuruluk şikayetim yok benim. Demekki normal bişey geçer inşallah benimde
Benim de öyle yani ıslanma var afedersin ama içerde birşey oldu sanki bi parça koptu gibi bir acıydı anlamadım gitti.

kuzum benim hiç kasilmam bile olmadı direk sezaryene girdim ama ilki çok zordu ikinci bir tık daha kolaydı

Ya bu d vitamininden nefret ediyorum. Çocuğu maf ediyor.

Aynen benimkini de. Bir türlü dalamıyor çocuk.

Evet risk var ama işte korunmasını söyledim eşime ama bunu 5 senede zor yaptık tekte olmaz diye düşündü
Cinselliğe geri dönebilenlere helal olsun vallahi. Ben insan kılığından çıktım. Her yerime süt akıyor, ekşi ekşi iğrenç yemek yerken bile arkamdan atlı kovalıyor gibi. Bir de oradaki deliklerin yeri bile kaydı sanki. Elimle bile dokunmaya korkuyorum.

Son düzenleme:
kuzum benim hiç kasilmam bile olmadı direk sezaryene girdim ama ilki çok zordu ikinci bir tık daha kolaydı
Normal bir durum o zaman ya endişelenmeye gerek yokmuş
Oy aynen anlattığın gibiyim bende ama işte denk geldi çocuğun uyuduğu benim duştan çıktığım zaman tabi kocam fırsatı kaçırmadı

Kızlar ben çıkdırıcam artık ya. Uyumuyor bu çocuk. Tuvalete gidecek vakit bile yok 5dk bile sürmüyor uykusu. Sallamayacağım diye direniyorum ama psikolojim bitik durumda ve sabrım da tükeniyor artık ben nasıl bu çocuğu yetiştiricem ya uyutamıyorum daha

Sling tavsiye ederim ben çok fayda gördüm. Max 5 dk da uyuyor.

Sling tavsiye ederim ben çok fayda gördüm. Max 5 dk da uyuyor.
Sling ile uyutmak anı kurtarabilir ve hep senin uyutman gerekir. Gerektiğinde babanında uyutabileceği bir şekilde uykuya geçişi öğretmemiz lazım. Ama nasıl

Kizlar bebegim tek meme emiyor. Meme reddi yasamistik sonra yeter ki emsin diye hep sagi teklif ettim simdi de soldan emmiyor cocuk. Sol gogus ucum daha kucuk ve ice donuk. Vermeden sagip cikartiyorum yine de almiyor. Sorun degil ama surekli sag emdigi icin sagda tazyik sorunu yasamaya basladik. Ayrica sag meme cok daha doldugu icin kocaman duruyor digerinin yaninda. Bir de cok sarkti. Daha iki ayligiz tum emzirme sureci boyle gider mi? Tecrubeli annelerden var mi tek meme ile emzirme yapan

kızlar bebeğimin genzi akıyor.Burnunu Temizliyorum ama yutkunuyor sürekli.Hırıltımız zaten vardı reflüden dolayı o da arttı gibi.Sizce hasta mıdır.Yoksa geniz akıntısı başka sebepten de olur mu ? Yarın da böyle olursa acile gideceğim tam da bayram zamanına denk geldi doktorlar yok

Bizimki sling sevmedi ama kanguruya baya alıştı. Ama biz slingi de kanguruyu da eşimle ortak kullanıyoruz. Hatta eşim akşamları kanguru takıp 30 dk evin içinde yürüyerek uyutuyor çocuğu 2 gündür çünkü kucakta ya da yatakta kesin uyumuyor eğer slingi sevdiyse ve uyuyorsa eşiniz de uyutabilir onda. Hatta babada nedense daha hızlı uyuyorlar bence

emzik vermiş miydiniz bilmiyorum ama emzik deneyebilirsiniz biz mesela uykuyu beslenmeden ayırdık artık bazen beslenerek de uyuyor ama toksa emzik yardımıyla kucağımda pişirilerek uyutabiliyorum böyle olunca uyku sadece bana bağlı olmamış oluyor haliyle daha rahat olur kucağımda uyuturken pişlıyorum emziğini veriyorum tamamen dalıyor böyle emziği atıyor ondan sonra yerine koyuyoruz
bizim de öyleydi ama ben zorlandigim için öyleydi çocuk reddetmemişti farklı pozisyonda emzirmeyi deneyebilirsiniz belki ayakta eğer suda rahatlıyorsa duşta öyle öyle alışabilir
Burun akıntısı geniz akıntısı vardı doktora özellikle gitmedik ama göz muayenesinde hoca fark etmiş bol bol emzirin demişti bunun tek çözümü en iyi çözümü o dedi

Canım benimki emziği almıyor ya. Açsa zorla versem bir hışımla sinirli mıçmıç yapıp atıyor. Alıştıramadım bir türlü kolik bebek içinde ilaç gibi emerken sakinleşiyor. Nasıl alıştıracam

bi içerikte görmüştüm emziğin içine sırıngayla az miktar anne sütü enjekte ediyolardı. denenebilir bişey mi bilmiyorum ama bi bakın isterseniz :)
belki ilk başta süt bitince atar ama zamanla alışabilir sanki. ne aç ne tokken şöyle olabilecek en keyifli halinde denenebilir.
bizimki yoğun bakımda alışmış olarak geldi ben de zaten verecektim emzik ama alışmış olarak gelmesi iyi oldu biizm için :)

herkese iyi bayramlar kucuk kuzularimizla ilk bayramimizRabbim niceleri sağlıkla huzurla yaşatsın insALLAH 3 cocukla anneme geldik .yolculuk ölüm gibi biseydi ama kimse ölmediacilen arabayı değiştirip 7 kişilik olanlardan falan almamız lazım asla sigamadik:) ama iyiki gelmişim cocuklara da değişiklik oldu

Ay ben emzik olmasa delirdim dün doktora gittim doktorum diyor ki 1.5 ay daha sabret geçicek biliyorum ama bir yaşarken bana sor ve sabah 5'den beri uyanık yapmadığım şey kalmadı en son eşime dedim 08:30'da anneme bırak beni bari evde sen dinlen akşam yemeğine kadar evde kalsam ikimizde derbeder olucaz bari o dinlensin zaten akşam o da gelcek yemeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…