- 4 Ocak 2025
- 110
- 34
- 13
- 29
Ben de ikisini de kullanıyorum, yumurtlama günlerinde ikisi arasında hep 2 gün oluyor bu ay yumurtlama takibi yaptım test ile beraber ikisi de tutturamadı dediklerinden 3 gün sonra olduBen kullanıyorum fena değil ama takvimim ile birlikte kullanıyorum. Ağustostaki gebeliğim takvimim uygulamasına göre tutmuştu
Bilemiyorum ilk defa başıma geldi ya da hiç denk gelmedi muayenelerim esnasında böyle bişey eşim ekstra gitmedi şuanlık takviyeleri kullanıyoruz birlikte bir de yeme düzenine dikkat ediyoruz artık 3 ay deneyeceğiz ilaçla birlikte bakalım başlamak için süreç uzadı da uzadı yani demek ki hayırlısı böyleymiş diyorum herşey olucağına varırAy iyi canım ya en azindan klomenle vakit harcamazsin böylece daha iyi olmus o .
Senin yumurtanın catlamiyor olma ihtimali var canim. Pcos herkeste farkli semptom gösteriyor kiminde de hic gostermiyor. Bence senin catlatma ignesi ile pozitifi yakalaman veya aşılama ile yakalaman daha kolay olabilir
Eşin göründü mü doktora sonucu için
teste bağlı canim o çizgiler. Bazi markalar negatifken bile net ikinci cizgi çıkarıyor mesela. Geçen ay grupta cok fazla yalanci pozitifler vardi. Ihtimal var tabiki ama pozitif olabilirnet bisey diyemiyor insan iste sonra umutlanip üzülmeni de istemem
En net sonuc orada belli olacak azicik daha dayan
teste bağlı canim o çizgiler. Bazi markalar negatifken bile net ikinci cizgi çıkarıyor mesela. Geçen ay grupta cok fazla yalanci pozitifler vardi. Ihtimal var tabiki ama pozitif olabilirnet bisey diyemiyor insan iste sonra umutlanip üzülmeni de istemem
Sabretcez artık canım sende durumlar nasılteste bağlı canim o çizgiler. Bazi markalar negatifken bile net ikinci cizgi çıkarıyor mesela. Geçen ay grupta cok fazla yalanci pozitifler vardi. Ihtimal var tabiki ama pozitif olabilirnet bisey diyemiyor insan iste sonra umutlanip üzülmeni de istemem
Öyle tabi hersey olacagina varır ama bence esin de gitmeli üroloji yorumu önemli çünkü. Mesela bazen dr farkli muayene isteyebiliyor ona da gec kalmamak lazim. Biz nasil yumurtalik kontrolune gidiyorsak bu da erkekler için Öyle bir konu ondan diyorum canim.Bilemiyorum ilk defa başıma geldi ya da hiç denk gelmedi muayenelerim esnasında böyle bişey eşim ekstra gitmedi şuanlık takviyeleri kullanıyoruz birlikte bir de yeme düzenine dikkat ediyoruz artık 3 ay deneyeceğiz ilaçla birlikte bakalım başlamak için süreç uzadı da uzadı yani demek ki hayırlısı böyleymiş diyorum herşey olucağına varır
Canım benim hemizden Allah razı olsun bende yaşadım bütün yaşadıklarınizi bu konuda çok hassasım elimden geldiğince de herkese yardımcı olmak isterimKız valla Allah razı olsun senden de hepinizden de kadın doğum doktoru gibi bilgilendiriyosunuz bizi iyi ki varsınız canlarım
Canım bı de bısey sorcam benım son adet tarihim 7 Aralıktı yumurtalama takıbı yapıldı ya yumurtam bıraz gec gelıstı 29 nda ovıtrella vuruldum 31 aralıkda aşılama oldum. Ama benım bu ay kı adet tarihimde 7 ocaktı. 31 gunde bır oluyom cunku.ben sımdı adetım gecıktı olarak mı saycam.yoksa aşılama 31 nde oldı dıye ona gore mı hesaplıycamteste bağlı canim o çizgiler. Bazi markalar negatifken bile net ikinci cizgi çıkarıyor mesela. Geçen ay grupta cok fazla yalanci pozitifler vardi. Ihtimal var tabiki ama pozitif olabilirnet bisey diyemiyor insan iste sonra umutlanip üzülmeni de istemem
Sen arada gir bak yine belli olmaz canım heyecanla bekliyorumYarın öglen e nabıza geç düşüyor
Canim benimde durumlar karışık malesef. Kürtaj oldum kasimda. Ondan beri aralikli kanamalar yasadim hep. 2 ayda 15 20 gun anca kanamasiz gecmistir.Sabretcez artık canım sende durumlar nasıl
31 güne göre hesapliycaksin cnm şuanda 14gundesin yarında regl olmazsan test yap cnmCanım bı de bısey sorcam benım son adet tarihim 7 Aralıktı yumurtalama takıbı yapıldı ya yumurtam bıraz gec gelıstı 29 nda ovıtrella vuruldum 31 aralıkda aşılama oldum. Ama benım bu ay kı adet tarihimde 7 ocaktı. 31 gunde bır oluyom cunku.ben sımdı adetım gecıktı olarak mı saycam.yoksa aşılama 31 nde oldı dıye ona gore mı hesaplıycam
Asilama gününün üzerine 14 gün ekle yani 14 ocak senin regl tarihin olur. Ama 15 16sina da kayabilir çünkü ilac falan kullaninca degisebiliyor döngü biraz. 7 ocagi unut canim bu ay kacinda adet olursan yeni adet donemi günün o olacak. Aşılamadan 12 14 gun sonra kanda çıkar gebelikCanım bı de bısey sorcam benım son adet tarihim 7 Aralıktı yumurtalama takıbı yapıldı ya yumurtam bıraz gec gelıstı 29 nda ovıtrella vuruldum 31 aralıkda aşılama oldum. Ama benım bu ay kı adet tarihimde 7 ocaktı. 31 gunde bır oluyom cunku.ben sımdı adetım gecıktı olarak mı saycam.yoksa aşılama 31 nde oldı dıye ona gore mı hesaplıycam
satta aynıBatlarımız aynıydı ozman hiç test yaptınmı
Allah yardımcın olsun canım 40 gune kadar tam temızlenırsın.benımde ılk kurtajım 2 bucuk aylıktı kalp atısı durmustu.sonra 6 ay korundum ve bıdahakı ayı ogluma hamıle kalmıstımCanim benimde durumlar karışık malesef. Kürtaj oldum kasimda. Ondan beri aralikli kanamalar yasadim hep. 2 ayda 15 20 gun anca kanamasiz gecmistir.
Simdi de regl oluyorum bugun 3.gun dün aksamdan beri miktari yogunlasti normalde azalmasi gerekirken. Iste bitsin insallah diye bekliyorum su kanama. O kadar uzun süredir kanama ile karsi karsiyayim ki.. epey yipratti beni bu durum.
Anladım catlatma ıgnesıde 29 aralıkda olmustum.31 de aşılama o zaman aşılamaya gore hesaplimAsilama gününün üzerine 14 gün ekle yani 14 ocak senin regl tarihin olur. Ama 15 16sina da kayabilir çünkü ilac falan kullaninca degisebiliyor döngü biraz. 7 ocagi unut canim bu ay kacinda adet olursan yeni adet donemi günün o olacak. Aşılamadan 12 14 gun sonra kanda çıkar gebelik
Sat 29 Aralık bat 31 OcakKızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @Elo23 9
aralık5
Ocak@cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocakzeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@nakum 16
Aralık14
Ocak@papatyamm13 13 Aralık 15 Ocak 3 Ocak P pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
Ocak@asiliris 13
Aralık15
Ocak@Evanora 19
aralık15 Ocak @nurtenggggg 17
Aralık16
OcakN nursell45 7
Aralık15
Ocak30 Aralık Aşılama @duskapani 22
Aralık16
Ocak@bircivcivdaha 20
Aralık16
OcakB birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocak@huzurlu1i 20
Aralık17
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak @kelebek-3 20
Aralık18
OcakLucky_16 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık 31 Aralık @minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@lokumnazli 22
Aralık20
Ocak6 Ocak @Puxhu 18 Aralık 20 Ocak @aylemakk 24 Aralık 21
Ocak@banaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @teacherofchemistry 26 Aralık 22
Ocak@Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@Sillage92 28
Aralık24
Ocak@parla1212 27
Aralık24
Ocak@Ozerrrr 26 Aralık 25
ocak@sultan 2121 29 Aralık 26
Ocak@ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @Belina 27
Aralık26
Ocakeva0108 31 Aralık 26
Ocak13 Ocak @abababba 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@linalina123 4
Ocak29
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocak@eylulesma 30 Aralık 31
Ocak@soGuk nevale 27
Aralık31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@rozatulip 3
Ocak4
Şubat20 Ocak freewoman1 9 Ocak 12 Şubat
InsAllah senınde düzene gırınce saglıkla hamıle kalırsınAsilama gününün üzerine 14 gün ekle yani 14 ocak senin regl tarihin olur. Ama 15 16sina da kayabilir çünkü ilac falan kullaninca degisebiliyor döngü biraz. 7 ocagi unut canim bu ay kacinda adet olursan yeni adet donemi günün o olacak. Aşılamadan 12 14 gun sonra kanda çıkar gebelik
Amin canim amin Allah razı olsun..Allah yardımcın olsun canım 40 gune kadar tam temızlenırsın.benımde ılk kurtajım 2 bucuk aylıktı kalp atısı durmustu.sonra 6 ay korundum ve bıdahakı ayı ogluma hamıle kalmıstım
Amin canim inşallah Allahım kolaylıkla nasip eder bebegimize kavusmayiInsAllah senınde düzene gırınce saglıkla hamıle kalırsın
İşte ovülasyon kullanmıyorum ben. Hamile kaldığım ay takvimim 12si flo 11i çatlama gösteriyordu biz 12sinde birlikte olmuşuz ve o ay tutmuştu. Takvimim daha çok tutuyor sanki ben de. Ama insan vücudu tabi robot değiliz sonuçtaBen de ikisini de kullanıyorum, yumurtlama günlerinde ikisi arasında hep 2 gün oluyor bu ay yumurtlama takibi yaptım test ile beraber ikisi de tutturamadı dediklerinden 3 gün sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?