- 4 Eylül 2018
- 1.814
- 3.394
- 133
- 37
tatilinizin iyi geçmesine sevindim canim bir nefes almışsındır. memeyle kavga ve biberonu gorunce yazayim dedim. biberonu yerken canim baska bir yöntemle ver. mis gibi emiyodu oglun okuduğum kadarıyla .normalde biberonla memeden uzaklaşmaywbikir daha öncesinde ama her zaman risk varmis. geri döndürmesi cok zor ve yorucu.Selam kızlar benim nu yakışıklıda kapalı alan fobisi var ona kanaat getirdik. İki günlük tatilden sonra kül kedisi moduna geri döndük. Harika geçti bu kolik bebeyle ne tatili dedim de çocuk gram yormadı bizi. Kızım havuzun keyfini doyasıya çıkardı. Eşimle dönemeçli havuza girdik. Oğlanda mis gibi sadece uyudu. Açık temiz orman havası epey yaradı. Uyanıp süt içmeye mecali yoktu desem yeridir. Odaya çıktığımız an uyanıp ağlıyordu. Akşamları da onu spaya götürdük. Üstüne Sabaha kadar uyudu. Eve geldik gene kucaktan inmiyor. 2 günde bitirdi bizi. Dün dışarı çıktık gene uyudu. Artık gündüzleri doyurup çıkıcam dışarı ya evde rezil olacağıma dışarda bir kahve içer bir nefes alırım. Rabbim sağlık versin bu günler geçici doyasıya sevelim öpüp koklayalım. Zaten çaresi yok bare kafayı yemeyelim bebeklerimiz böyle kabul ettim. Umudumu direk 6 aya bağlamışım kaldı 5 ayımız. Benim cildim kabuk atıyor resmen krem bile yediremiyor. Sanırım yorgunluk ve uykusuzluktan. Dünden beri elektirik süpürgesi sesine durup uyumaya başladı nimet gibi geldi bana. Kozumu sürekli kullanmak istemiyorum. 2 saat uyanıklık süremiz bittikten sonra uyutmaya başaramazsam açıyorum dinleyerek uyuyor. Birde gün boyu memeyle kavga etti. Emerken kıpkırmızı olup ağlıyordu. Artık akşam mama yaptım hemen içti ağlayıp kızarmadan. Sütümü sağdım biberonla verdim gene güzel içti. Sebebini anlayamadım yarın doktora gidip soracam inşallah. O hali içimi dağlıyor resmen acı çekiyor kıyamam. Neyse anlatacak çok şey var da hangisini anlatayım genel durumlar böyle.