Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Oho gebeliğin yarısı hastalıkla grçti. Hala öksürük devam ama alıştım. Sevmeye başladım

Bende hamile kaldığımdan beri Kızılcık şerbeti pembe gibi konuşmaya başladım. Bebiş icimde iken kötü bir niyette bulunan diye telaslaniyorum. İlk başlarda sürekli abdest alıp çıkıyordum dışarı. İçimdeki Müyesser dışarı çıktı

Ayy benim oyle canım, sabahlara kadar bacaklarım zonkluyor agrıdan, gunduz bişey yok , bikac haftadır her gece bacak agrısı cekiyorum, rahim ve göbek büyümesinin agrısı vuruyor oraya diye yorumluyorum

Ben de beyaz acayip cok o yuzden ben 2 defa boyadım bile , genelde oneriyor hekimler ama sen sor tabi canım
Yani makale okumuştum organik olmayanların da zarar vermesi için litrelerce boyaya maruz kalmak lazımmış açıkçası sadece tercih meselesi beyazım çok az ama çok bakımsız duruyor saçım kesimi bozuldu iki hamilelik üst üste olunca 17 aydır ne kesim ne boyama çok kötüler

beni kucağında uyut ben de bebek oldum diyo :) icerden bebek kiriyo kaburgalari disardan kucuk danam:) sevimli geliyor yok da diyemiyorum:) en son kendisi anne sen zor tasiyon beni ya ben yatağıma yatacam dedi Allah razi olsun:) ama gerçekten çok zorluyor bu ara beni . bir de hastaneye yatmıştım 2 gun kaygısı da arttı sanirim iyice sarpa sardı.

tecrübeyle soyluyorum buyuk oglumla kucuk arasi 6 yas malesef buyuk kucufu kiskaniyo. buyuk oglum cok olgun bir cocuktu ama kucuk biraz yürüyüp konusunca içinden canavar cikti çocuğumun. bebekken tehdit gormedi sanirim. bir gün küçükle yatsam yarin da benle yatacaksın diyo . simdi 3 . evlat gelince ne yapacahim bilmiyorum.bazi aksamlar bir kaygi geliyor ne yapacam diye. sonra diyorum kardes kavga da eder geri de sarılır biriine elinden geleni yapacaksin diyorum. duygular karma karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…