yok yapılmadı bizim kan grubu uyuşmazlığı olduğu için normal beklenen bişeydi sarılığı.
üç ayı geçerse düzelme yolunda gitmezse bakarlar siz dert etmeyin doktorunuza güvenin. bu saatten sonra zaten yatış olacak kadar yükselmez yavaş da olsa düşer bizim bi hafta 12 den 11 e düşmüştü sonraki hafta bi anda 8 e düştü. yapabileceğiniz ekstra hiç bişey yok sadece bolca beslenip kakasını yapacak :) inşallah kısa sürede tamamen atlatır
hııı kaburgadan dolayı ben onu düşünmemiştim hiç kusmaya bağlı gibi düşünüyordum. biraz sırt üstü de yatırayım en rahatsız olduğu pozisyon sırt üstü.
öyle deme annesi ya ben bazen çok üzülüyorum bu bebitolara geldiler dünyaya herşeye yabancı bi tek bize güveniyorlar. senin sıcaklığını hissederek uyumak iyi geliyodur kuzuya.

nası iyi gelir kendine şöyle bi ödül.
değişkendir tabi ki bide gerilmişsiniz şimdi ev ortamına. bi sakinleyin biraz dinlenmeye çalışın bi tek başınıza yürüyüş yapın çocuğu kv ye verin. bol su için.
ben doktorları hiç anlamıyorum her yerde 700-800 ler bile normal diyor. bence gayet iyi almış yani ne bekliyolar bu bebeklerden

bizimki geçen ay bi kiloya fena değil dedi.
şurup iyi gelir inşallah bebişe.