Evet evet daha iyiym bi kendime gelmem lazım. Diğer hamilelikte de ben depresyona girmiştim bunda da sanırım öyle oldu. Çok kırılgan ve beklentim yüksek oluyor daha doğrusu başka alanda nefes alamıyor olmak belki bunları getiriyor. 24 saat cocuk bakıyorum üstelik uyanıkken hep kucak istiyor kolum belim sırtım kopacak gibi agroyor. Destek olam kimse yok çocuk sürekli emmek istiyor emzik alışmadı akşam 6 da koliği başlıyor gece 10-11e kadar dur dudak bilmiyor i. Uyuyunca bile sürekli ıkınıyor ses çıkarıyor. Eşim meme istiyor seni istiyor diyerek beş dk bakıyor çocuğa sonra tlf tv ve deliksiz uyku. İyice sinir olmaya başaldm. İstediğim yardımı bile hep hep hep yanlış yapıyor bir kıyafet istiyorum küçücük çekmecede bulamıyor her defasında ama iyice geriliyoruz Benım ilk çocuk 15 yaşında çok çok destek oluyor iyiki var her anlamda destek. Hem bebeğe hem yardıma hem de sohbet etmeye büyük katkısı var

ne güzel senınkı daha küçük olmasına rağmen o da sana destekmiş iyiki varlar
Canım ilk zaman öyle olur çoğalınca zaman geçince yani ilk gelen birkaç dklık süt sulu olur. Sonrası yağlı olur normal. İlkini sağıp vermen mantıklı hem gazı da daha az olur. Çünkü on süt laktoz açısından zengin bebekler sindirmekte zorluk yaşıyor
Valla ben de tatmin olmuyorum araştırmıyorlar çoğu. Kendini geliştirmiyor. En iyisi yapay zeka. Bence onalr da yapay zekadan yardım alıyor
Dediğin gibi lohusalık cidden çok zor. Bazı şeyleri kırgınlıkla kalıcı olup iz bırakıyor. Ben de eşime dünya iyisi bir adam diyordum ama şimdi ne kadar acımasız bana karşı diyorum bencil adamın teki yaptığı bazı şeyleri de görev diye yapııpr içinden gelmiyor.
Evet canım yarışırlar en çok onlar uykusuz en çok onlar yorgun en hasta onlar en çok onların canı ağrır acır.
Allah Allah neden acaba. Benım kuzen çocuk doktoru şimdi konuştum i. Diyor ki o kadar çok bu sorunla gelen aile var ki. Geçmeyen pişik yüzde döküntü kaka problemleri vs. Neyse sen de bir git bakalım ne diyecek doktor
kanguru mini cotton 3D olanı aldık. 5000 e geldi fiyatı. Ama bir yaşa kadar kullanırız. Bizimki o pozisyonda durmayı seviyordu. Kanguru alayım dedim ve içine koyduğum gibi sanki çocuğa ilaç vermişim hemen uyuyor şaka gibi ama çıkarınca da aynı hızla uyanıyor :)